ben istanbulda girdim. orası marmara bölgesi tek giriş yeri idi. yaklaşık 3-4 bin kişi vardı. bir o kadarda anakara izmirde olsa bence 8.000 azBARBOROS ' Alıntı:arkadaşlar bu sınava giren kaç kişi var bilen varmı?
tektaşpirlanta ' Alıntı:bana çok kalabalık gelmedi![]()
temenni ' Alıntı:ben istanbulda girdim. orası marmara bölgesi tek giriş yeri idi. yaklaşık 3-4 bin kişi vardı. bir o kadarda anakara izmirde olsa bence 8.000 azBARBOROS ' Alıntı:arkadaşlar bu sınava giren kaç kişi var bilen varmı?
iki ayrı derslikte sınav vardı.tektaşpirlanta ' Alıntı:temenni ' Alıntı:ben istanbulda girdim. orası marmara bölgesi tek giriş yeri idi. yaklaşık 3-4 bin kişi vardı. bir o kadarda anakara izmirde olsa bence 8.000 azBARBOROS ' Alıntı:arkadaşlar bu sınava giren kaç kişi var bilen varmı?
olurmu 3-4 bin o kadar yoktu sankiii ....
aslıBÜYÜK ' Alıntı:arkadaşlar az önce özel numaradan arandım..elim ayağım birbirine girdi..adamın biri müsaitmisiniz dedi..evet dedim sesim titreyerek..bi soru sorabilirmiyim dedi..bende evet dedim..evlimisiniz bekarmısınız dedi ya :'( cevap vermeden kapattım nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam :'(
aslıBÜYÜK ' Alıntı:arkadaşlar az önce özel numaradan arandım..elim ayağım birbirine girdi..adamın biri müsaitmisiniz dedi..evet dedim sesim titreyerek..bi soru sorabilirmiyim dedi..bende evet dedim..evlimisiniz bekarmısınız dedi ya :'( cevap vermeden kapattım nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam :'(
tektaşpirlanta ' Alıntı:yaniii sınavv bu olmazsaaaa (Allah korusunn) mart a girerdinnn..... öle haaa diyince kısmet bulunur muuu![]()