en çok heyecanı ilk girenler ve son hakkı olanlar yaşıyolar. benimde denetimden 4. vergiden 3. hakkım. allah hepimizin yardımcısı olsun. olumlu düşünelim olumlu olsunnrcn ' Alıntı:ilk girişte heyecan oluyor
benim 3.girişim
bu sefer hiç merak etmiyorum bile![]()
ELHAS ' Alıntı:Evren 81 arkadaşım aynı durumdayız benimde dördüncü girişim ve artık ümidim azaldı maliyet ve vergi kaldı. maliyet iyiydi ama vergi çok iyi değildi. 50 gelirmi bilmiyorum. insanın ümidi çok kırılıyor geçemezsem vergiye nasıl çalışırım bilmiyorum. inşallah vermişizdir ve biter bu stres artık.
LEMSAN ' Alıntı:ELHAS ' Alıntı:Evren 81 arkadaşım aynı durumdayız benimde dördüncü girişim ve artık ümidim azaldı maliyet ve vergi kaldı. maliyet iyiydi ama vergi çok iyi değildi. 50 gelirmi bilmiyorum. insanın ümidi çok kırılıyor geçemezsem vergiye nasıl çalışırım bilmiyorum. inşallah vermişizdir ve biter bu stres artık.
arkadaşım vergiden nasıl geçmişti 2 yarım 1 tammı demiştin o yarımlar doğru mu ?tam olan sorun hangisi acaba?
benimde 4.girişim tek vergi kaldı.2 tam ama kelime nüanslarım var tabi.3.sorumda da teslim sayılan halleri yazdım hesaplamam %8 üzerinden ve sadece hes kdv.4. sorum yanlış.....50 olsa keşke
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(
Gerçekler acıdır... İnş.vermişsindir...
aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(
moralimi şimdiden bozma nolur..kesin geçerim die bekleyip kalan çok oluyormuki :'(
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(
moralimi şimdiden bozma nolur..kesin geçerim die bekleyip kalan çok oluyormuki :'(
Sana şu kadarını sölim o zaman rahat olman açısından;
7 de 0 bekleyen bazı arkadaşların 7 de 4 veya 7 de 5 verdiler.
7 de 7 bekleyen bazı ark.ım 7 de 2 verdiler.
Kapalı kutu. mesela ben 7 de 3 bekliyorum. artısı sürpriz olacak.
Ne sonuç gelirse gelsin moralini bozma. Bu sınavı en çok etkileyen faktör moral bozukluğu...
Allah tüm arkadaşların gönlüne göre versin.
teşekkür ederim ama rahatlamadım sanki daha çok strese girdimsen hangilerini geçerim die bekliyorsun? ben mesela maliyetten 100 bekliom
finansal muhasebeden de kesin geçerim..bunlardan da kalırsam mesleği bırakırım zaten
![]()
ÜZER ' Alıntı:bence çok umutlanmamakta fayda var.bende sınavlarda kendime belirli bir puan veriyorum.üstüne çıkamıyorum.ama genele bakıyorum. 5 derse hazırlanmıştım zaten 4 tane geçerim diyorum.cevaplarım kötü değildi.denetime yorumsuzum ve umutsuzum.ama aması var işte çok umutlanmıyorum.büyük beklentiye girersem.sonra yıkılırım.moralimi toplayamam diye.sabır taşı çatladı artık umarım bir an önce açıklarlar.
gul_nur ' Alıntı:cevapları muratın sitesinden bulamadım..acaba linkini atabilirmisiniz?
yeterlii ' Alıntı:cüneyt arkadaşım banada gönderebilirmisin ya, bende bi türlü bulamadım.
aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(
Ne sonuç gelirse gelsin moralini bozma. Bu sınavı en çok etkileyen faktör moral bozukluğu...
teşekkür ederim ama rahatlamadım sanki daha çok strese girdimsen hangilerini geçerim die bekliyorsun? ben mesela maliyetten 100 bekliom
finansal muhasebeden de kesin geçerim..bunlardan da kalırsam mesleği bırakırım zaten
![]()
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(
![]()
Ben Finansal, Denetim ve vergi den geçeceğimi düşünüyorum. Maliyet yüksek ihtimal 50 civarı gelir ama belli olmaz. Hukuk sürpriz yapabilir.
yeterlii ' Alıntı:teşekkürler cüneyt arkadaşım.