personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

arakaşlar ben smmm yim ancak sizinle beraber sonuçları bekliyorum çoşkunuza ortak olmak istiyorum. hep sizlerleyim saygılar. artık açıklanır inş. daha fazla uzatamazlar itiraza süre kalmıyor.

arkadaşlar bugün açıklanacak diye tahmin edenlerdenim....lütfen açıklanmayacak demeyin... :'(

nrcn bence muhattap olman onun içil ödül olur. görmezden gelmen en güzel cvp. milletin ağzı torba değil büzülmüyo malesef

aslında ben cuma günü kesin açıklanır diye bekliyordum ama ne oldu ise açıklanmadı ama bugün bence büyük gün.....

11 e kadar yolu var..Arkadaşlar aranmalar başlamıştır belki bizim haberimiz yoktur, olabilirmi böle bişi....

beni arayacaklarını zannetmiyorum ilk girişim çünki ama arananlar lütfen haber versin

Aranmayı umut ediyorum inşallah....
Hemen bilgi vereceğim size....

benimmmde ilk girişimm pek umudumm yok amaaa.... yinedeee insan telefon çalınca bi geriliyor. ymm şirketinde çalışann 3 kişiyizz... ben olmasamda elbet birimizi arıcaklar die bekliyorummm .....

arkadaşlar tesmer i aradım sonuçlar komisyondan çıkmadı diyor bayan. tekerleme yine aynı tekerleme.

lonely ' Alıntı:
arkadaşlar tesmer i aradım sonuçlar komisyondan çıkmadı diyor bayan. tekerleme yine aynı tekerleme.
gene mi öyle diyolar o zaman daha çook bekleriz

emreayh ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:
gene mi öyle diyolar o zaman daha çook bekleriz

bir sorun mu var acaba , yani soru kağıtları mı kayboldu???ya dahatalı sorumu tespit ettiler bilemiyorum.aranan yok galiba daha,geçen sınav sabah sabah başladılar bence aranan yoksa zorr bugünnn

Arkadaşlar az önce bende aradım tesmeri. Komisyondan gelmedi dediler yine....

onların öyle bir zorunluluğu yok keyifleri ne zaman gelirse açıklarlar. stajer sıkıntılımı meraklımı heyecanlımı demezler. kazanana tabrik telefonu gelir. kazanan arkadaşda çok teşekkür ederim der. hiç bir şekilde neden bu kadar geç açıkladınız diye sorulmaz.

heralde zaten açıklayamadık nasılsa beklettik diyolar yavaş yavaş davranıyolar yaa..

mesleğin daha çok başında olan bizlerin de tesmeri karşımıza alıp eleştirmemiz çok zor arkadaşlar biliyosunuz dimi.