haziran79 ' Alıntı:şimdi aradım tesmeri...geldiği gün yayınlıycaz ama bugün pek mümkün görünmüyor dedi.gelmemiş daha
emreayh ' Alıntı:ruhsatı en geç ne zaman almamız gerekiyo sınavları verdikten sonra. benimde işime yaramıycak kısa vadede.
ben bir yıl diye duymuştum ne diye arıycaz gerçi kaybedilme riskide vardır.jenya ' Alıntı:emreayh ' Alıntı:ruhsatı en geç ne zaman almamız gerekiyo sınavları verdikten sonra. benimde işime yaramıycak kısa vadede.
kesin bir tarih yok ama sık sık türmobun aranıp sorulması gerekiyormuş
aslıBÜYÜK ' Alıntı:yani bu saatten sonra aramazlar direk netemi verirler diosunuz...arasınlar ya benim sölicek sözlerim vardı![]()
aslıBÜYÜK ' Alıntı:yanılıyosun karakule..beni tanımadığın için böle konuşuon..
diyeceğim şu olcak..
-heleşükür aklınıza geldik..bu seneki bütçenize sınav komisyonu üye sayısını arttırmayı da ekleyin..bizden sonrakiler bu eziyeti çekmesin ;D
emreayh ' Alıntı:ha tesmer ha türmob insanlar istediğini eleştirebilir sanki birbiriyle bağlantilı kurumlar değil türmobün yetki alanı çok geniş olduğundan insanlar tesmer diyo anlamıyo musunun hayret bişey
[/quote
sevgili emrah, sen aynı hatayı sınavda yap. sonrada bağlantılı kurumlar diye sınav sonucuna itiraz edersin. olurmu.