temenni ' Alıntı:tesmerin tatilinden bize ne. adam gibi çalışıp işlerini zamanında yapsınlar.
evet bende tatil yaptım. ama tatilden dönünce patrona; tatil yaptım bana şu işleri 5 - 10 gün sorma demedimkarakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:tesmerin tatilinden bize ne. adam gibi çalışıp işlerini zamanında yapsınlar.
tesmerin tatili değildi ki . 5 i resmi 1 idari tatildi. Yani herkes tatil yaptı...(sen de dahil
)
temenni ' Alıntı:evet bende tatil yaptım. ama tatilden dönünce patrona; tatil yaptım bana şu işleri 5 - 10 gün sorma demedimkarakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:tesmerin tatilinden bize ne. adam gibi çalışıp işlerini zamanında yapsınlar.
tesmerin tatili değildi ki . 5 i resmi 1 idari tatildi. Yani herkes tatil yaptı...(sen de dahil
)
bu iş ahlakı meselesi. bunun değişmesi onyıllar alır. herkes bir ucundan tutarsa tabii.karakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:evet bende tatil yaptım. ama tatilden dönünce patrona; tatil yaptım bana şu işleri 5 - 10 gün sorma demedimkarakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:tesmerin tatilinden bize ne. adam gibi çalışıp işlerini zamanında yapsınlar.
)
Kağıdı okuyanlar öğr.görevlileri ve sınavı açıklayan tesmer. Kime hesap vermeye yükümlüler ki.??
Ama sen ben öyle değiliz sürekli hesap vermek zorunda olduğumuz bir yerler var.
Daha doğrusu aslında onlarında var da kim hesap soruyor ki? Emin ol bugün burada veryansın edenler sınavlar açıklanıp belgeyi almaya hak kazandıklarını görünce bu anları unutacaklar, sonraki dönemlerdeki gecikmeler umurlarında bile olmayacak hatta ve hatta bir gün odada görev alacaklar ve aynı mazeretleri onlar söyleyecekler... Konuşan ama hiçbirşeyi değiştirmeyen Türkiye....
temenni ' Alıntı:bu iş ahlakı meselesi. bunun değişmesi onyıllar alır. herkes bir ucundan tutarsa tabii.karakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:evet bende tatil yaptım. ama tatilden dönünce patrona; tatil yaptım bana şu işleri 5 - 10 gün sorma demedimkarakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:tesmerin tatilinden bize ne. adam gibi çalışıp işlerini zamanında yapsınlar.
)
Kağıdı okuyanlar öğr.görevlileri ve sınavı açıklayan tesmer. Kime hesap vermeye yükümlüler ki.??
Ama sen ben öyle değiliz sürekli hesap vermek zorunda olduğumuz bir yerler var.
Daha doğrusu aslında onlarında var da kim hesap soruyor ki? Emin ol bugün burada veryansın edenler sınavlar açıklanıp belgeyi almaya hak kazandıklarını görünce bu anları unutacaklar, sonraki dönemlerdeki gecikmeler umurlarında bile olmayacak hatta ve hatta bir gün odada görev alacaklar ve aynı mazeretleri onlar söyleyecekler... Konuşan ama hiçbirşeyi değiştirmeyen Türkiye....
crazy2477 ' Alıntı:Bizler smmm oldukdan sonra bu durumları hatırlayıp oylarımızı ona göre verir odalardan türmoba seçilecek üyeleri ona göre belirlersek bazı şeyler düzelir. Yoksa herşey anı tas aynı hamam gider.
Önemli olan nedir biliyormusunuz. Kanunlar nizamlar kötü, yetersiz diye bağıran fakat kendi kanun ve nizamlarına özen göstermeyen bir meslek kuruluşunun üyesiyiz veya üyesi olacağız. Çok acı......
sonkale ' Alıntı:bu durumda diğer sınava şu kadar gün kalıyor itiraz için bu kadar gün kalıyor kesin açıklamaları gerekir gibi tezler geçersiz oluyor onlar kafalarına göre açıklayacaklar yine her zaman olduğu gibi
ayrıca odalara gönderilmeden nete verilmesi gibi bir uygulama olamadı şimdiye kadar bu konuda eminim arkadaşlar arama olmadan sonuç açıklanmaz
hangi dönemde olmuştu arkadaşımizcan ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:bu durumda diğer sınava şu kadar gün kalıyor itiraz için bu kadar gün kalıyor kesin açıklamaları gerekir gibi tezler geçersiz oluyor onlar kafalarına göre açıklayacaklar yine her zaman olduğu gibi
ayrıca odalara gönderilmeden nete verilmesi gibi bir uygulama olamadı şimdiye kadar bu konuda eminim arkadaşlar arama olmadan sonuç açıklanmaz
geçtiğimiz dönemlerde oldu arkadaşım...
sonkale ' Alıntı:hangi dönemde olmuştu arkadaşımizcan ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:bu durumda diğer sınava şu kadar gün kalıyor itiraz için bu kadar gün kalıyor kesin açıklamaları gerekir gibi tezler geçersiz oluyor onlar kafalarına göre açıklayacaklar yine her zaman olduğu gibi
geçtiğimiz dönemlerde oldu arkadaşım...