Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Büyük konşmak istemiyorum ama ben bu belgeyi alabilmek için o kadar büyük bir çapa harcadımki 1 senedir deli gibi gece gündüz ders çalışıyorum ve sağlığımı kaybetmiş durumdayım nerdeyse.bir 2 sene sonra yeniden bu işe girmeyi asla düşünmüyorum.keza belgeyi alıp bu belgeden para kazanmak için sağlığım olmayacak.dilerim sizde kurtulmuşsunuzdur.vozger ' Alıntı:ŞAYLAN ' Alıntı:Arkadaşlar merhaba hepinizi o kadar iyi anlıyorumki ama içinizde benim gibi son hakkını kullanıpta herşeyi bu sınav sonucuna bağlı arkadaşlarımız inş. hiç yoktur.benim yaşadığımı ancak benim durumumda olanlar anlayabilirler gerçekten çok ama çok emek verdim ve çok zorlu bir bekleyiş.en azından daha hakkınız olduğuna dua edin.dilerim kimse benim gibi sona kalmadan.herkes alır belgesini en kısa zamanda dualarım hepimiz için.sizlerde benim için edin olurmu arkadaşlar.
inşallah belgeni alırsın arkadaşım.benimde vergi tek ders son hakkımdı ve 50 almam gerekiyor.eğer alamazsam 2 yıl bekleyip bekleyemiğeceğimi hayal bile edemiyorum.