personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

arkadaşlar bu sınava giren kaç kişi var bilen varmı?

BARBOROS ' Alıntı:
ben istanbulda girdim. orası marmara bölgesi tek giriş yeri idi. yaklaşık 3-4 bin kişi vardı. bir o kadarda anakara izmirde olsa bence 8.000 az

tesmer bizi çok seviyor.en büyük sürprizi bu dönem yapmış olacak.çok şanslıyız arkadaşlar.böyle bi heyecan yaşattığı için tesmere teşekkür ederim.pardon kabus.....

tektaşpirlanta ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
BARBOROS ' Alıntı:
ben istanbulda girdim. orası marmara bölgesi tek giriş yeri idi. yaklaşık 3-4 bin kişi vardı. bir o kadarda anakara izmirde olsa bence 8.000 az

olurmu 3-4 bin o kadar yoktu sankiii ....
iki ayrı derslikte sınav vardı.

ben ankarada girdim sanırım 1000 civarındaydı toplamda da olsun 4000 kişi yanlışmı düşünüyorum.

ankara kalabalıktı.bazı sınavlarda hem sayısalda hem hukukta sınava girdik.

selam arkadaşlar .izmirde ortalama 300-350 kişi girdi kasım sınavına.temmuzdada 300 civarındaydı.

arkadaşlar az önce özel numaradan arandım..elim ayağım birbirine girdi..adamın biri müsaitmisiniz dedi..evet dedim sesim titreyerek..bi soru sorabilirmiyim dedi..bende evet dedim..evlimisiniz bekarmısınız dedi ya :'( cevap vermeden kapattım nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam :'(

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
arkadaşlar az önce özel numaradan arandım..elim ayağım birbirine girdi..adamın biri müsaitmisiniz dedi..evet dedim sesim titreyerek..bi soru sorabilirmiyim dedi..bende evet dedim..evlimisiniz bekarmısınız dedi ya :'( cevap vermeden kapattım nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam :'(

Kısmet çıktı desene sana...

aslıBÜYÜK ' Alıntı:

:D :D :D
belki sınavdan daha önemliydi...

yaniii sınavv bu olmazsaaaa (Allah korusunn) mart a girerdinnn..... öle haaa diyince kısmet bulunur muuu :)

geçin dalganızı bakalım :) burdaki arkadaşlar da dioki kesin odadandır özlük bilgilerini teyit ediolardır die dalga geçiolar ;D

tektaşpirlanta ' Alıntı:
yaniii sınavv bu olmazsaaaa (Allah korusunn) mart a girerdinnn..... öle haaa diyince kısmet bulunur muuu :)

belli olmaz bu işler....