personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ben artık beklemek istemiyorummmm..... :'(

Sıkmayın bu kadar kendinizi yaw... Askerlik yapanlar bilir. İlk gün bitmek bilmez saat hep sabahın 8 idir ilk gün. Hatta "ya harbiden bu askerlik bitmez" dediğin andır.

Ama sonra bir deyim öğrenirsin ve tek dayanağın o olur; " zaman ne kadar acımasız olsa da geçmeye mahkumdur." ya da " Sayılı zaman gelir geçer"

;) ;)

yeterlii ' Alıntı:
tabiki bitmiştir. eminim ondan kimsenin şüphesi yok.. sadece acaba kimin notlarını değiştirsek diye düşünüyorlardır bence...

bencede kağıt okunması bitmiştir.sonuçlara ayar veriliyordur.

bizimkilerin ayarını bozmasınlar da. geçen bozdular zaten

BARBOROS ' Alıntı:
bizimkilerin ayarını bozmasınlar da. geçen bozdular zaten
onlar kafalarına göre takılır kardeşim. benimki seninki diye bişey yok. kağıt düzeni, yası stili, derken bi bakmışın 50 olmuş 35.

tesmerden son haberler;
"henüz değerlendirme bitmedi. bitince önce odalara göndereceğiz. sonra sitede yayınlayacağız. bize ulaştıktan sonra bu süreç bir gün sürer" dediler. bu bilgileri kerpetenle sökerek aldım. yorum sizlerin

temenni ' Alıntı:
tesmerden son haberler;
"henüz değerlendirme bitmedi. bitince önce odalara göndereceğiz. sonra sitede yayınlayacağız. bize ulaştıktan sonra bu süreç bir gün sürer" dediler. bu bilgileri kerpetenle sökerek aldım. yorum sizlerin

cuma günü kesin açıklanır arkadaşlar.....

cüneyt sabahtan beri foruma bakıyorum
belki bi haber olur diye
moralim bozulmaya başladı

denizyılmaz ' Alıntı:
cüneyt sabahtan beri foruma bakıyorum
belki bi haber olur diye
moralim bozulmaya başladı

Deniz,

Cuma günü bu iş biter bence moralini bozma sahilde çay içeceğiz daha rahatlamış bir şekilde....

son iki dönem 72 yi buldular.aslında 72 den saymamız lazım.biz biraz fazla umutlandık.

Baskı çok. Cumaya yetiştirmeye çalışacaklar. Olmadı p.tesi..

karakule1702 ' Alıntı:
baskıyı ciddiye aldıklarını hiç zannetmiyorum. bu klasik bir numaradır. bu pazartesine kadar yasal süre dolmadı diyorlardı. şimdi ise eli kulağında diyerek hergün oyalıyorlar. cuma gününe yetişmesin söyleyecekleri mazereti şimdiden ben söyleyeyim. "sistem çöktü"

Arkadaşlar cuma günü açıklanma ihtimali çok yüksek olduğu için bence sonuçlar tesmere ulaştı ve bugün bütün odalara gönderilmek üzere akşam kargoya verirler. Yarın bütün sonuçlar odalara ulaşır. Bu arada tesmerde sonuçları sisteme girmeye başlamıştır. Yarın odalar arama yapmaya başlayabilir. Odalarda tanıdığı olanlar yarın sonuçları arama yapılmadan önce tanıdık vasıtası ile öğrenebilirler.

karakule1702 ' Alıntı:

birlik mi baskı yapıyor. yoksa odalar mı baskı yapıyor. anlayamadım! yoksa bizden mi bahsediyosun. arkadaşlar ilk yazdığım gibi bu hafta açıklarsalar süpriz olur. ama haftaya kesin açıklayacaklar. herhangi bir duyumum yok. müneccim olmayada gerek yok. kanaatim budur.

nasıl süpriz olur ya açıklanmaması süpriz olur.

ayrıca geçen sınavda 65. ve 66. günlerden sonra bi kaç kişi sonuçlarını öğrendiler ve 4, 5 gün sonrada sınav açıklanmıştı. hatırlayanlar bilir.