personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

kıssadan hisse :
bu gün bir bananecilik aldı başını gidiyor ve söylemleri de şu:Her koyun kendi bacağından asılır banane ki canım...
bu konu ile alakalı bir kıssa anlatılır;
zamanın birinde bir padişah vardı ve bu padişahıda bananecilik hastalığına tutulmuştur
vezirine sürekli:''banane canım her koyun kendi bacağından asılır'' demektedir..
bir gün sarayı iğrenç bir koku sarar ve sarayda kimse duramaz hale gelmiştir
derken padişah emir verir kokunun kaynağı araştırılır
koku vezirin odasından gelmektedir
padişah vezirin odasına gider ve odada da tek bacağından asılmış bir koyun bulunmaktadı sarayı kaplayan kokunun kaynağı budur
padişah vezire sorar:
bu nedir veizirim böyle?
vezir cevaben:
padişahım siz dememişmiydiniz her koyun kendi bacağından asılır diye işte gördüğünüz gibi her koyun kendi bacağından asılır amma kokusu etrafındaki insanları rahatsız eder..
evet günümüzün hastalığı banane...
ne kadar bananen dersek idyelim sonunda
bizide rahatsız edecektir

RAbbim rızandan ve rızana götürecek yollardan bizleri ayırma

EY TÜRK MİLLETİ TİTRE VE KENDİNE DÖN!

mare_nostrum ' Alıntı:
az evvel bi arkadaş kargonun geldiğini söyledi sanırım. o zaman aramalar başlamaz mı bugün.

Bende onu tam anlamadım ama kargo derken herhalde başka evrakların geldiğini söyledi Bizim sonuçlardan bir haber yok

tesmer hiç sınav zamanı değişebilir diye bir şey söyler mi hiç.(tam olarak belli olmayan bir şey için yorum asla yapmaz)hem şu ana kadar tesmer neyi tam olarak cevapladı.

arkadaşım lonely inanırmısın bende mart sınavında hukuk derisne 10 sayfalık ders notlarından çalıştım 1 soru hariç hepsi çalışığım yerden geldi 60 aldım.dediğim gibi şans.
vergiden ise deli gibi çalıştım bir soru yaptım 30 aldım.

arkadaşım sakin ol kendine zarar kimseye bişey olduğu yok lütfen üzme kendini sinirlenme biliyorum elde değil ama biraz çabala

bugün de açıklanmazsa tesmer kendi rekorunu yenilemiş olucak dimi arkadaşlar ::)

4-5 dersten kalan arkadaşlara süre yetmez eminim buna. Allah yardımcıları olsun. Tesmerin sınav tarihini değiştirmesi gerekiyor bence.

faber ' Alıntı:
arkadaşım lonely inanırmısın bende mart sınavında hukuk derisne 10 sayfalık ders notlarından çalıştım 1 soru hariç hepsi çalışığım yerden geldi 60 aldım.dediğim gibi şans.
vergiden ise deli gibi çalıştım bir soru yaptım 30 aldım.
gerçekten şans ben temek hukuğa 90-100 sayfa civarı gibi bir notla çalıştım. kaldım....yani kalmışımdır...

tesmer baba
okuyamayacagın kagıdı nıye yazdırıyorsun

Helal olsun şu tesmere be,bize ne güzel öğretiyorlar,işleri savsaklamayı günü kurtarmayı.Ben saya saya demedik küfür kalmadı,Orjinal bir şey bulmam lazım,kafayı yemeye az kaldı,ders desen çalışılmıyor,iş desen yapılmıyor,giden günlere yazık tam 12 gün boşa gitti,giden günlerin hepsini.................................sana hediye ediyorum tesmer,türmob,komisyon ve işin içinde nekadar kişi varsa,oh be rahatladım bugünlük,,,,,, :P

la havle vela kuvvete illa billahilaliyyilazm

oy Tesmer Oy Tesmer Nidersin
Bizi neden böyle heder edersin
Sabrımızı böyle niye denersin
Oy Tesmer Oy Oy Yinede Oyy....

Oyumuzu daha vermek sana
Ders olsun bu sınavlarda bana
Bize yemeğe gel, bekleriz akşama:)))))))
Oy Tesmer Oy OY yinede oyyy

Kurulur tezgahlar dökülür yola
Öldük beklemekten gel ne ola?
Birazda bizi Güldür, yap bi numara:))))
Oy Tesmerim Oy Oy Yinede oy oy :)

AŞık Daihan der, gönlümden ırak
Hepsinde usta; beklemekte bu gönül çırak
Attırma kafamın tasını yav de get Bırak
Bırakmazsanda Oy Tesmerim Oy yinede oy:)))))

ben üniversite sınavına girerken bile tesmerin sınavlarına girdiğim zamanlardaki gibi heycanlanmamıştım.çok rahattım ve sınavdan çıktıktan sonra iyi geçtiğini biliyordum ve kesin isteğim yeri kazanırım dedim ve gerçekten de değim gibi oldu istediğim yeri kazandım. ama gelelim smmm sınavlarına.bir kere çok heycan yapıyorum.sınavdak çıktıktan sonra geçerim diyemiyorum.sizce neden ???

hele ben o kadar heyecanlanıyorum ki sınavda saçmalıyorum resmen bildiğim şeyleri bile yanlış yapıyorum

arkadaşlar sabah mesaj yazmıştım duyum aldım bugün açıklanacak diye ama duyum sahibi de ümidini kesti. bende herkesten özür diliyorum boşuna ümitlendirdiğim için.hakkınızı helal edin :(