Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
izcan ' Alıntı:
izcan son hakıtı değil mi ve vergi ...nasıl hislerin yoğun olarak ne düşünüyrsun notları bu kadar beklettikten sonra kıt mı olur sence bol mu ??
Sevgili lemsan...
Son hakkım ve maliyet...
Senin vergi için şunu söyleyeyim, hiç endişelenme, çok güzel puanlar gelecek...
bu durumu sonuçlar açıklanınca tekrar değerlendirelim inş...
Sözel derslerde kişinin verdiği cevap kağıdından çabası, bilgisi ortaya çıkıyor, ve değerlendirme yapılırken, zaten klasik sınav ister istemez, ek katkı olarak puanlara yansıyor...
Gelelim maliyet veya sayısal derselere; bu derslerde bilgi ölçülemiyor, birşeyler yapmış sonucuna varılamıyor, ya çözüyor, ya çözemiyor...
Sonuç olarak Klasik sınavlar sayısal dersler için daha zor geçiyor...
[/quote]
sevgili arkadaşım izcan , şu zor günlerde verdiğin moral için çok teşekkür ederim , inan ki ben senin ve senin durumunda olan ayrıca diğer arkadaşlarında stresini anlıyor ve herkes için özellikle senin için en iyisini istiyorum.
Vergiden 2 soru yaptım ama kanun maddesini birebir vermedim 1.soruda bazı yerlerde.
bizdede artık uygulama var ya o yüzden maliyet gibi düşün yani sonuca ulaşamayınca olmuyor , ki ben sadece teslim sayılan halleri yazdım.Hesaplamam yanlış.4.sorudada öyle ...
umarım yinede iyi niyetin gibi düşünen bir hocaya denk gelir ve 50 verir.dualarım sizinle ve ben artık çok yoruldum