personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

onlıne işlemlerden bakılıyomuş ama sınav sonuçlarından 8 den sonra girdim hatırlıyorum.

aramalar başladığından itibaren yrm günden fazla daha bekleme süresi var yani :'( Allah korusun

Arkadaşlar şu odada tanıdığı olan arkadaşımdan msj geldi şimdi :'( komisyondan daha gelmedi cuma açıklanır demişler ya inanabiliomusunuzzzzzz :'(

Ya ben bişeyi merak ediyorum. Acaba burada yazıştığımız insanlarla odada karşılaştık mı?

karakule1702 ' Alıntı:
Ya ben bişeyi merak ediyorum. Acaba burada yazıştığımız insanlarla odada karşılaştık mı?
herkes odaya giderken yakasına forum adını yazsın ;D

karakule1702 ' Alıntı:

Yapma yaw...

Abi tanıdığım iyi bi psikyatr var... sırayla randevu alabiliriz... Ben gittim.. İsteyenlere tel ini gönderebilirim... Çünkü bu gidişle ihtiyacımız olacak...

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
Arkadaşlar şu odada tanıdığı olan arkadaşımdan msj geldi şimdi :'( komisyondan daha gelmedi cuma açıklanır demişler ya inanabiliomusunuzzzzzz :'(

cumaya kadar kalbim dayanırmı acaba

Bugün ayın ilk günü olduğu için benim rapor günümdü ve işim çoktu ama yarın zaman nasıl geçer düşünmek bile istemiyorum. ilerde psikopat bir smmm olacam. tabi olabilirsem

aslıBÜYÜK ' Alıntı:

yok artıkkk

Psikopat dedin de aklıma geldi. Yakında psiko teknik analizi de şart olarak eklerlerse şaşırmayın... Yabancı dil yeterliliği... Belli üniversite mezunlarıyla kısıtlama....vs.vs.

karakule1702 ' Alıntı:
Psikopat dedin de aklıma geldi. Yakında psiko teknik analizi de şart olarak eklerlerse şaşırmayın... Yabancı dil yeterliliği... Belli üniversite mezunlarıyla kısıtlama....vs.vs.
yani para azmı geliyo demek istiyorsun

tesmerin merkez kurul toplantısı varmış [email protected] birlik başkanına mesaj atalımda yarın bu konuya değinsinler.

ehk ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
yani para azmı geliyo demek istiyorsun

Para meselesi değil... her arz kendi talebini doğurur... Ama burada talep arzı zorluyor... Arzı çok genişletemediklerinden talebi kısmak zorunda kalınıyor... Kimseye sen başvuramazsın demiyolar. kayıtlar alınıyor dosyalar açılıyor. ama yeni zorunluluklar ekleniyor...

Bugünde son buldu arkadaşlar.başlayan her yeni gün yeni umutlar demek benim için.kimse umudunu yitimesin.iyi akşamlar herkese

allah rızası için sınavların sonuçları sayın başkanım :P

nurcandan aslıbüyük e

nurcandan karakuleye

dinlemedeyim, tamam :))

arkadaşlar ara ara bakıyorum, işler birikti, telefon da gözümün önünde ;)

Arkadaşlar,

Bu iş cuma'yamı kaldı ne dersiniz? ???