crazy2477 ' Alıntı:kimsede konuşacak hal kalmadıki ;D
arkadaşlar bence itiraz süresinden bilerek yiyorlar. kaç kişi itiraz edecek kaçı itirazdan sonra geçmiş olacak sınavından. onlarda bunu çok iyi biliyorlar.
bana sorarsanız itiraz sistemi sadece para kazanma sistemidir. İtiraz edilipde sınvında geçen bir tek arkadaş çıkarsa ben sözümü geri almaya razıyım.
ÜZER ' Alıntı:benim bütün hisselrim öldü.sınavı soranlara otomatiğe basılmış gibi aynı cevabı veriyorum.yok şöyleoldu böyle oldu.
şunu bekliyorum bunu bekliyorum.sonra bi de bekliyorum yorum yapamıyorum diye.iğrenç bi duygu.insan kendini kötü hissediyor.ve biri şimdi karşıma çıksa saınırım yine aynı şekilde konuşurum.kendimden utandım. :-\ :-[
aslıBÜYÜK ' Alıntı:bugün de mi yattı ya pzrtesiye kalırsa yuh yani..napmaya çalışıo bunlar :'(
vozger ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:bugün de mi yattı ya pzrtesiye kalırsa yuh yani..napmaya çalışıo bunlar :'(
bu bir psikolojik savaş.
nrcn ' Alıntı:ÜZER ' Alıntı:benim bütün hisselrim öldü.sınavı soranlara otomatiğe basılmış gibi aynı cevabı veriyorum.yok şöyleoldu böyle oldu.
şunu bekliyorum bunu bekliyorum.sonra bi de bekliyorum yorum yapamıyorum diye.iğrenç bi duygu.insan kendini kötü hissediyor.ve biri şimdi karşıma çıksa saınırım yine aynı şekilde konuşurum.kendimden utandım. :-\ :-[
aman arkadaşlar yapmayın bu kadar stres, hiç gerek yok, açıklicaklar, açıkladıklasınlar kalan zaman ders çalışmaya yetiyor, stres olmayın ...
karakule1702 ' Alıntı:sabır ark.lar çoğu gitti azı kaldı. Hayırlı sonuçlar inşallah