personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

vozger ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba hepinizi o kadar iyi anlıyorumki ama içinizde benim gibi son hakkını kullanıpta herşeyi bu sınav sonucuna bağlı arkadaşlarımız inş. hiç yoktur.benim yaşadığımı ancak benim durumumda olanlar anlayabilirler gerçekten çok ama çok emek verdim ve çok zorlu bir bekleyiş.en azından daha hakkınız olduğuna dua edin.dilerim kimse benim gibi sona kalmadan.herkes alır belgesini en kısa zamanda dualarım hepimiz için.sizlerde benim için edin olurmu arkadaşlar.

inşallah belgeni alırsın arkadaşım.benimde vergi tek ders son hakkımdı ve 50 almam gerekiyor.eğer alamazsam 2 yıl bekleyip bekleyemiğeceğimi hayal bile edemiyorum.
Büyük konşmak istemiyorum ama ben bu belgeyi alabilmek için o kadar büyük bir çapa harcadımki 1 senedir deli gibi gece gündüz ders çalışıyorum ve sağlığımı kaybetmiş durumdayım nerdeyse.bir 2 sene sonra yeniden bu işe girmeyi asla düşünmüyorum.keza belgeyi alıp bu belgeden para kazanmak için sağlığım olmayacak.dilerim sizde kurtulmuşsunuzdur.

cuneytglp75 ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba hepinizi o kadar iyi anlıyorumki ama içinizde benim gibi son hakkını kullanıpta herşeyi bu sınav sonucuna bağlı arkadaşlarımız inş. hiç yoktur.benim yaşadığımı ancak benim durumumda olanlar anlayabilirler gerçekten çok ama çok emek verdim ve çok zorlu bir bekleyiş.en azından daha hakkınız olduğuna dua edin.dilerim kimse benim gibi sona kalmadan.herkes alır belgesini en kısa zamanda dualarım hepimiz için.sizlerde benim için edin olurmu arkadaşlar.

Şaylan,

Hangi ders bu kadar zorladı seni
Türk vergi sistemi.......ömrümü yedi vallahi ama ben şu anda yeminediyorum piyasada mali müşavir olarak bu mesleği icra eden yüzlerce arkadaşımızdan çok ama çok daha vergi profu olduğumu düşünüyorum.

ÜZER ' Alıntı:
şaylan bütün dualarım seninle.allah sabır versin.son sınav beklemek çok kötü.benim eşimde son sınavda belgeyi aldı.ben hasta oldum sinirden.biz güzel haber almıştık.işallah sende alırsın.
inş. üzer kardeşim gece gündüz dualar ediyorum.o kadar sıkıntılı günler yaşıyorumki.bu belge bana ve benim durumumda olanlara bir UMUT olsun istiyorum.

öğlen oldu kimseden çıt yok .... açıklanmaz herhalde yarınamı kaldı acep...

dayanamadım aradım tesmeri yine aynı cevap....

daha gelmedi .hocalar ulaştırmaya çalışıyormuşş...
ne zaman gelir...
bilmiyorum...

tövbe tövbe

Slm ark.lar. Yeni girebildim. Ama bugünde tık yok galiba.

ŞAYLAN ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:

Şaylan,

Hangi ders bu kadar zorladı seni
Türk vergi sistemi.......ömrümü yedi vallahi ama ben şu anda yeminediyorum piyasada mali müşavir olarak bu mesleği icra eden yüzlerce arkadaşımızdan çok ama çok daha vergi profu olduğumu düşünüyorum.

nasıl geçti bari 50 çıkar mı neler yaptın benimde 4.girişim ve geçen sınavada çalışığ girdim kaldım tekeyim vergi kalırsam son hakka giricem kritik.2 sorum var ama tam puan verirler mi sanmam...hiç mi kırmayacaklar yani..:(

kim demiş ne demiş yarın bekliyoz ama tesmer bu ne yapacağı belli olmaz

tesmer geçen sınavda açıklanacağı günden bir gün önce tlf.açmıştım verdikleri cevap bilmiyoruz henüz gelen birşey yok ki demişlerdi ama bir gün sonra açıklandı

tamamda epeydir aynı cevabı herkese veriyorlar bilmiyoruzu bu onların kalıplaşmış lafı
ama yarını hepimizz umut ediyoruz

yarın açıklasınlar bi zahmet.iş güç herşey bi kenarda kaldı.yılsonu.forumada bakmadan duramıyorum.bi gelişme olurmu diye.

crazy2477 ' Alıntı:
arkadaşlar aşağıda türmob kurumlarının mail adresleri vardır. biz hangisine mail atarsak işe yarar. yorumlarınızı bekliyorum.

TURMOB KURULLAR

Yönetim Kurulu
GÖREVİ İSİM E-POSTA
Genel Başkan Dr.Masum TÜRKER [email protected]
Genel Başkan Yardımcısı Nail SANLI [email protected]
Genel Sekreter Yücel AKDEMİR [email protected]
Genel Sayman Burhan GEZGİN [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul TÜFEKÇİOĞLU [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Sinan AYDIN [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat T.NALBANTOĞLU [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber KARTUM [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Tayfun ÇAVDAR [email protected]

Disiplin Kurulu
GÖREVİ İSİM E-POSTA
Başkan Nuri DEĞER [email protected]
Başkan Yardımcısı Necmettin KELEŞ [email protected]
Disiplin Kurulu Sekreteri İlhan KABAKÇIOĞLU [email protected]
Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim DEĞİRMENCİ [email protected]
Disiplin Kurulu Üyesi Coşkun KOLSO [email protected]

Denetleme Kurulu
GÖREVİ İSİM E-POSTA
Denetleme Kurulu Başkanı A.Masis YONTAN [email protected]
Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet EREN [email protected]
Denetleme Kurulu Üyesi Bayram HAMİŞ [email protected]

Bence bu maiilerden hiç biri bir işe yaramaz kimi kime şikayet ediyoruz. Ha diyorsanız gerçekten sesimizi duyuralım gerçekten sıkıntımız konusunda şikatyetçi olalım. Buyrun yazalım birer şikayet mektubu maliye bakanına tesmerin idari amiri maliye bakanı çünki. Oraya yapılan şikayet bir işe yaraya bilir, yazalım bir dilekçe herkez kendi adını altına yazıp iadeli postayla göndersin. Resmi kanaldan gönderilen yazılar sisteme girdiği vakit kontrol mekanizmasını harekete geçirecektir. Bakın bu mantıklı ve etkili bir yöntem olur.

Aksi takdirde diğerlerinin hepsi sessiz kalınca etkinliği olmayan müracatlar.

Arkadaşlar merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum tahlil ve öngörüleriniz için teşekkürler, aynı heyecanı paylaşmak biraz daha rahatlatıyor insanı... Son hakkı olan arkadaşlar, dualarım sizinle, inşallah yarın açıklanır ???

Aranızda aranan yok mu hiç arkadaşlar?Yaklaşık 2 saat daha aranan olmazsa geçen sınavlara göre konusuyorum yarında açıklanmaz baksanıza saat 13:30 oldu

ben bugün için umudumu kaybetmek üzereyim.yarına kaldı gibi.haftaya kalmamasını umuyorum.