personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

]ugur kardeşim bu ne sınavı acaba bilgi verirmisin..temmuz falan demişsinde...

selam arkadaşlar kasım yeterlilik sınavına katılacam(ilk kez) yalnız bu sınav listelerine tesmerden ulaşamıyorum.belli değilmi daha acaba bilen arkadaş varmı

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
Arkadaşlar başarılar. Bu denetimi nasıl geçeceğiz fikri olan var mı?

Arkadaşlar valla hiç çalışmadan denetimden geçtim. Yüzünü bile açmamıştım. Sadece odanın kursuna gittim. Bi de "ilişkili kişi"yle ilgili soruyu vergiden çalışmıştım. 55 aldım. Sanırım biraz şans bu sınav... Herkese başarılar diliyorum.

sınav listeleri daha belli değil.belli olduğunda siteden tc no ile rahatlıkla görebilirsin.ama sınava hangi sınıfta gireceğini ise sınav günü okula asılan listelerden öğrenebilirsin.sana başarılar dilerim.

merdiven çok şanslısın
ben bütün notları ezberliyorum
gene de adamların o devrik cümle ile neyi kastettiğini bilmiyorum
bütün konuları bildiğim halde tek dersim ve son hakkım
hepimize bol şans

spiderden ' Alıntı:
merdiven çok şanslısın
ben bütün notları ezberliyorum
gene de adamların o devrik cümle ile neyi kastettiğini bilmiyorum
bütün konuları bildiğim halde tek dersim ve son hakkım
hepimize bol şans

İnşallah bu kez geçersin. Başarılar...

arkadaşlar kasım sınavına çok az kaldı nasıl gidiyor çalışmalar. benim motivasyona ihtiyaccım var . dersin başına oturdummu uykumgeliyor ya nasıl iş anlamadım.ne yapmam gerekiyor.:(

elhas kardeş sizi en iyi anlayanlardan biri benim emin olabilirsiniz
ben bitirdim çok şükür darısı size o uyuma problemi pisikolojiktir
yani bi uyumaya çalış inan uyuyamassın dene bi gör yapamassın
sıkıntıdandır biraz kendinizi sorlayın ilk önce plan yapın bi
mesela çalışıyonuz eve geldiniz yemek falan saat 8 de dersin başına geçin
9 a kadar bi çalışın 1 saat fazla kendinizi sıkmayın sonra bi 15-30 dk dinlenin aralarda tv. falan sonra 21:30-23:00 a kadar yine çalış topam ikibuçuk saat yapıyor o da yeter
bende de unutma olurdu örneğin finansal muhasebe bugün 2005 mart çıkmış sınav sorularını çödim yapamadıklarımı not aldım diyelim onlara çalıştım 3 gün sonra 2005 mart finansal muhasebeye baktığımda sanki ben bu soruları hiç çözmemiş gibi hiç bişey bilmiyorum gibi ama neyse ki bitti darısı size inşallah

sayın kapot arkadaşım aynı şeyler bende de oluyor.çözdüğüm soruyu unutuyorum.maliyette özlelikle. siz bitirmişsiniz darısı başıma inşallah. bu sefer biter inşallah .

elhas kardeş biter merak etme yeter ki çalış
unutuluyo deniyor ama bi şekilde hatırlanıyor maliyet muhasebesinde önceden çıkmış sorulara benzer sorular soruluyodu benzer sorular bi kaçyıl sonra yine çıkabiliyodu ama 2007 kasım sınavı dahil soru tarzları çok farklı onun için maliyetten çıkmış soruları sınava kadar sık sık çözün tekrar yapın ve de diğer farklı konularada çalışın artık hiç belli olmuyor nerden çıkacağı biter biter merak etmeyin

merhaba herkese daha öncede sordum fakat cevap alamadım.
Vergi tek dersim kaldı 3.girişim olacak kazım yılmazın kitabına çalışıyorum acaba yeterli olur mu diye emin de olamıyorum.
Bu kitapla ilgili tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

norahjones kardeş vergi dersini ilkinde verdim çok zorlanmadım aslında en korktuğum ders vergi ve denetimdi ama ikisini de ilkinde verdim islam çankayanın kitabından sadece çıkmış sorularına çalışmıştım aslında geçerim diye pek ümidim yoktu 60 almışım
aslında önceden birikim vardı ticaret meslek lisesi mezunu olmam yüksek okulda muhasebe mezunu olmam ve de muhasebeb bürosunda çalışmam en öönemlisi üniv. tvs diye türk vergi sistemi dersimiz vardı erkenden okula gider 2 saat tvs dersi çalışırdım boş durmayım diye iyiki de çalışmışım aslında vergi öyle aniden çalışılıp geçilecek bi ders değil biraz birikim gerekir diye düşünüyorum. Ama çalışılınca olur neden olmasın başarılar

norahjones ' Alıntı:
merhaba herkese daha öncede sordum fakat cevap alamadım.
Vergi tek dersim kaldı 3.girişim olacak kazım yılmazın kitabına çalışıyorum acaba yeterli olur mu diye emin de olamıyorum.
Bu kitapla ilgili tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

ben vergi için, sadece topluca vergi kanunlarını ( küçük kitap ) öneriyorum ...

temmuz maliyet muhasebesinden geçen arkadaşlar 2.sorunun cevabını nasıl çözdünüz? birde tesmerin çözümü ortalama maliyet sistemine göre çözülmemiş dikkat eden varmı?

arkadaşlar bişey soracam odaya giriş ücreti memur maaş taban aylığı katsayısı x300 demi
çünkü başka bir kaynakta x200 yazıyo kafam karıştı.
bide etik komitesi 2 yılmı 3 yılmı için seçiliyor.

Merhaba Arkadaşlar
benim temmuz sınavı ilk girişimdi 5 dersi verdim meslek hukuku ve mali tablo analizinden kaldım kasımda tekrar gireceğim. özellikle sınava ilk kez girecek olan arkadaşlara bir tavsiyem olacak sınav sorularındaki ''kısaca açıklayınız '' kelimesini dikkate almamalarını ve soruların cevaplarını yapabildikleri kadar geniş kapsamlı vermeleridir.

arkadaşlar bence çok korkmayın o kadar korkulacak bir sınav değil birde
notları kıt veriyorlar deniliyor bence kesinlikle öyle değil ben temmuzda girdim 5 ders verdim ve ne yazdıysam ona not aldım meslekten kalmayı beklerken geçtim vergide kesinlikle kanundan bireber yazmadım piyasa diliyle bildiklerimi yazdım ondanda geçtim.. denetim den kaldım ondan kalma nedenim sorulan soruları anlayamıyorum denetimde cevaplarını biliyorum ama sorudan aklıma gelmiyor.. inşallah bu sınav veririm onlarıda...

merhaba arkadaşlar;
enflasyon muhasebesi ile ilgili konuya geldim de çok da üstünde durup vakit harcamak istemedim.
Sizce sorma ihtimalleri var mı ?

ulaşım.

selam arkadaşlar.
avrupa yakasından sınava katılacak arkadaşlar; cumartesi ve pazar sabahı köprüde trafik oluyormu. eminönünden vapurla kadıköye geçmek dahamı mantıklı. tecrübesi olan arkadaşlar; yardım ltf.

Cumartesi biraz olur pazar olmaz.
Saat önemli erken saatlerde olmaz.