personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

umarım pzt. ne atılmaz yoksa nasıl geçer haftasonu bilemiyorum :(

crazy2477 ' Alıntı:
kimsede konuşacak hal kalmadıki ;D

arkadaşlar bence itiraz süresinden bilerek yiyorlar. kaç kişi itiraz edecek kaçı itirazdan sonra geçmiş olacak sınavından. onlarda bunu çok iyi biliyorlar.

bana sorarsanız itiraz sistemi sadece para kazanma sistemidir. İtiraz edilipde sınvında geçen bir tek arkadaş çıkarsa ben sözümü geri almaya razıyım.

arkadaşım itiraz etti 40ı 50 yaptılar denetimde

Arkadaşlar keşke şu telefon ile aranma olayını öğrenmeseydim forumdan. Şimdi bir sıkıntı daha oldu, sınavlar açıklanmayınca "yine bir umut geçmişizdir belki" hissiyatı vardı şimdi "kesin kaldık telefonla da aramadılar" hissiyatına dönüştü. Maalesef...

sonuçlar ankaradan daha gelmemiş.

benim bütün hisselrim öldü.sınavı soranlara otomatiğe basılmış gibi aynı cevabı veriyorum.yok şöyleoldu böyle oldu.
şunu bekliyorum bunu bekliyorum.sonra bi de bekliyorum yorum yapamıyorum diye.iğrenç bi duygu.insan kendini kötü hissediyor.ve biri şimdi karşıma çıksa saınırım yine aynı şekilde konuşurum.kendimden utandım. :-\ :-[

ÜZER ' Alıntı:
benim bütün hisselrim öldü.sınavı soranlara otomatiğe basılmış gibi aynı cevabı veriyorum.yok şöyleoldu böyle oldu.
şunu bekliyorum bunu bekliyorum.sonra bi de bekliyorum yorum yapamıyorum diye.iğrenç bi duygu.insan kendini kötü hissediyor.ve biri şimdi karşıma çıksa saınırım yine aynı şekilde konuşurum.kendimden utandım. :-\ :-[

aman arkadaşlar yapmayın bu kadar stres, hiç gerek yok, açıklicaklar, açıkladıklasınlar kalan zaman ders çalışmaya yetiyor, stres olmayın ...

oturdum kendimi işime verdim.bu sınavınm açıklanacağı yok. ba bs ler var. geçici zamanı gelior. sonra da kdv muhtasar. napalım arkadaşlar. herkes için hayırlısı olsun. alacağın olsun tesmer :-X

ymm sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklandığını bilen arkadaş var mı acaba.genelde ymm sınav sonuçlarından 2 hafta sonra smmm sonuçları açıklanıyormuş...

bugün de mi yattı ya pzrtesiye kalırsa yuh yani..napmaya çalışıo bunlar :'(

yarın açıklanmazsa haftaya cumaya kalır bence pazartesi açıklanacağını düşünmüyorum...

kendimi yarın açıklanacak diye şartlandırdım:(

dayanamadım yine aradım tesmeri;

-sonuçlar?
-gelmedi.
-yasal süre geçti 67 gün oldu?
-yasal süre diye bir şey yok.
-öğrenebileceğimiz bir yer?
-yok.
-başka ne diyeyim?
-ıhh.
-iyi günler o zaman?
-iyi günler.

her şeye yasal süre var,bir bunda yok.

haftaya cumaya kalırsa ben bi daha sınava girmem >:( nasıl yasal süre yok ya..keyiflerine göre yasa değiştirdiler de haberimiz mi yok....

nrcn ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:

aman arkadaşlar yapmayın bu kadar stres, hiç gerek yok, açıklicaklar, açıkladıklasınlar kalan zaman ders çalışmaya yetiyor, stres olmayın ...

sen rahatsın tabi nasıl olsa aranacaksın ya :)

sabır ark.lar çoğu gitti azı kaldı. Hayırlı sonuçlar inşallah

ayrıca gelir gelmez yayınlayacağız dedi. ne kadar rahatlatan bir açıklama. ;D

karakule1702 ' Alıntı:
sabır ark.lar çoğu gitti azı kaldı. Hayırlı sonuçlar inşallah

ne kadar az kaldı sence bilsek sabredicez..mesela deselerki haftaya çarşamba açıklıcaz..herkes rahatlıcak..