personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

inşallah aynı stresle olmayız inşallah açıklanır da biter bu stres aslı arkadaşım

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
Gerçi bugün senin yüzünü aydınlatan aydınlattı ya ......

demişsin ya ona istinaden boş lafını kullandım deyimle alakası yok :)

Valla beni arayıp evlimisin bekarmısın, kalbimi cızlattınız, anneme anne dermisin, tarzında bişiler diyen olmadı bugün.... :'( :'( :'(

aslıBÜYÜK ' Alıntı:

aşkolsun :)

arkadaşlar ben şimdi aradım henüz gelmemiş sınav sonuçları tesmere yani bugündende umudumuzu kesebiliriz

karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:

Valla beni arayıp evlimisin bekarmısın, kalbimi cızlattınız, anneme anne dermisin, tarzında bişiler diyen olmadı bugün.... :'( :'( :'(

İyiki dememişler nası bi duygu olduğunu anlatamam böle bi zamanda..yaşaman lazım ;)

mrb arkadaşlar

ben uzun zamandır takip ediyorum ama yeni kaydoldum foruma

gerçi sınav sonuçları ile ilgili yazılacak herşeyi yazmışsınız ama yine de bende bu devirde bu kadar sorumsuzca yapılan bir işi kınamak istedim

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:

İyiki dememişler nası bi duygu olduğunu anlatamam böle bi zamanda..yaşaman lazım ;)

Şurdan tel imi verim de belki kısme çıkar 053........... ;D ;D ;D

kestik ümidimizi zaten beklemiyoruz bugün hatırlatma yapmışlar tekrar sonuç gelmedi bekliyoruz hep aynı aynı şeyler bıktık vallahi insanın sabrı bu kadar çok sınanır sözün bittiği yer artık kelimeler anlamsız

bende aradım hala hocalar uğraşıyor dediler çok geçikildi kayıtlar için bile süre kalmadı dedim ek süre verilirmi diye şimdilik birşey yok dedi kendilerince ellerinden geleni yaptıklarını söylüyor gelir gelmez sisteme aktaracaklarını belirtiyorlar arama olayı için beklenmez bu sefer gibime geliyor (yada odalara ulaşmasını bekliyorlar sonuçların)
beklemekten başka bişey (işte dahil) yapamıyoruz

ilk kez mi bu kadar uzun sürdü açıklanması sınavların acaba daha öncede olmuş mu

arkadaşlar bugün kaçıncı gün yaa... kafam iice allak bullak oldu valla..

Hulk filmi gibi oldu....

Sınav sonucu açıklanmadan geçen gün sayısı : 71 ;D ;D ;D

ya inanmak mümkün değil neden hala bitirmiyolar şu işi nezaman çalışacağız kaldığımız derslere ben anlamıyorum

yanılmıyorsam en son 72 günde açıklamışlardı sınav sonuçlarını. sevgili türmob ve sayın komisyon üyeleri hep birlikte, el ele rekora koşuyorlar. tebriklerrr...