personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ŞAYLAN ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
iş güç herşey bi kenarda kaldı.elim işe gitmiyor.ne oacak bizim bu halimiz.bari bugün açıklasalardı.cuma da oldu.ayıp artık.bizde rekor kıracaklar galiba.

arkadaşlar size bir soum var.tek dersi olup 4.yada 5.hakta olan ve 50 alırımla alamam arasında gidip gelen var mı benim gibi????yani emin olamayan
Bende senin gibiyim arkadaşım.tek ders 5.ve son hakkımı kullandım.50 alırım yada alamam işte aynı aynı kabus.allah yardımcımız olsun

bende aynı durumdayım.vergi tek ders son hakkım 50 almam lazım.allah büyüktür bakalım alabilecekmiyiz.

Tesmerler görüştümaz önce. Komisyondan gelmedi dedi. Haftaya açıklanacak dedi. Peki dedim Cumayı bulurmu o zamana kadar kalmaz dedi. Yani beklemeye devam arkadaşlar.... :-[

bu kurum iyice sapıttı heee sonuçları açıklamak içinde bağışmı bekliyorlar anlamadım gitti...

hala aranan yokmu yaa... Beklemekten başka bişey yapamıyoruz. bu nasıl iş anlamadım..bu kafayla hiç bişey yapılmıyorr

vozger ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
iş güç herşey bi kenarda kaldı.elim işe gitmiyor.ne oacak bizim bu halimiz.bari bugün açıklasalardı.cuma da oldu.ayıp artık.bizde rekor kıracaklar galiba.

olm
arkadaşlar size bir soum var.tek dersi olup 4.yada 5.hakta olan ve 50 alırımla alamam arasında gidip gelen var mı benim gibi????yani emin olamayan
Bende senin gibiyim arkadaşım.tek ders 5.ve son hakkımı kullandım.50 alırım yada alamam işte aynı aynı kabus.allah yardımcımız olsun

bende aynı durumdayım.vergi tek ders son hakkım 50 almam lazım.allah büyüktür bakalım alabilecekmiyiz.

olmazsa benim 1 hak daha var offf

daihan ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:

Şaylan dostum diğer konuda senin yazını okuyunca dedim ki, Allah kalbine yüreğine sağlık versin...
Güzel olacak inşallah. Ama, şunu asla düşünme, yaşın genç anladığım kadarıyla; ve şunu da unutma... SMMM ünvanı; 2 , 3 , 5 , 10 yıllığına değil; ömür boyu kullanılan meslek. ve beynin doğru işi yapıyorsa koltuğunda gider yine üretirsin bu konuda....

2 yıl hiç birşey... Geriden gelip bitirirsinde... Bazen damla olup, aynı betona ardı ardına düşmekte lazım....
Ben alacağına inanıyorum. Ama, insanoğlu kötü zamanada hazırlıklı olmanı dilerim. Dünyanın sonu değil; sadece geriye dönüp; bu kez, güçlü şekilde geleceksin... unutma, bana deseler ki; 5 yıl sonra mali müşavir olacan.. Evet derim..

Çünkü, herkesin ünv. mezunu olduğu bu dönemlerde; 10 yıl sonra belki bizim gibi şu anda işte çalışanların artık bi önemi kalmayacaklar. İşten ayrıldığınızda; yaş 40 ? tekrar işbulma sorun olur?

Tavsiyem sonuç ne olursa olsun; Dön ve tekrar başla...
Yarış Atlarının azmini severim. Kazanamazalarda; tekrar tekrar aynı şeyi denerler...
ki ben biliyorum ki; kazanmak / kazanmamak sadece elinde....

Bizide haberdar edersen seviniriz:)
Hadi hayırlı olsun diyeyim sana......Benim gibi ruhsuz bi adamı bile mahvettin:) Sağlığını kaybetmişsin yaf:)
- Rahat ol;
Bizim bi arkadaş alınca ruhsatı;:))) bi baktı; kriz var; tüm mükellefler gidiyor:)))
Ben onun için Mart'a bıraktım:))) krizden sonra aççam:)

Dostum unutma; bu belgeye 10 yıl sonra daha çok ihtiyacınız olacak. Yaşlanacaz öyle yada böyle.. Ters iş bulma sorunu yaşarsak, avantajımızı kaybedeceğiz... Daha ağır işleyecek belki çark.. Çocuklar ünv. vs gidecek:))) ama, ruhsatı 3 yıl sonra bile alsanız sizin için şanstır...

Hayatınız için önemli Belgeyi; Sadece, 1 yıla, 2 yıla endekslemeyin...
Sevgiyle...
sağolasın arkadaş yüreğine emeğine sağlık.çok güzel anlatmışsın bana bir çok şeyi.tabiki bu belgeyi almak herşey değil ama,şuna bütün kalbimle inanarak söylüyorumki verdiğim bu yoldaki savaşta ben hakkım olanı alamadığım için çok ama çok üzülüyorum.sonuçta bu bilgiye dayalı bir savaş ama insan bilgisiyle o kadar büyük emekler vererek yerinde saymamalı,ben özel bir şirketin muhasebe müdürlüğünü yapıyorum.yaşım 26 ve mesleğimi çok ama çok severek yapıyorum ve gerçekten bu meslek adına yarınlarda güzel şeyler üreten bir şeyler yapan insanların içinde yer almak istiyorum.derdim savaşım bu ama biizm emeklerimiz böyle hiç edilince insanın hevesi kırılıyor.ben aynı kağıtla arkadaşım geçti ve ben kaldım ama aynı kağıt aynı sonuçlar işte acı olan bu.bir arkadaşımız yazmıştı dediki bugün çok mutlu olan bir hoca benim geçmemi sağlayabilirken başka bir hova eşiyle kavga ettiği için kalabiliyor.işte buna engel olunmaıs gerekiyor bu sınavda teste tabi tutulup hiç kimsenin hakkının yenmemesi gerekiyor diye düşünüyorum.naçizane fikrimdir.umarım EMEK ler boşa gitmesin.

temenni ' Alıntı:
geçen hafta bir arkadaş haftaya cumaya kaldı deyince olmaz diye düşünmüştüm. ama şimdi haftaya cumaya bile inanırım. kesin bir vukuat var bu değerlendirmede. bir yerlerde hata yaptılar. uğraşıyorlar bence
tecrübe arkadaşım tecrübe :)

bravo TÜRMOB'a bravo TESMER'e bravo Meslek Odalarımıza. bu konu üzerinde hassas olamyan her meslek kurum ve kuruluşuna bravo. bizler geleceğin smmm olarak sizlerden has almayacağız. Dürüst, ilkeli ve güvenilir olacağız. herşeyi anlayabilecek düzeyde insanlarız. ama kendi kuralarına uyamayan bir kurumu anlamamızı kimse beklemesin.

crazy2477 ' Alıntı:
bravo TÜRMOB'a bravo TESMER'e bravo Meslek Odalarımıza. bu konu üzerinde hassas olamyan her meslek kurum ve kuruluşuna bravo. bizler geleceğin smmm olarak sizlerden has almayacağız. Dürüst, ilkeli ve güvenilir olacağız. herşeyi anlayabilecek düzeyde insanlarız. ama kendi kuralarına uyamayan bir kurumu anlamamızı kimse beklemesin.

Gerçekten büyük hüsrana uğradım. Ben kesin bu hafta en geç cuma günü açıklanır diye umuyordum. Bu kadar bekledik,sabrettik inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur yeni düzeni hep beraber kurarız.

Bu akşam veya engeç yarın akşama kadar açıklanacağından çok ümitliyim arkadaşlar,
P.tesi gününe kalmaz bu iş...

sınav sonuç sayfaları açmıor. yüklenior olabilir mi?belki geç kaldı diye bu sefer arama yapmazlar. ya da internette yayınlandıktan sonra aralar.

izcan ' Alıntı:
Bu akşam veya engeç yarın akşama kadar açıklanacağından çok ümitliyim arkadaşlar,

haftasonu acıklanma ıhtımalı varmı

eger şuan yükleniyorsa bu akşam ya da yarın öğrenebiliriz.

arkadaşlar ben tesmerin sitesini denedim hemen açıldı bence yükleme filan yapmıyorlar.tabiki bende artık sonuçlanmasını istiyorum ama maalesef süründürüyorlar. artık umutlar pazartesiye kaldı:)

arkadaşlar başından beri yazıyorum önümüzdeki haftaya cumaya kadar kesin açıklanır. tesmer artık 60 günde açıklaıyor 70 günde açıklıyor. diyolarki sınav kağıtlarını sınav komisyonuna sınavda sonra 1 hafta sonra falan veriyolar. onun için pazrtesiden itibaren her an açıklanabilir açıkçası ben de bugün açıklanır diye ümit ediyordum fakat maalesef açıklamadılar. Allah hepimize sabırlar versin.temennim inşallah hepimiz belgemizi alırız.

Bu zamana kadar hiç aramadan yüklemediler. Geçen seferlerde insanlar böyle hayaller kuruyordu. Önce arayacaklardır. En erken pazartesi.

**İBRAHİM** ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:

haftasonu acıklanma ıhtımalı varmı

Ctesi günü açıklanması ile ilgili şahit olduğum bir konu; siteye yüklendi sonra iptal edildi, sildiler, p.tesi günü tekrar yüklediler, buna benzer bir durum oluştu, sonuç olarak kayıtlara p.tesi geçti...