personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sen ne bıcım adamsın kardesım mılletı aradık bırını aramıslar dıye
okumus adam olmamıs ........

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
Allah bildiği gibi yapsın seni >:( inşallah olamazsın sürünürsün yarabbim

Aslı sakin ol.Cahilliğine ver de böyle beddua olmaz yani :d, tamam haklısın sinirlendin,ancak gerçekten ağır beddua.

Bukadar ... .....dan sonra umarım pişman olmuşsundur. Sana bişey demiyorum Çünkü belgeyi değil ama herkesten tepki alacağın kesin.

cumadan geldim direkt açtım forumu... heyecandan kalbim duracaktı

meğersem şakaymış..

ne diyim...

ne desem az gelir sana...

kızmayın arkadaşlar yanlış yazmış
babayı yazacakmış belgeyi yazmış

şimdi kapattım telefonu. bugün açıklanmazmış.komisyondan çıkmamış
pazartesiden sonra açıklanır dedi bayan.

yeterlilik ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
Allah bildiği gibi yapsın seni >:( inşallah olamazsın sürünürsün yarabbim

Aslı sakin ol.Cahilliğine ver de böyle beddua olmaz yani :d, tamam haklısın sinirlendin,ancak gerçekten ağır beddua.

hakketti salak.bu işi ciddiye asla bizi biraz anlar böle bi şaka yapmazdı..o kimse ondan bi halt olmaz ben burdan yazıom!!!!!!!!!

ya nasıl şaka bu...böyle bir durumda şaka mı yapılır,herkes stres içinde,bi de forumları okuyorum sizin halinizi görüyorum diyor,

aynı şakanın size yapılması dileğiyle...

arkadaşlar nacizane fikrimi söylüyorum komisyondan çıkmadı,henüz belli değil gibi sözlere aldırış etmeyin geçen sınavdada istanbulda aramalar başlamıştı ben aradım tesmeri komisyondan gelmedi dediler , odayı aradım haftaya açıklanacak dediler, ama 1 saat sonra aranmıştım. bence bugün açıklanır ve inş. emek eden tüm kardeşlerim belgelerini alırlar saygılar

Her dönem aynı şey olur, sonuçlar açıklanmadan önce bir üye çıkar "aldım belgeyi aradılar" vb.. gibi mesajlar yazar. Ama gerçekten ilk aranan kişi mesaj yazdığı zaman ayrıntılı mesaj yazar ki zaten aranızdan bir kişi olur bu.

Allahtan şaka olduğunu erken söyledi.Kaçıp gitseydi,yine de biraz olsun akıl var :o

ruh hastası deli seni
okumak cehaletı alır esseklık bakı kalır demek bu tipler için

tiyo vermiş gibisin :) bu gibi öküzler senin dediklerini dikkate alıp gerçek gibi şaka da yaparlar....

umutSMMM ' Alıntı:
arkadaşlar nacizane fikrimi söylüyorum komisyondan çıkmadı,henüz belli değil gibi sözlere aldırış etmeyin geçen sınavdada istanbulda aramalar başlamıştı ben aradım tesmeri komisyondan gelmedi dediler , odayı aradım haftaya açıklanacak dediler, ama 1 saat sonra aranmıştım. bence bugün açıklanır ve inş. emek eden tüm kardeşlerim belgelerini alırlar saygılar

sence bugün akılanır mı peki 68. gün artık

arkadaşlar merhaba neler olmuş neler biraz uzak kaldım umurumda değil zaten sonuçlar felan babam hastanede yatıyo ölüm kalım savaşı veriyo sınavlar felan ben bittim zaten bugün iyi dediler babam için çok mutluyum dedim moral veririm bugün açıklanır sınavlar müjde derim babama ama açıklanmamış şaka yapan arkadaşı da kınıyorum burdan bunu yapan bizimle aynı yolda yüreyecek bir insan olamaz

suzan özdemir ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba neler olmuş neler biraz uzak kaldım umurumda değil zaten sonuçlar felan babam hastanede yatıyo ölüm kalım savaşı veriyo sınavlar felan ben bittim zaten bugün iyi dediler babam için çok mutluyum dedim moral veririm bugün açıklanır sınavlar müjde derim babama ama açıklanmamış şaka yapan arkadaşı da kınıyorum burdan bunu yapan bizimle aynı yolda yüreyecek bir insan olamaz

Allah şifa versin.İnşallah ilk seni ararlarda,Babana moral olur. :(

inşallah arkadaşım sağol çok sağol morale ihtiyacı var valla birinden de kalmış olsam geçtim diyeceğim ona