personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

E.Eker ' Alıntı:
arkadaşlar sabah mesaj yazmıştım duyum aldım bugün açıklanacak diye ama duyum sahibi de ümidini kesti. bende herkesten özür diliyorum boşuna ümitlendirdiğim için.hakkınızı helal edin :(
helal olsun arkadaşım. seni ve bizi bu hale düşürenler utansın.

E.Eker ' Alıntı:
arkadaşlar sabah mesaj yazmıştım duyum aldım bugün açıklanacak diye ama duyum sahibi de ümidini kesti. bende herkesten özür diliyorum boşuna ümitlendirdiğim için.hakkınızı helal edin :(

bende özür diliyorum arkadaşlar... sabahleyin duyumu aldığımda bu heyecanı beraber paylaşalım istemiştim...hakkınızı helal edin....

E.Eker ' Alıntı:

keşke sen haklı çıksaydın keşke açıklansaydı. ama tesmerde işler malesef böyle işliyo daha doğrusu işlemiyo. senin iyi niyetli olduğunu biliyodum zaten, hiç üzülme boşuna

arkadaşım sen bi duyum almışsın bizlerle paylaşmışsın o kadar. abartmaya gerek yok bence. yine de teşekkürler.

yapacak bir şey yok siz içtelik gösterip bizimle paylaşımda bulundunuz.ne gelir elden tesmer utansın.

ben hayatım boyuvnca bu kadar yetersiz bir kurum görmedim. devlet dairesine bile gidiyosun biri çözmese bi diğeri çözüyo senin işini. ve malesefki smmm olursak böyle bi kurumla ömrümüz boyunca işimiz olacak

arkadaşlar siz niye özür diliyosunuz olur böyle şeyler sizin hatanız değil biz sizin yanınızdayız bizde bişey duysak yazacaktık neticesinde hepimiz biriz

bu iş cumaya kalır

takmayın kafanıza eninde sonunda açıklayacaklar hepimiz geçeceğiz.................... ;D ;D ;D

crazy2477 ' Alıntı:
aslı, nurcan, karakule hayattamısınız ses veriinnnnn.................

Yoktum yeni geldim. Arada da bakmadım sürpriz olsun diye...

Çok sağlam sürpriz oldu...Hala tık yok sonuçlardan...

korkuttun bizi karakule. dedik açıklandı aldı telefonu kaçtı. polise gidiyorduk :)

özlüyorum şu sonuçları görmeyince, hayalimdedir her gece gizli dudaklarımda hece söyleyin nedir bu bilmece biran önce açıklansında kurtulalım mart sınavına ne kaldı ki

Artık mesele sonuçların açıklanmasından çok mart sınavlarına hazırlık için kalan süre meselesi oldu. sonraki sınavlara girecek ark.lar için zamana karşı bir yarış başlayacak.

Hepimiz çalışan insanlarız. Ancak akşamları 2-3 saat bakabiliyoruz. Akşamları 2-3 saatle nasıl yetişticeğiz bilmiyorum...

te teyli talatulalı tamburteyli tab tub

ben oynattım arkadaşlar

bana da hakkınızı helal edin

geçen martta da bizi bezdirmişlerdi hatta şikayet sitelerine bile yazdık.. hep beraber terk edelim türmobu ya da dilekçe hakkımızı kullanalım sınav sonucum tarafıma tez bildirilsin diye..müşteri veli niğmet değil mi bizlerde onların müşterisi değilmiyiz? insana saygı yok malum kurumda....keşke kendileri farkına varabilseler ne kadar hayalkırıklığı yaşattıklarının...

sevgili kader arkadaşlarım yeni bir gelişme var, istanbul dışında bulunan bir arkadaşım kendisi smmm oldu temmuz/2008 sınavında.kendisi bağlı bulunduğu odayı aradı bilgi almak için tanıdığı var oda kurulunda,
aldığı cevap sonuçlar cuma günü geliyor şeklinde...

artık inanmıyorum ben açıkçası ama söylenen bu, paylaşmadan edemedim,saygılar...

crazy2477 ' Alıntı:
korkuttun bizi karakule. dedik açıklandı aldı telefonu kaçtı. polise gidiyorduk :)

Yok yok rahat olun... Dışarda işlerim vardı. Sabahın erken saatinden beri koşturuyorum yeni oturdum makinaya.

Ara sıra neti olan yerlerde bakmak geldi içimden vakit olmadı.

E.Eker ' Alıntı:
sevgili kader arkadaşlarım yeni bir gelişme var, istanbul dışında bulunan bir arkadaşım kendisi smmm oldu temmuz/2008 sınavında.kendisi bağlı bulunduğu odayı aradı bilgi almak için tanıdığı var oda kurulunda,
aldığı cevap sonuçlar cuma günü geliyor şeklinde...

artık inanmıyorum ben açıkçası ama söylenen bu, paylaşmadan edemedim,saygılar...

Cuma gerçekten çok geç bir tarih Allah sabır versin herkese