personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
yanılıyosun karakule..beni tanımadığın için böle konuşuon..
diyeceğim şu olcak..

-heleşükür aklınıza geldik..bu seneki bütçenize sınav komisyonu üye sayısını arttırmayı da ekleyin..bizden sonrakiler bu eziyeti çekmesin ;D

:):) Ben inanmıyorum.

keyfin bilir ;D aranırsam yazarım burdan :)

temenni ' Alıntı:
tecrübeli arkadaşlar; tesmerin netten yayınlama saati ile ilgili ortalama bir bilginiz var mı?

Bir keresinde akşam 6 da yayınlandığını gördüm. (Bize bilgi o saattede gelmiş olabilir :) )

karakule1702 ' Alıntı:
Şimdi sınav sonuç stresinden aklımıza gelmeyen bir sorun var. Sınavların hepsini neden 2 güne sığdırıyolar. 1 er hafta arayla 1 ayda tamamlasalar olmuyo mu Ymm sınavları gibi. Bizim başımız kel mi. Gir çık gir çık yalama oluyoruz. Bi de benim şansıma hep 4.katta girdim. İn çık in çık 15 dk.nefes toplamak için uğraştık valla...
bunun için okulu komple kapatmak lazım bir hafta ;D

yeterlii ' Alıntı:
emreayh ' Alıntı:
ha tesmer ha türmob insanlar istediğini eleştirebilir sanki birbiriyle bağlantilı kurumlar değil türmobün yetki alanı çok geniş olduğundan insanlar tesmer diyo anlamıyo musunun hayret bişey
[/quote
sevgili emrah, sen aynı hatayı sınavda yap. sonrada bağlantılı kurumlar diye sınav sonucuna itiraz edersin. olurmu.
sen daha tesmerin ne iş yaptığını bilmiyosun

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
yanılıyosun karakule..beni tanımadığın için böle konuşuon..
diyeceğim şu olcak..

-heleşükür aklınıza geldik..bu seneki bütçenize sınav komisyonu üye sayısını arttırmayı da ekleyin..bizden sonrakiler bu eziyeti çekmesin ;D

:):) Ben inanmıyorum.

keyfin bilir ;D aranırsam yazarım burdan :)

Peki ben nerden bilcem öyle konuştuğunu.... İspat isterim. Tel.e kaydet mail at o zaman burdaki herkese....

Sen dediğin gibi konuş. ilerde aday ol oyum senindir....

arkadaşlar benim smmm olan arkadaşıma 2007 sınav sonucu akşam 19,30 da gelmiş.msjı hala saklıyor ve bana gösterdi.yani hala umut var

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Sen dediğin gibi konuş. ilerde aday ol oyum senindir....

nası kaydetcem söle..6300 kullanıom :)

Hoş telefon... şarjı da iyi gidiyo.... Neyse. ama konuşurken kayıt özelliği yok galiba. Sen kayıt yapabilen bi telefon bulman lazım...

hani aranıyorduk msj da atma ihtimalleri var mı? bide msj sesinde mi heyecanlancaz bundan sonra :)

bugünün bitmesine de az kaldı...sanırım bu iş bugünlük rafa kalktı yine ...inanmıyorum ..artık şaka gibi oldu...iş yerinde soruyorlar "haber varmı?"
ben de aynı cevap yokkkkkkkkkkkkkkk...hayır artık inanmıyorlar ..sanki açıklandı da gizliyormuşum gibi ...sonuçta kimsenin 70 günde bir sınavın açıklanacağına aklı ermiyor...

bu meslek için dünya para döktüm bir de telefon alamam şimdi daha ruhsat parası var..bu işe kalkışmasam çeyizim tamamdı şimdi ;D

konuyla alakası yok ama ist. zeytinburnunda yıldırım deri smmm arıyor ihracata da hakim olmak kaydıyla, eski ayrılan 1500 usd alıyormuş, ona göre ilgilien pazarlık yapsın

Nurcan nerde onun da duyması lazım bunu...

Tel.suz lavaboya bile gitmiyo...

Nurcan msj sesin açık mı kontrol et.... :) :)

slm uzaktan uzağa sizleri izliyorum. Geçen kasımda da bizler aynı stresi yaşadık. Sanmayınki aldık ve çekildik. Dertler değişti tabi haliyle ama şimdi yanlız başımızayız siz enazından burda paylaşıyorsunuz. Çok tatlı stresler bunlar aslında. Bu gün oda aidatı için aradılarda beni dedim şu sınavları açıklayın öyle ödiceemmmm. Olurmu suzan hn ne alaka biz üyelik aidatı için aradık biliyorum ama hala unutmadım ben dedim gülüştük güldüğüme bakmayın ama çok acı bi durum aslında kimse haketmiyor bunu dedim.evet bizde oda olarak çok mağduruz ve elden bişey gelemiyor bazen dedi. Bir iki de tüyo vereyim asla özel numaradan aranmazsınız arayan numara İSMMMO için 05333701057 ve serisidir yada 05333700950 dir cepten aranırsanız bürodan aranırsanız malum 315 84 00 serisidir.Ayrıca soyadı takip etmez listeler geldiğinde paylaşılır herkes bi listeyi arar o yüzden soyadı P R S T olanlar bile önce aranabilir.Malesef burda da işleyen bi kural: iyi bi tanıdığınız varsa en azından gelir gelmez özel olarak aranabilirsiniz.İşinize yaramazsa ruhsatı almasanızda üyelik işlemlerini yapıyorsunuz mecburen ruhsatı daha sonraya sallaya biliyorsunuz.Şimdilik bu kadar sakin olun sonrası psikolojik yıkım çünkü ben 1 sene oldu hala kendimi toparlayamıyorum çünkü..

rojda ' Alıntı:
antalyada msj atıyorlar arkadaşlar

Ark.lar toplanın Antalyaya gidiyoruz...Başka türlü öğrenemeyecez. Bize bi kıyak yapıp antalya odası bize de msj atar heralde...... ;) ;)