personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Şimdiden sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun...

sınava nerede gireceğimizi ancak ismimiz yayınlanınca mı görebiliriz,
yoksa istanbul da oturduğumuz yere yakın olan yere göre mi ayarlıyorlar acaba?
ya karşıda marmara ün. yada avrupa yakasında bahçelievler marmara ün. diye mi düşünmeliyiz

sınav marmara ün.nin sadece gmztepe kampüsünde

tesmerin sitesi açılmıyor

açılınca kontrol edecez ismimizi

teşekkürler
bahçelievler kampüsünde de yapılıyordu sanırım

arkadaşlar çok az kaldı .nasıl gidiyor çalışmalar . maliyettee nelerden çıkabilir hiç tiyo alan varmı? :)

arkadaşlar slm 19-20 kasım istanbulda smmm yeterlilik için bilgilendirme toplantısı var.katılacak adayların bizide bilgilendirmesini rica ederim.şimdiden teşekkürler herkese şimdiden başarılar

ardadonmez ' Alıntı:
arkadaşlar maliyetten ne yapacaz hangi kitap üzerinde daha çok çalışalım önerileriniz var mı kasımda vermem grekiyo bu dersi meslek hukukuna hangi kaynaktan çalışalım notları olanlar son değişiklikleri kapsayacak şekilde bu forma atmalarını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

ben maliyet muhasebesine yurdakul çaldağ'ın soru çözümlü kitabından çalıştım ve çok memnunum. gerçi 3 defa da verdim ama bu kitaptan değil tamamen benim eksik çalışmamdan ve ters köşe sorulardan kaynaklandı.

maliyet ve yönetim muhasebesi uygulamaları
prof.dr. yurdakul çaldağ

bende o kitaptan çalışıyorum şu an ayrıca islam çankayadanda geçmiş sınav sorularını çözüorum. artık biter inşallah.

ELHAS ' Alıntı:
bende o kitaptan çalışıyorum şu an ayrıca islam çankayadanda geçmiş sınav sorularını çözüorum. artık biter inşallah.

umarım başarılı olursunuz...

bu arada tesmerin geçmiş yıllar soruları ile ilgili kitabında çözümlerde ciddi anlamda hatalar farkettim ben.. umarım yeni baskılarda bunları düzeltmişlerdir.

Arkadaşlar ne olacak tesmerin sitesinin hali böyle sınava şunun şurasında kaç gün kaldı hala sınav listeleri ortada yok. Daha doğrusu tesmerin sitesi ortada yok.

site açılmış ama, listeler açıklanmamış..

türmob'unki de çalışmıyor. bugün yarın hallolur heralde, yoksa zaten odalara bir şekilde bildirilir ve odalardan listelere bakılır. herkese şimdiden başarılar ve bol şans.

Merhaba dostlar;
herkese çalışmalarında başarılar diliyorum oncelikle,konu şu ki tesmer'in sitesi hala açılmamış.dün arayıp görüştüm gece 00 da açılacağını söyledi yetkili kişi.Hala yok.Sınava ''3'' gün kaldı ve ben cok gerıldım...
Önceki sınav çözümlerin eulaşmaktı amacım.Sadece sıkıldığım için yazdım
Herkese başarılar.....

Not:''Herkese başarılar'' kısmı büyük harfle okunacaktır ;D

river ' Alıntı:
Merhaba dostlar;
herkese çalışmalarında başarılar diliyorum oncelikle,konu şu ki tesmer'in sitesi hala açılmamış.dün arayıp görüştüm gece 00 da açılacağını söyledi yetkili kişi.Hala yok.Sınava ''3'' gün kaldı ve ben cok gerıldım...
Önceki sınav çözümlerin eulaşmaktı amacım.Sadece sıkıldığım için yazdım
Herkese başarılar.....

Not:''Herkese başarılar'' kısmı büyük harfle okunacaktır ;D

tesmer'in sitesi bu sabahtan beri açık arkadaşlar.. ama kontrol listeleri yok..

Arkadaşlar ben hala ulaşamıyorum tessmer'in sitesine.Soru ve cevaplara bakmayı planlıyordum.dosya olarak kaydetmiş olan arkadaşım varmı acaba.Tesmer'in soru ve cevaplarını.Başka siteler ve dersaneler değil özellikle belirteyim.Ben onlara itibar etmiyorum.

Teşekkürler.

kimse duymuyor sanırım afiyet olsuun..

evet arkadaşlar sınav kontrol listeleri açıklandı sonunda