Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
niyekinevozger ' Alıntı:bugün açıklanmayacak
niyekinevozger ' Alıntı:bugün açıklanmayacak
lonely ' Alıntı:arkadaşlar hiç beklediği sonuçları alan oldu mu? mesela 5 ders kesin vermişim deyip 5 dersi veren oldu mu??? yoksa gerçekten umulan ve gelen sonuç arasında beklenmedik süprizler oluyor mu????
ilk sınavda 7/4 geldi notları dahi 5-10 puan yanılma ile beklediğim gibiydilonely ' Alıntı:arkadaşlar hiç beklediği sonuçları alan oldu mu? mesela 5 ders kesin vermişim deyip 5 dersi veren oldu mu??? yoksa gerçekten umulan ve gelen sonuç arasında beklenmedik süprizler oluyor mu????
mare_nostrum ' Alıntı:kesin beklenmedik süprizler oluyor emin ol. meslek hukukundan kesin kalırım diye bekliyordum ama geçtim.
[/süpriz bu şekilde oluyorsa süper derim.
bihter ' Alıntı:arkadaslar merhaba . öncelikle umarım herkes beklediği sonucu alır ve bir an önce sınav acıklanır. ben mart 2009 sınavına gircem ilkkez. benim gibi sınava ilk kez girecek arkadaşlara tavsiyeleri olan varmı.
tşk.
bihter ' Alıntı:arkadaslar merhaba . öncelikle umarım herkes beklediği sonucu alır ve bir an önce sınav acıklanır. ben mart 2009 sınavına gircem ilkkez. benim gibi sınava ilk kez girecek arkadaşlara tavsiyeleri olan varmı.
tşk.
BENCE DE TESMER E SONUÇLAR GELDİ. İNTERNETE GİRİŞ YAPIORLAR. AMA GELDİ DEMİYORLAR HEM MEŞGUL EDİLMEMEK İÇİN HEM DE BAKIN BİZ ÇOK HIZLIYIZ SEFERBER OLDUK SİZE SONUÇLARI YETİŞTİRMEK İÇİN.İYİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIORLARhaziran79 ' Alıntı:bende aradım tesmeri öğlen saatlerinde.henüz gelen bişey yok ama en kısa zamanda açıklanacağını biliyoruz dediler.cumayı bulurmu dedim duraksadı baya bi bişey diyemicem dedi.sanırım bulmaz o kadar dicekti ama onu da diyemedi ve ben hissettim ki gerçekten kesin bişey biliyor da söyliyemeiyor prosedür gereği.ben böyle hissettim.artık işimiz hislere kaldı hissederek çözmek tesmeri en iyisi