personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

benim denetim iyi geçti ama forum da coğu kişi denetim tek ders falan diyor. ben de korkmaya başladım kalmış olabilirim diye. sağ solları belli olmadıgı için insan hiç emin olamıyor

arkadaşlar hiç beklediği sonuçları alan oldu mu? mesela 5 ders kesin vermişim deyip 5 dersi veren oldu mu??? yoksa gerçekten umulan ve gelen sonuç arasında beklenmedik süprizler oluyor mu????

kesin beklenmedik süprizler oluyor emin ol. meslek hukukundan kesin kalırım diye bekliyordum ama geçtim.

lonely ' Alıntı:
arkadaşlar hiç beklediği sonuçları alan oldu mu? mesela 5 ders kesin vermişim deyip 5 dersi veren oldu mu??? yoksa gerçekten umulan ve gelen sonuç arasında beklenmedik süprizler oluyor mu????

hukuktan kesin geçerim demiştim ama 30 almıştım.beklediğim not 70-80 di bu arada.

lonely ' Alıntı:
ilk sınavda 7/4 geldi notları dahi 5-10 puan yanılma ile beklediğim gibiydi
ikinci sınavda 3/3 geçmeyi bekliyodum denetim min: 70 beklerken 38 geldi

şimdi iki ders var
maliyet : 90 bekliyorum
denetim : 50 bekliyorum en az

mare_nostrum ' Alıntı:
kesin beklenmedik süprizler oluyor emin ol. meslek hukukundan kesin kalırım diye bekliyordum ama geçtim.
[/süpriz bu şekilde oluyorsa süper derim.

İki önceki sınavı sonuçlarını hatırlıyorum da sabah saatlerinde aramalar başlamıştı öğlen 13 30 gibide sitede açıklanmıştı. Bir öncekinde de aramalar öğlen saatlerinde başlamş akşam 18 00 gibi sitede açıklanmıştı. Aramalar dahi başlamadı, bu iş yarına kaldı. Tekrar bakmama kararı aldım yorumlara, yoruldum... hepinize başarılar dilerim, hayırlı haberler almanızı dilerim.

mali analiz sınavına giren oldu mu??? tanımı yanlış yapmışım. 70 üzerinden değerlendirilecek kağıdım
kaldım d,ye düşünüom. temmuzdaki sınavda sonuçlar nasıldı. cok not kırıyorlar mı?

ya bu temel hukuktan geçmek için ciddi ciddi oturup herşeyi ezberlemek mi lazım böle işe yarar şeyleri kısa kısa anlatmış bi kitap var mı arkadaşlar ben artık sınav sonucu fln beklemeden başlıcam çalışmaya korkulu bi rüya oldu da hukuk bende:(

arkadaslar merhaba . öncelikle umarım herkes beklediği sonucu alır ve bir an önce sınav acıklanır. ben mart 2009 sınavına gircem ilkkez. benim gibi sınava ilk kez girecek arkadaşlara tavsiyeleri olan varmı.
tşk.

bende aradım tesmeri öğlen saatlerinde.henüz gelen bişey yok ama en kısa zamanda açıklanacağını biliyoruz dediler.cumayı bulurmu dedim duraksadı baya bi bişey diyemicem dedi.sanırım bulmaz o kadar dicekti ama onu da diyemedi ve ben hissettim ki gerçekten kesin bişey biliyor da söyliyemeiyor prosedür gereği.ben böyle hissettim.:) artık işimiz hislere kaldı hissederek çözmek tesmeri en iyisi

bihter ' Alıntı:
arkadaslar merhaba . öncelikle umarım herkes beklediği sonucu alır ve bir an önce sınav acıklanır. ben mart 2009 sınavına gircem ilkkez. benim gibi sınava ilk kez girecek arkadaşlara tavsiyeleri olan varmı.
tşk.

şu an size kimsenin tavsiye verebileceğini sanmıyorum bu platformda...bence yanlış mekan sizin için.

bihter ' Alıntı:
tşk.

Benim tavsiyem sınav sonucunu forumdan takip etmeyin

haziran79 ' Alıntı:
bende aradım tesmeri öğlen saatlerinde.henüz gelen bişey yok ama en kısa zamanda açıklanacağını biliyoruz dediler.cumayı bulurmu dedim duraksadı baya bi bişey diyemicem dedi.sanırım bulmaz o kadar dicekti ama onu da diyemedi ve ben hissettim ki gerçekten kesin bişey biliyor da söyliyemeiyor prosedür gereği.ben böyle hissettim.:) artık işimiz hislere kaldı hissederek çözmek tesmeri en iyisi
BENCE DE TESMER E SONUÇLAR GELDİ. İNTERNETE GİRİŞ YAPIORLAR. AMA GELDİ DEMİYORLAR HEM MEŞGUL EDİLMEMEK İÇİN HEM DE BAKIN BİZ ÇOK HIZLIYIZ SEFERBER OLDUK SİZE SONUÇLARI YETİŞTİRMEK İÇİN.İYİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIORLAR

giriş yapmadan aramalar başlardı.çünkü faks.e-mail vs... bilgilendirilme yapılıyor çünkü.

sınava martta girecek arkadaşım ,ben islam çankayanın kitabıyla çalışıyorum bazıları bu kitap hakkında olumsuz yorumlar yapsa da bence güzel bir kitap tavsiye edebilirim ama çok az bir zaman kaldı.çıkmış soruları mutlaka çöz.artık pek anlamı kalmadı ama yine de sen çöz

Şimdi tesmeri aradım, konuşmalarımız;

-Sınav sonuçları ile ilgili bilgi alabilirmiyim
-Sonuçlar açıklanmadı.
-Komsiyondan geldimi sonuçlar?
-hayır, gelmedi.
-Bugün komisyondan gelme şansı varmı, bekleyelimmi?
-zor görünüyor.
-Komsiyondan geldiği zaman bu sefer nasıl bir uygulama olacak, yani, odadan mı öğreneceğiz, yoksa önce sitedenmi?
-Komisyondan geldiği zaman hemen siteye yükleyip kargolayacağız.
-Yani odadan önce bizmi öğreneceğiz.
-Evet...
-Sağolun, tşk.