personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

arkadaşlar sınavı türmob yapıyor, tesmer staj yapar. dikkattt. kime kızacağımızı iyi bilelim.

Alayımız arabesk olduk. Psikopata bağlanacaz bu gidişle......

ümit yok diyoruz ama akşam 7 de 8 de ben bakıom yine . nolur nolmaz diye. çıldırmaya az kaldı.yarın bir ihtimal açıklanır diom.

Uzaktan sürekli eğitim programına tabi, Ticaret Lisesi ve Önlisans düzeyinde mezun stajı devam eden adaylar için (A) ve (B) Grubu Staj Ara Dönem Değerlendirmesi 21 Mart 2009 Cumartesi günü 10:00-11:30 saatleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilecektir.
tekrar sınava girecek arkadaşlarım, belki bu piyango bizede vurur.

Siz 7-8 diyosunuz ben laptopu elime ne zaman alsam ilk girdiğim site tesmer org tr. gece 3 de olsa sabah 7 de olsa. Alışkanlık oldu...

arkadaslar biri aransın artııkkk, benim ilk girişimdi aranma gibi bi beklentim yok ama, bu belirsizlik çok fena, çalışmak için yeterli zamanda yok :( forumda yazılanlardan 16:00 dan sonra aranılıyo gibi bişey hatırlıyorum, umarım cumaya kalmaz..

ha tesmer ha türmob insanlar istediğini eleştirebilir sanki birbiriyle bağlantilı kurumlar değil türmobün yetki alanı çok geniş olduğundan insanlar tesmer diyo anlamıyo musunun hayret bişey

haziran79 ' Alıntı:
şimdi aradım tesmeri...geldiği gün yayınlıycaz ama bugün pek mümkün görünmüyor dedi.gelmemiş daha

siteden öğreneceğimiz kesinleşti gibi...

yani bu saatten sonra aramazlar direk netemi verirler diosunuz...arasınlar ya benim sölicek sözlerim vardı :)

yrn da açıklamazlarsa rekor kırmış oluyollar..sınavı kazanırsam bunlara inat ruhsatımı almıcam uzun bi süre :'(kırgınım....

ruhsatı en geç ne zaman almamız gerekiyo sınavları verdikten sonra. benimde işime yaramıycak kısa vadede.

emreayh ' Alıntı:
ruhsatı en geç ne zaman almamız gerekiyo sınavları verdikten sonra. benimde işime yaramıycak kısa vadede.

kesin bir tarih yok ama sık sık türmobun aranıp sorulması gerekiyormuş

jenya ' Alıntı:
emreayh ' Alıntı:

kesin bir tarih yok ama sık sık türmobun aranıp sorulması gerekiyormuş
ben bir yıl diye duymuştum ne diye arıycaz gerçi kaybedilme riskide vardır.

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
yani bu saatten sonra aramazlar direk netemi verirler diosunuz...arasınlar ya benim sölicek sözlerim vardı :)

Dur sen söyleme ben canlandırayım konuşmayı;

- Alo
- Alo (bak erkek ark.ım var öyle evlimisin bekar mısın sorma. söylerim döver- içinden )
- Ben ismmmo dan arıyorum tebrik ....
- hönnnkkk..!!! ismmmo mu gak guk kem küm
- .... tebrik ederiz artık aramıza katıldınız...
- Ben mi aranıza mı (yaw forumda da çok saydırdık adamlara. çok ayıp oldu çok. amaaan koy....rahman gitsin... ben smmm oldum ya benden sonrakiler düşünsün-içinden)

- şey ço ço ço çok teşekkür ederim
- iyi günler
- evet ondan bende teşekkür günler pardon iyi teşekkür....
- dıt dıt dııııt dıt dıt dıııtt

yanılıyosun karakule..beni tanımadığın için böle konuşuon..
diyeceğim şu olcak..

-heleşükür aklınıza geldik..bu seneki bütçenize sınav komisyonu üye sayısını arttırmayı da ekleyin..bizden sonrakiler bu eziyeti çekmesin ;D

tecrübeli arkadaşlar; tesmerin netten yayınlama saati ile ilgili ortalama bir bilginiz var mı?

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
yanılıyosun karakule..beni tanımadığın için böle konuşuon..
diyeceğim şu olcak..

-heleşükür aklınıza geldik..bu seneki bütçenize sınav komisyonu üye sayısını arttırmayı da ekleyin..bizden sonrakiler bu eziyeti çekmesin ;D

:):) Ben inanmıyorum.

emreayh ' Alıntı:
ha tesmer ha türmob insanlar istediğini eleştirebilir sanki birbiriyle bağlantilı kurumlar değil türmobün yetki alanı çok geniş olduğundan insanlar tesmer diyo anlamıyo musunun hayret bişey
[/quote
sevgili emrah, sen aynı hatayı sınavda yap. sonrada bağlantılı kurumlar diye sınav sonucuna itiraz edersin. olurmu.

Şimdi sınav sonuç stresinden aklımıza gelmeyen bir sorun var. Sınavların hepsini neden 2 güne sığdırıyolar. 1 er hafta arayla 1 ayda tamamlasalar olmuyo mu Ymm sınavları gibi. Bizim başımız kel mi. Gir çık gir çık yalama oluyoruz. Bi de benim şansıma hep 4.katta girdim. İn çık in çık 15 dk.nefes toplamak için uğraştık valla...