personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

inşallah açıklarlar birde şu odaların arama olayları da kalkmıştır inşallah direkt netten hemen görebilsek yarın açıklansa ama bakalım hiç ses yok geçmiş sınavlarla ilgili başlıklara baktığımızda daha açıklanmasına var gibi fazla tecrubeli değilim ama yarın açıklanmasını beklemiyorum diyebilirim bizde isteriz biran önce açıklanmasını tabiki de

haftaya açıklanacak bence.

eğer bu hafta açıklanırsa bu da gösterir ki isterlerse 60 günün bile altında açıklanabiliryomuş demektir; zira araya yıl başı ve bayram tatilleri girdi.

Haftaya kalacağını sanmıyorum...
Kalan zamanı 40 günün altına indirmezler...

Arkadaşlar, Yeminli Mali Müşavirlerik sınavı açıklandı ancak halen bize sıra gelmedi...

tesmerde bir hareket yok.

ym leri açıkladıklarına göre bizimkilerin de açıklanması gerek onlarında 24.ünde bitmiş ve onların cevapları daha uzun olmakta bizim sınavlara göre, bizimki de yakında açıklanmalı

kasım 2008'de 4 hakkımı kullandım.Ve girdiğim dersler maliyet ve denetim.Maliyet matematiksel olduğu için kesin geçtiğimi biliyorum ama bu denetim beni perişan ediyor.Kesin geçerim diye umut ettiğim her sınavda 38 ila 40 arasında puan aldım.50 yetiyor ama artık ne dayanacak gücüm ne de sınava hazırlanacak şevkim kalmadı.Herşey dualara kaldı anlayacağınız.Hayırlısı bakalım

tesmerin sayfası açılıyo. bi hareket yokmuş gibi.

siteye girilmiyor yükleniyor mu olayı bence kalmadı siteyi yenilediler ymm sonuçlarını bir an da siteye yüklediler o an senin netinde sorun olabilir

Bana sorarsanız "komisyondan gelmedi" diyerek topu komisyona atmak en kolay yolu. Kimsenin komisyonu arayamayacağı bilinmekte. Onun için pek söylenenlere inanmamak lazım.

Bu arada site şuan itibariyle açılmıyor.....

Sayfa artık açılıyoo. herhangi bir değişiklik yok....

Temmuz sınavı 66.günde açıklanmış ve 66.günün sabahın köründe smm olanlar oda tarafından aranmış. Bugün 63.gün ve hiç aranan yok. bugünden ümidi kesebilirsiniz. Bence Cuma ya da p.tesi açıklanır.

site açılıyor sonuçlar yok ama.tek ders vergi 50 almam lazım.son hakkım...

vozger ' Alıntı:

bir ark.ım tek ders denetim 50 alması gerekiyordu. sınav kağıdının altına da özellikle belirtmiş SON HAKKIM SON ŞANSIM diye. adamlar 48 le bırakmışlardı çocuğu.

Sonun benzemesin inş verirsin.vergiciler denetimcilerden biraz daha insaflı diye biliyorum.

cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(

karakule1702 ' Alıntı:
vozger ' Alıntı:

bir ark.ım tek ders denetim 50 alması gerekiyordu. sınav kağıdının altına da özellikle belirtmiş SON HAKKIM SON ŞANSIM diye. adamlar 48 le bırakmışlardı çocuğu.

Sonun benzemesin inş verirsin.vergiciler denetimcilerden biraz daha insaflı diye biliyorum.
[/quo
inşallah dediğin gibi insaflı olurlar

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(

Gerçekler acıdır... İnş.vermişsindir...

vozger ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
vozger ' Alıntı:

[/quo
inşallah dediğin gibi insaflı olurlar

amin kardeşim inş. Allah gönlüne göre versin.