personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

LEMSAN ' Alıntı:
suzan özdemir ' Alıntı:
yok arkadaşım ben senin gibi düşünmüyorum henüz açıklanmadı aranan da olmadı

eninde sonunda olacak nasılsa , korkulu bekleyiş krtik durum ve puan 4.girişim 50 almam lazım tek ders vergi....
cevaplar kritik yani...

benim de denetim.inşallah bi 50 alırım..

İkinizde geçeceksiniz inşallah..

arkadaşlar kimden duyduğumuzu söylememiz çok saçma olur yanlış anlaşılır çünkü adı üstünde ayrıca duyum bunlar. güvenilirliği istaplanmamış şeyler ama tesmerde bekliyo diye duydum şu an

haziran79 ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
suzan özdemir ' Alıntı:

eninde sonunda olacak nasılsa , korkulu bekleyiş krtik durum ve puan 4.girişim 50 almam lazım tek ders vergi....
cevaplar kritik yani...

Benim de denetim var 50 almayı umut ediyorum. İnşallah

E.Eker ' Alıntı:
arkadaşlar yine kızacaksınız belki ama duyum aldığım arkadaşımın arkadaşı tesmer deki tanıdığına sormuş dün.
ne zaman açıklanacak diye en geç yarın öğlen açıklanır demiş.buna göre sonuçlar tesmer de ve her an açıklanabilir.
kardeş kızmıyorum sana açıklanmasa da kızmayacağım
ve inanıyorum bugün açıklanacak

cuneytglp75 ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
suzan özdemir ' Alıntı:

cevaplar kritik yani...

ya bende umutluyum ama.bilmiyorum. komisyonun ne yapacağı belli olmuyor.burada denetimi tekd ers olanlarla konuşmak isterim sonra bakalım puanlama umduğumuz gibi mi kritik etmek laızm

Benim de denetim var 50 almayı umut ediyorum. İnşallah

Az önce Tesmeri aradım. Komisyondan gelmedi ama en kısa zamanda açıklayacağız dedi...

HLM ' Alıntı:
Az önce Tesmeri aradım. Komisyondan gelmedi ama en kısa zamanda açıklayacağız dedi...

ne demek ki.bu gelmedi ama açıklayacağız.ne zaman geleceğini biliyor demekki.

Arkadaşlar merhaba benimde ilk girişim hiç hazırlanmamış olsamda sonuçları heyecanla okuyorum.Bu forum sürekli açık tesmere bakmak bile içimden gelmiyor.Bu kadar az zaman kalmışken yeni sınava nasıl bir zihniyetki bu yeni sınava hazırlanmamızı bekliyorlar.İnsan neye çalışıcagını bilmek istiyor.Buda sonuçlar açıklanmadan olmuycagına göre bukadar kısa zamanda offf offf.Aslında herkez okadar güzel yazmışki benim birşey demem boş....
Herkeze sabır diliyorummm

işler birikmeye başladı ama hiç çalışmak istemiyorum

Bende öyle işi gücü bıraktım bekliyorum bu gidişle işimizden olacaz :))

bu adamları sikayet etmek gerek nedır bu rezalet soruları cok guzel kazık kazık hazırlamasını biliyorlar ama

bende çalışamıyorum.. tesmerin sınav sonuçları sayfası bugün hiç açılmadı dikkatinizi çektimi. bir işaret olabilir mi

sonkale ' Alıntı:
E.Eker ' Alıntı:
arkadaşlar yine kızacaksınız belki ama duyum aldığım arkadaşımın arkadaşı tesmer deki tanıdığına sormuş dün.
ne zaman açıklanacak diye en geç yarın öğlen açıklanır demiş.buna göre sonuçlar tesmer de ve her an açıklanabilir.
kardeş kızmıyorum sana açıklanmasa da kızmayacağım
ve inanıyorum bugün açıklanacak

çevrenizde aranan yada aranmayı bekleyipte hala aranmayan varsa bu açıklanacak bugün düşüncesi sanırım biraz saçma oluyor çünkü aramalar olmadan açıklanamaz ki...

sınav sonuç sayfası bende açılıyor.maalesef...