personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

cuneytglp75 ' Alıntı:
merdiven ' Alıntı:
Arkadaşlar odadan alınan bilgilere göre sonuçlar "Çarşamba" günü açıklanacakmış. Daha önce beklemeyin...

Bu bilgiyi nerden aldınız acaba?

Odanın Tesmer komisyonundan alınan bilgiye göre. İtiraf etmek gerekirse bana da biraz saçma geldi. P.tesi 70.gün olacak. Açıklanması lazım. Hem Mart sınavına başvuru için süre daralıyor.

Ben inşallah yarın açıklanır diye ümit ediyorum. :)

yanlış hatırlamıyorsam... 2 ösymden, 2 türmobdan,2 maliye bakanlığından... 2 bilmem nereden..... falan 7 kişili bir komisyon sınavı hazırlıyor,değerlendiriyor,değerlendiriyor,okuyor vb.......
ey mübarek insanlar günde yarım saat ayırıp 10 kağıt okusanız okusanız:
10 kağıt x 7 kişi x 70 gün = 4900 eder....
zaten 4900 stajer nerde.... hadi olsun da 3000 olsun....

eskiden lisede falan sınav olur, sonra kağıtları değiştirir birbirimize puan verir ve sonucu sınavdan 5 dakka sonra öğrenirdik....

bu işin şakası tabi.... biz de böyle yapalım demiycem... 70 günde bi işi madem bitiremiyorsunuz; kolaylaştırın zaten kolay olan işinizi...test yapın şu sınavları... yada biraz adam yerine koyun da mesleğinizin geleceği olacak insanları; yarım saat bari ayırın günde....

Ben bu gece buralardayım...

Açık tutun telefonlarınızı açıklanırsa tek tek aricam :)

Artık ben tahmin bile yapamıyorum. Son tahminim ya cuma ya p.tesi demiştim.

Cuma olmadı yarında olmasza artık tahmin yürütecek bir kriter de kalmayacak....

Günaydın arkadaşlar. hepimiz için hayırlı bir gün olur umarım. Sanırım bu sabah foruma ilk yazan benim, elim uğurlu gelir inşallah :) Allahtan herkese sabırlar diliyorum. Bu durumda en çok ihtiyacımız olan şey sanırım sabır.

büyük gün bugün, pazartesi :) allah tüm emek verenleri güldürsün inşallah ...

günaydın arkadaşlar
eğer bugünde açıklanmazsa
sayın başbakan hep beraber mail atalım artislik neymiş görsün tesmer
;D

günaydın herkese ...umuyorum bugün açıklanır sınav ...

arkadaşlar bu dönem çok sönük geçti geçen dönemler daha heyecanlıydı. aranan yokmu arkadaşlar?

Daha erken değilmi aranmak için. Genelde kaçta başlıyor aramalar?

günaydın , iyi haftalar

umut fakirin ekmeği diyerek yeni bir haftaya da girdik lakin umutlarımızın sonucunu bugün almamız dileğiyle gülsün artık yüzümüz (ağlayacaksakta ağlayalım sıkıldıkkkk)

arkadaşlarr bugünn herkes gergin, lütfen şaka yapmayalımmm.... aranan arkadaş olursa haber versinnn.... birde daha net bilgiler paylaşalımmm arkadaşımın arkadaşının arkadaşını aramışlar gibiii olmasınnn :)

Hadi Bismillah hayır olur bugün inşallah amin diyelim.
Aminnn...

günaydın arkadaşlar. hepiniz iyi bir hafta geçirirsiniz umarım. Eğer benim aldığım duyum doğruysa canınızı çok sıkacaktır. Gecenin bir vakti sekreterimizden gelen mesaja göre (arkadaşıda sınavlara girdi ymm yanında çalışıyor. büyük ihtimalle sordurtttu.) 6 Şubat 20009 da açıklanacakmış. ben pek inanmadım ama duyum bu.

günaydın arkadaşlar. saat 11 e kadar aranan olmazsa bugün de yattı demektir :(

sıkmayın canınızı zalimin zulmu varsa mazlumunda Allahı var. inşallah arabalarının lastiği patlarda her yere yürüyerek giderler.

crazy2477 ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar. hepiniz iyi bir hafta geçirirsiniz umarım. Eğer benim aldığım duyum doğruysa canınızı çok sıkacaktır. Gecenin bir vakti sekreterimizden gelen mesaja göre (arkadaşıda sınavlara girdi ymm yanında çalışıyor. büyük ihtimalle sordurtttu.) 6 Şubat 20009 da açıklanacakmış. ben pek inanmadım ama duyum bu.

Ben de kimden duydum açıklayamam burda ama sonuçları her an bekleyiniz arkadaşlar.
Eli kulağında. Artık hangisine inanmak isterseniz. Ama kaynak çok sağlam :)