herkes odaya giderken yakasına forum adını yazsın ;Dkarakule1702 ' Alıntı:Ya ben bişeyi merak ediyorum. Acaba burada yazıştığımız insanlarla odada karşılaştık mı?
karakule1702 ' Alıntı:Ya ben bişeyi merak ediyorum. Acaba burada yazıştığımız insanlarla odada karşılaştık mı?
aslıBÜYÜK ' Alıntı:Arkadaşlar şu odada tanıdığı olan arkadaşımdan msj geldi şimdi :'( komisyondan daha gelmedi cuma açıklanır demişler ya inanabiliomusunuzzzzzz :'(
ehk ' Alıntı:herkes odaya giderken yakasına forum adını yazsın ;Dkarakule1702 ' Alıntı:Ya ben bişeyi merak ediyorum. Acaba burada yazıştığımız insanlarla odada karşılaştık mı?
aslıBÜYÜK ' Alıntı:Arkadaşlar şu odada tanıdığı olan arkadaşımdan msj geldi şimdi :'( komisyondan daha gelmedi cuma açıklanır demişler ya inanabiliomusunuzzzzzz :'(
yani para azmı geliyo demek istiyorsunkarakule1702 ' Alıntı:Psikopat dedin de aklıma geldi. Yakında psiko teknik analizi de şart olarak eklerlerse şaşırmayın... Yabancı dil yeterliliği... Belli üniversite mezunlarıyla kısıtlama....vs.vs.
ehk ' Alıntı:yani para azmı geliyo demek istiyorsunkarakule1702 ' Alıntı:Psikopat dedin de aklıma geldi. Yakında psiko teknik analizi de şart olarak eklerlerse şaşırmayın... Yabancı dil yeterliliği... Belli üniversite mezunlarıyla kısıtlama....vs.vs.