personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

LEMSAN ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:
Gerçi dün tesmere geldiyse haber sızardı muhakkak... hem bu sefer odalara göndermeyi beklemezlerdi...
Sanki haber zayıf gibi...hayırlısı bakalım...

arkadaşlar tesmeri aradım , açık açık konuştum böyle böyle bir duyum aldık , eğer geldiuse rica edeceğim net bir cevap verin dedim.

gerçekten çok samimi bir konuşmaydı ve gelmedi gelir gelmez odalara gönderim ve internet yayınlaması yapacağız dedi.
Bence spekülasyon diğer açıklamalar....

beklemeye devam...

spekülasyon değil kardeşim... çok sağlam yerden duydum... bugun açıklanmazsa ben bile şoka girerim...

sonkale ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:
Gerçi dün tesmere geldiyse haber sızardı muhakkak... hem bu sefer odalara göndermeyi beklemezlerdi...
odalara göndermeyi beklememek gibi bir şey yok arkadaşlar sınav kaç günde açıklanırsa açıklansın önce odalara gönderiliyor bu kesin yani önce telefon sonra web

Sevgisi sonkale, hepsi oluyor inanki....

tesmer tabiki gelmedi diyecek.çünkü geldi deseler,onlarda yoğun bi telefon trafiğine takılacaklarını biliyorlar.ben bugün açıklanacak diyen arkadaşa inanıyorum,daha doğrusu inanmak istiyorum.

şimdi bu duyumu alan arkadaş haberi komisyondan aldıysa cumaya açıklanacaktır. tesmerden aldıysa bugün açıklanır. geçen sınavda öyle olmuştu

bayT ' Alıntı:
tesmer tabiki gelmedi diyecek.çünkü geldi deseler,onlarda yoğun bi telefon trafiğine takılacaklarını biliyorlar.ben bugün açıklanacak diyen arkadaşa inanıyorum,daha doğrusu inanmak istiyorum.

bugun açıklanacağını duyunca acaip bi rahatladım... bi haftadan beri doğru düzgün iş yapamıyodum bugun hiç yapamam... ba bs ler nasıl yetişcek onu düşünüyorum

günaydın arkadaşlar. inşallah dediğiniz gibi bugün açıklanır. artık beklemekten sıkıntılar bastı.

Sınavlar bugün açıklanırsa siteden açıklanır arkadaşlar...

bugün açıklanacak gönlünüzü ferah tutun.işinize konsantre olun
sınavı iyi geçen arkadaşlarım telefonlarını açık tutsunlar.

izcan ' Alıntı:
Sınavlar bugün açıklanırsa siteden açıklanır arkadaşlar...
az önce yönetimden arkadaşımla görüştüm kargoyu beklemiyorlarmış fax geliyormuş ısrar ediyorum önce telefon ederler :)

GARİPKUL ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:

arkadaşlar tesmeri aradım , açık açık konuştum böyle böyle bir duyum aldık , eğer geldiuse rica edeceğim net bir cevap verin dedim.

gerçekten çok samimi bir konuşmaydı ve gelmedi gelir gelmez odalara gönderim ve internet yayınlaması yapacağız dedi.
Bence spekülasyon diğer açıklamalar....

beklemeye devam...

spekülasyon değil kardeşim... çok sağlam yerden duydum... bugun açıklanmazsa ben bile şoka girerim...

o kadar sağlam kaynaksa sorda söylesin notunu ,bunu bilen bunuda bilir değil mi.ben onu anlamadım.
bu saate kadar kesin aranan olurdu bence.ben beklemiyorum aranmayı ama aranan olurdu...

Bugün aranma olması çok zayıf ihtimal....

bilgi doğru ise birazdan aramalar başlar arkadaşlar merak etmeyin hatta şu an itibariyle aranıp yazamayan arkadaşlar bile olabilir aramızda

sonkale ' Alıntı:
bilgi doğru ise birazdan aramalar başlar arkadaşlar merak etmeyin hatta şu an itibariyle aranıp yazamayan arkadaşlar bile olabilir aramızda

bence odayı arayıp sorun arkadaşlar geçen sınav , böyle bir haber olmuştu yine bende odayı aradım evet aramalar başladı dediler

nrcn ve aslıBUYUK yoklar piyasada farkettiyseniz....

acaba öğrendilerde bizim forumumu terk ettiler

nurcan aslı nerdesiniz arandınız mı kutlama mı yapıyorsunuz yoksa

birisi açıklandı desin bakın tesmer e açıp ağızıma geleni sayıcam