personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

cuneytglp75 umarım siz denetimden beklediğiniz notu alırsınız.ben daha önce de yazmıştım.önceki okuyanlar sıkılacaklardır.ben denetimi sınavdan 1-2 ay önce okudum.her satırını.sonra sınavdan bir hafta önce ankaraya gittim.1 kere daha okudum.sonra yazarak çalıştım her satırını.sonra aynı yazarak çalışma yöntemini bir daha yaptım.sonra 1 kere daha okudum.arkasına özet çıkarttım.bir kere daha tüm kitabı okudum ve sınav öncesi notlarımı tekrar ettim.önlü arkalı 2 sayfa dolusu verdim.tıkır tıkır yazdım.anladığım kadarını fakat riskli soruda soru içinde soru varmış ve ben bunu atlamışım.yazdıklarımın dehayla uzaktan yakından bi alakası yok.açıkçası şu saatte ne yazdığımıda hatırlamıyorum.sanırım derse fazla yüklenince problem benden kaynaklandı.kimse moralini bozmasın.bu benimle denetim arasında bir iletişimsizlikten kaynaklanıyor diye düşünüyorum.:)canımız sağolsun...

ÜZER ' Alıntı:
cuneytglp75 umarım siz denetimden beklediğiniz notu alırsınız.ben daha önce de yazmıştım.önceki okuyanlar sıkılacaklardır.ben denetimi sınavdan 1-2 ay önce okudum.her satırını.sonra sınavdan bir hafta önce ankaraya gittim.1 kere daha okudum.sonra yazarak çalıştım her satırını.sonra aynı yazarak çalışma yöntemini bir daha yaptım.sonra 1 kere daha okudum.arkasına özet çıkarttım.bir kere daha tüm kitabı okudum ve sınav öncesi notlarımı tekrar ettim.önlü arkalı 2 sayfa dolusu verdim.tıkır tıkır yazdım.anladığım kadarını fakat riskli soruda soru içinde soru varmış ve ben bunu atlamışım.yazdıklarımın dehayla uzaktan yakından bi alakası yok.açıkçası şu saatte ne yazdığımıda hatırlamıyorum.sanırım derse fazla yüklenince problem benden kaynaklandı.kimse moralini bozmasın.bu benimle denetim arasında bir iletişimsizlikten kaynaklanıyor diye düşünüyorum.:)canımız sağolsun...

Bence moralini bozma diyorum. Denetimden geçeceğimize inanıyorum. Daha önce Deniz kardeşinde yazdığı birşey vardı artık sınıflar doldu taştı Denetim herkesin kabusu oldu Bu sebeple sınavda çoğu insan geçecek diye düşünüyorum. Onun için moralini bozma derim.

çok teşekkür ederim.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.güzel haberler almak dileğiyle

karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
cuma ya çok var bari yarın açıklansın yeter artık kalbim durcak.ilk girişimdi hepsini vermiş olmayı ümit ediyorum.. :'(

Gerçekler acıdır... İnş.vermişsindir...

moralimi şimdiden bozma nolur..kesin geçerim die bekleyip kalan çok oluyormuki :'(

Sana şu kadarını sölim o zaman rahat olman açısından;

7 de 0 bekleyen bazı arkadaşların 7 de 4 veya 7 de 5 verdiler.

7 de 7 bekleyen bazı ark.ım 7 de 2 verdiler.

Kapalı kutu. mesela ben 7 de 3 bekliyorum. artısı sürpriz olacak.

Ne sonuç gelirse gelsin moralini bozma. Bu sınavı en çok etkileyen faktör moral bozukluğu...

Allah tüm arkadaşların gönlüne göre versin.

teşekkür ederim ama rahatlamadım sanki daha çok strese girdim:) sen hangilerini geçerim die bekliyorsun? ben mesela maliyetten 100 bekliom:)finansal muhasebeden de kesin geçerim..bunlardan da kalırsam mesleği bırakırım zaten:)

Ben Finansal, Denetim ve vergi den geçeceğimi düşünüyorum. Maliyet yüksek ihtimal 50 civarı gelir ama belli olmaz. Hukuk sürpriz yapabilir.
[/quote
vergi nasıl geçti arkadaşım , kaç bekliyorsun benim 4.girişim tek vergi ama bilmiyorum 2 soru yaptım

Vergi gayet iyi geçti. Birkaç noktada tereddütlerim oldu ama sonuç pozitif olacağa benziyor.

karakule1702 ' Alıntı:
Vergi gayet iyi geçti. Birkaç noktada tereddütlerim oldu ama sonuç pozitif olacağa benziyor.

bütün soruları yaptın yani süper o zaman..

Zaten soruları hatırlarsanız çok zor sorular değildi. Sadece kimse bu soruların bu sınavda sorulacağını beklemiyordu. Finansal muhasebe soruları gibi sorular çıktı.

Birçok kişi ters köşe oldu bence. Açıkçası bende oturup çalışmamıştım bu kısımlara ama eski bilgilerim Allahtan yetti. Kısmet artık hayırlısı...

hepiniz smmm olacaksınız

kendinizi sıktığınız da yanınaza kalacak

kasmayın arkadaşlar

altı üstü sınav, hallederiz ;)

karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

55-60 olur diye düşünüyorum

arkadaşım ben 1.soruyu yaptım
2.soruyuda

ama tabi ki kelime nüansları vardır illaki , mantık tamam ama

b,rde 3.soruyu satış bedellerini %8 ile çarpıp teslim sayılan halleri yazdın
4.sorum yanlış
50 olur mu acaba

sen neler yaptın?

artık şuraya birisi arandım artık mali müşavirim yazsada bizde rahatlasak ne güzel olur

nrcn ' Alıntı:
hepiniz smmm olacaksınız

kasmayın arkadaşlar

Bak buna sonuna kadar katılıyorum. Öyle ya da böyle bu iş olacak inş.

eee nrcn ileride buralarda karşılaşırsak anlatıp güleriz bu günleri ne dersin... :)

ekiray ' Alıntı:
artık şuraya birisi arandım artık mali müşavirim yazsada bizde rahatlasak ne güzel olur

bugünde bitti bu saatten sonra kimse aranmaz abi. Bütün ümitler yarına kaldı. Hadi hayırlısı bakalım

cuneytglp75 ' Alıntı:
ekiray ' Alıntı:

bugünde bitti bu saatten sonra kimse aranmaz abi. Bütün ümitler yarına kaldı. Hadi hayırlısı bakalım
bu kadar beklediğimize değecek sonuçlar olur inşallah

karakule1702 ' Alıntı:
nrcn ' Alıntı:
hepiniz smmm olacaksınız

kasmayın arkadaşlar

Bak buna sonuna kadar katılıyorum. Öyle ya da böyle bu iş olacak inş.

eee nrcn ileride buralarda karşılaşırsak anlatıp güleriz bu günleri ne dersin... :)

arkadaşım insan bir umut soruyor işte sen na yaptın ben bunu yaptım diye vergi kabusum oldu , neler yaptın cevaplara kendime bir yoldaş arıyorum 55 bekleyen arkadaş ??:(

LEMSAN ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

2.soruyuda

4.sorum yanlış
50 olur mu acaba

sen neler yaptın?

İlk iki soru doğruysa herhalde 3.sorudan da birşeyler vermesi lazım. Biliyorsun çoğu kişi %1 yaptı o kdv leri. Teslim sayılan hallerin bilinmesi de artı unsur olabilir.

Kardeş öyle görünüyor ki; Yorumlardan not kaybetmezsen 55 bile olabileceğini düşünüyorum.

karakule1702 ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

2.soruyuda

4.sorum yanlış
50 olur mu acaba

sen neler yaptın?

İlk iki soru doğruysa herhalde 3.sorudan da birşeyler vermesi lazım. Biliyorsun çoğu kişi %1 yaptı o kdv leri. Teslim sayılan hallerin bilinmesi de artı unsur olabilir.

Kardeş öyle görünüyor ki; Yorumlardan not kaybetmezsen 55 bile olabileceğini düşünüyorum.

kelime kelime tüm kanunu arıyor mu acaba sen kelime kelime hepsini yazdın mı ?

Harbi harbi söylüyorum içimden 55 alacaksın gibi bir his geçiyor kardeş.

karakule1702 ' Alıntı:
Harbi harbi söylüyorum içimden 55 alacaksın gibi bir his geçiyor kardeş.

benim vergiden 2 ve 4 tam. 1 yarım. 3 de de kdv oranı hatalı sadece kanun maddesi ve hesaplamalar tam..Sence ben kaç alırım..