personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

sınava ilk defa girecek arkadaşımm eğer daha önce çalışmadıysan en azından belli derslere yoğunlaşmanı tavsiye ederim 7 taneye aynı anda çalışıp dağılacağına çalışacağın 3-4 taneyi verebilirsinnn.... ama çalıştımm son bi tekrar yapayımm dersen tüm sözellerde yeni değişikliklere eğilmek gerekir

izcan ' Alıntı:
Şimdi tesmeri aradım, konuşmalarımız;

-Sınav sonuçları ile ilgili bilgi alabilirmiyim
-Sonuçlar açıklanmadı.
-Komsiyondan geldimi sonuçlar?
-hayır, gelmedi.
-Bugün komisyondan gelme şansı varmı, bekleyelimmi?
-zor görünüyor.
-Komsiyondan geldiği zaman bu sefer nasıl bir uygulama olacak, yani, odadan mı öğreneceğiz, yoksa önce sitedenmi?
-Komisyondan geldiği zaman hemen siteye yükleyip kargolayacağız.
-Yani odadan önce bizmi öğreneceğiz.
-Evet...
-Sağolun, tşk.

bence o kadar bıktılarkiiii, kim ne isterse söylüyor artıkkk..... :)

izcan ' Alıntı:

-Sonuçlar açıklanmadı.
-hayır, gelmedi.
-zor görünüyor.
-Komsiyondan geldiği zaman bu sefer nasıl bir uygulama olacak, yani, odadan mı öğreneceğiz, yoksa önce sitedenmi?
buda demek oluyorki bu sefer aramalar olmadan siteden öğrenecek herkes.
-Evet...
-Sağolun, tşk.

izcan ' Alıntı:

-Sonuçlar açıklanmadı.
-hayır, gelmedi.
-zor görünüyor.
-Evet...
-Sağolun, tşk.
Arayıp durmayın artık şu tesmeri havaya girdiler iyice

aceba bu defa çok bol notlar kullandılar da herkes rahat edecek diyemi açıklamadılar.yoksa çok kişiyi bıraktılarda itiraz süresi dolsun kimse itiraz etmesin diyemi açıklamadılar.

eğer olursa bu yeni uygulamayı beğendim .ne öyle kazananları arıyorlar saçma bence. düşünsenize adamın son hakkı ve tek dersi. her tel çaldığında nasıl bir heyecan oluyordur kimbilir.

bizim oda bizimle muatap değil.hiç çıkmıyorlar telefona.

Ben anlamıyorum yaa ne oldu Sonuçlar Tesmer'deydi açıklayacaklardı bugün. Yine hüsran

2007 yılında 60 günlük süre dolmadan siteye bakıyordum, sadece maliyet muhasebesi notumun açıklandığını gördüm. Tesmer'e ekran görüntüsünü gönderdim. Telefon ettiler. Test yapıyorduk, yanlışlıkla sistemi size de açmışız, gördüğünüz not doğru ancak resmi açıklama değil dediler.
Yani notlar komisyondan toplu olarak gelmiyor, gelenleri zaten yüklemişlerdir ama eksik olan dersleri bekliyorlardır. Ayrıca tesmer odalara gönderdiği listeler için çalışma yapıyorsa daha bekleriz anlamına geliyor.

mare_nostrum ' Alıntı:
eğer olursa bu yeni uygulamayı beğendim .ne öyle kazananları arıyorlar saçma bence. düşünsenize adamın son hakkı ve tek dersi. her tel çaldığında nasıl bir heyecan oluyordur kimbilir.

Bence bu sınavın en kötü mağdurları mart sınavında son hakkı olanlar.Bu sınavda son hakkı olanlar için inş.hayırlı sonuçlar gelir ama şayet kaldıysa 2.alternatif yok ama martta girecekler için son umut var ancak,bilmiyo ki geçti mi kaldı mı ? çalışsa mı çalışmasa mı? Odanın kurslarında yahya Bey'e bu şikayetler söylendiğinde geçiştiriyo.Kendi işlerinde bir olumsuzluk olduğu zaman Cumhurbaşkanı na kadar gidebiliyorlar.Yani uzun lafın kısası Benim karnım toksa komşudan banane........Böyle zihniyetli bir odaya sahipken Tesmer ne yapsın.Biz ne yapalım.

buğünde böyle geçer.bu sınav pisikolojisi öyle bir şey ki .2 dersten sınava girdim aslında pekde iyi geçmedi.yani kritik.ama bir heycan bir heycan sormayın.

merhaba arkadaşlar,
mevcut forumu başından beri adım adım takip ediyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. benim 3. girişim, 3 dersim var ve hiçbirinden umutlu değilim. forumda faal olanlar anladığım kadarı ile umutlu olan arkadaşlar. ve benim şüphem yok sonuçlar beklediğiniz gibi olacak. paylaşmak istediğim şey umudunuzun olması bile çok güzel. benim gibi sonuçtan umudu olmayanlar için durum gerçekten çok daha zor...
onlarca defa bu işe girdiğime pişman oldum, bunaldım, hala uğraşıyorum.
:) vergi çalışırken de sizi takip ediyorum.
bana ve benim gibilere arkadaş olduğunuz için hepinize teşekkürler...

arkadaşlar şimdi odayı aradım. kargo gelmiş ama bizim notlardan bi haber yok. bugünde umudumuzu keselim. boşuna beklemeyin.

sudemira ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
mevcut forumu başından beri adım adım takip ediyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. benim 3. girişim, 3 dersim var ve hiçbirinden umutlu değilim. forumda faal olanlar anladığım kadarı ile umutlu olan arkadaşlar. ve benim şüphem yok sonuçlar beklediğiniz gibi olacak. paylaşmak istediğim şey umudunuzun olması bile çok güzel. benim gibi sonuçtan umudu olmayanlar için durum gerçekten çok daha zor...
onlarca defa bu işe girdiğime pişman oldum, bunaldım, hala uğraşıyorum.
:) vergi çalışırken de sizi takip ediyorum.
bana ve benim gibilere arkadaş olduğunuz için hepinize teşekkürler...
Umarım temennileriniz doğru çıkar ve güzel sonuçlar gelir hepimiz için sizede bir sonraki sınavda oldumu acebadiye ümitlenenlerden olursunuz inş.

arkadaşlar bizler geçen dönemler bu sıkıntıları yaşadık belgemizi aldık. şimdi aynu bu sıkıntıları stajer arkadaşlar yaşıyor. belgesini almış arkadaşlardan ricam meslek mensubu olarak adımızı yazarak türmoba bu konu hakkında mail atalım belki bizi dikkate alırlar. eğer uygun bir tarzda format hazıryan olursa kopyalayıp türmoba mail atmaya varım . destek veren meslek mensupları kaç kişi olacaz bakalım. çoğunluk bulursak bence fayda sağlayabilir

olsun buda bir gelişme sayılır.bir türlü gelmeyen kargolar geldi demek

smmm umut. tüm arkadaşlar ve kendim adına sana çok teşekkür ederim.

hiçbirşey değişmez , elimiz kolumuz bağlı oturalım. bu düzen nasıl ve nezaman değişir dersin

smmm umut bu davranışın için çok teşekkür ederiz.umarım bir faydası olur