personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Tesmeri arıycam korkuyorum kendimi tutamayıp saymaya başlarım die.
Herkese bol sabır ve iyi haftalar

Mrb,

Temmuz sınavına baktığımda 68. günde açıklanmış, Şuan 72.gün ama arada bayram yılbaşı filan vardı, belki ondan sarkıtıyorlardır.

Bişey sorcam,

Aramalarla aynı günmü açıklıyorlar, 1 gün sonramı. bundan 2 önceki sınavda arkadaşımı aradılar, ertesi gün sitede yayınladılar, geçen sınavda aynı gün aradılar ve açıkladılar.

ErkanE ' Alıntı:
Bişey sorcam,

Aramalarla aynı günmü açıklıyorlar, 1 gün sonramı. bundan 2 önceki sınavda arkadaşımı aradılar, ertesi gün sitede yayınladılar, geçen sınavda aynı gün aradılar ve açıkladılar.

birgün önceki günün akşamı yada sabahtan başlıyor aramalar...

kargoya bigün önceden verildiği için sonuçların ertesi gün açıklanacağı anlaşılıyor....

ErkanE ' Alıntı:
Bişey sorcam,

Gördüğünüz gibi tesmer de sınav günü dışında hiçbir şeyin netliği yok.

bence bugün umut yok.bizim odanın eğitimi var.öğleden sonra.aracak olan kişide toplantıda olacağından hiç umut yok.umutlar yarına kaldı.

orhan gencebay dan batsın bu dünya :-\ >:(

tam 2 hafta oldu
telefonum hiç çalmadı
içm yandı tutuştu
bir arayan olmadı :)

Heyacanınız anlıyorum. Hep böyle oluyor. sakin olun. Daha gensiniz. Ölümden başka herşeyin çaresi var.

Sabırlı olmaya çalışın. :D :D

Öncelikle herkese sabır diliyorum. Bir haftadır bugün yarın diye diye iyice sinirlerim yıprandı.Tek ders maliyetten girdim ve birdaha girecek gücüm yok.İnşallah herkes iyi sonuç alır. Ben Zonguldak'tayım. Bu girdiğim 4.sınavdı ve hiçbirinde odaya sınav sonuçları zamanında gelmedi. Geçen sınavda sonuçlar nette açıklandıktan 3 gün sonra sınav sonuçları ellerine anca geldi. Bu nedenle ben hiç aranmayı beklemiyorum. Arasalar da ben sonucu öğrendikten 2-3 gün sonra ararlar.

nguroy ' Alıntı:
Heyacanınız anlıyorum. Hep böyle oluyor. sakin olun. Daha gensiniz. Ölümden başka herşeyin çaresi var.

Sabırlı olmaya çalışın. :D :D
taabi canım
ne demessin orta yaş grubundayız. ;D

arkadaşlar bu gerginlikten kurtulalım hadi boşwerin beklemeyi eğlenmeye bakın yaa. ben ders çalışmayı da iş yapmayı da sonuç beklemeyi de askıya aldım tavla oynuyorum :D:D:D

hollyka ' Alıntı:
arkadaşlar bu gerginlikten kurtulalım hadi boşwerin beklemeyi eğlenmeye bakın yaa. ben ders çalışmayı da iş yapmayı da sonuç beklemeyi de askıya aldım tavla oynuyorum :D:D:D

güzel fikir işin yok galba ne güzel :)

işim var ama yapacak hal bırakmadı şu tesmer. dağınık kafayla hatalı iş yapmaktansa bi deşarj olup yapmayı yeğledim ;)