personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

sonkale ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
Kaç defa kağıt okudun hayatında

Kağıt okumaya gerek varmı, olsaydı kağıt okumamışlara hiçir zaman kağıt okutturmazlardı...

öyle ise bu sınavın ne kadar sürede değerlendirilebileceği konusunda bu forumdaki herkes en az senin kadar yeterliliğe sahip kişilerdir ve bunun değerlendirmesini bu forumdaki insanlar da yapabilirler demektir.
İşte sorun şu ki senin de söylediğin gibi geleceğimizle ilgili çok önemli bu sınavın gecikmesinin sebebi her kağıt üzerinde acaba bu arkadaşı geçirelimmi bırakalımmı diye düşünmeleri değildir. bu insanların sorumsuzluğudur. Sorumlu kişi bu sınavı 60 gün içinde sonuçlandırır ki senin diğer sınava hazırlanma hakkını gasp etmemiş olur. Her gün sınav sonucu stresi ile yaşattığı, forum bağımlısı yaparak mesailerini katlettiği, planlarını bu sınav sonucuna göre yapan binlerce insanı mağdur etmez.

Sıkıntı var elbette, bu kadar ekiple işi çevirmeleri olacak iş değil... demek istediğim oraya seçilen kişiler kendilerini ispatlamış, belli seviyeye gelmişler, vurdumduymaz olmalarını mümkün görmüyorum, ellerinden o kadar geliyor, sistem yanlış yani...

azize_22 ' Alıntı:
biz burada stajer sorunlarını paylaşıyoruz komisyon üyelerinin magduriyetlerini degil magdur olan biziz
Evet mağdur olan biziz. ama sorun şurda, mağdur olduğumuzuda yine sadece biz biliyoruz.

azize_22 ' Alıntı:
biz burada stajer sorunlarını paylaşıyoruz komisyon üyelerinin magduriyetlerini degil magdur olan biziz

olurmu azıze burda magdur olan komısyon ben ızcanın yalancısıyım ;D ;D ;D

Daha kimse aranmadımı arkadaşlar ya bugündemi yattı yok böle birşey.harbiden odamıs gines rekorlar kitabına girmek istiyor herhalde

İbrahim yaşın kaç senin...

magduriyetimizi bildirsek ne oluyorki hiçbirşey sadece geçiştiriyorlar sorularımızı ben anlamıorum nasıl bi sistem bu ya ben böyle saçmalık görmedim

arkadaşlar görünen oki bu sınav cuma ya açıklanır. açıklanmama ihtimali olamaz. bu kadar da abartmazlar.

üniversite hocaları ne yapsın.binlerce kağıt okuyorlar.biz hep kalik sınav oluyorduk.final kağıtlarımızda okuyordu bütünleme de 15 gün içinde.herşey kasıtlı.belge alan sayısı az olsun diye uğraşıyorlar.

ÜZER ' Alıntı:
üniversite hocaları ne yapsın.binlerce kağıt okuyorlar.biz hep kalik sınav oluyorduk.final kağıtlarımızda okuyordu bütünleme de 15 gün içinde.herşey kasıtlı.belge alan sayısı az olsun diye uğraşıyorlar.
bence de sınava yeterince çalışamayalım ve moralimiz bozulsun diye yapıyorlar.

izcan sen uzun bi süre sessiz kal bence zaten herkes sinirli birde senin bu taraf tutmanı çekemeyiz

izcan ' Alıntı:
İbrahim yaşın kaç senin...

İbrahim harbiden ayıp oluyor. Doğru ya da yanlış adam bir fikrini söylüyor. Belki şaka yapıyorsun ama adamı germe adam gergin görüyorsun...

ibrahim ayıp.kimsenin kimseyle dalga geçme hakkı yok.Ayrıca yine forumu kilitleyinde rahatlayın ya.Allah Allah

azize_22 ' Alıntı:
izcan sen uzun bi süre sessiz kal bence zaten herkes sinirli birde senin bu taraf tutmanı çekemeyiz

arkadaslar bız komısyonun sorumsuzlugundan bahsedıyoruz ızcan forma gırmıs nerdeyse ıyı yapıyorlar dıyor
ınsanın sınırını zıplatıyor

Nurcan ve Aslı nerde? Sırra kadem bastılar bugün.

arkadaşlar lütfen
konuyu tartışma ve kırıcı boyuta taşıma gibi bir isteğim olmamasına rağmen konu ne hale geldi İzcan kardeşimin söylemek istediği şeyi de anlıyorum Benim bu nokta da tepkim böyle önemli bir görevi üstlenmiş kişi her şartta görevini tam ve zamanında yerine getirmek zorunluluğunu hissetmelidir. Bizlere kanunu öğreten bu insanlar kendileri kanuna uymak zorundadır. bu staj yönetmeliğini hazırlayıp tbmm ye teklif eden meslek kuruluşu kendi yazdığı kanuna uymak için gereken tedbirleri de almalıdır. Hakkımızın gasp edildiği çok açıktır Hiç bir mazeret hakkımızın gaspını haklı gösteremez.
Bu tartışma da beni üzen tek şey hakkımızı gasp eden bu insanların haksızlığa uğrayan kader birliği ettiğimiz başka bir arkadaşım tarafından savunulmasıdır.

arakadaşlar sınav bilgi ölçme sınavı değil eleme sınavı tabiki her fırsatı değerlendiriyorlar bakın staj süresi 3 yıl oldu bile nerdeyse her üniversitelerin her bölümünden kişi bu mesleği tercih edebiliyor zaten zamanında beleş verilen belgelerle meslekte bir enflasyon yaşanıyor sonuçların geçmiş döneme göre geç kalmasının en büyük nedeni katılımın fazla olması diyorum ben

sonkale ' Alıntı:
arkadaşlar lütfen
konuyu tartışma ve kırıcı boyuta taşıma gibi bir isteğim olmamasına rağmen konu ne hale geldi İzcan kardeşimin söylemek istediği şeyi de anlıyorum Benim bu nokta da tepkim böyle önemli bir görevi üstlenmiş kişi her şartta görevini tam ve zamanında yerine getirmek zorunluluğunu hissetmelidir. Bizlere kanunu öğreten bu insanlar kendileri kanuna uymak zorundadır. bu staj yönetmeliğini hazırlayıp tbmm ye teklif eden meslek kuruluşu kendi yazdığı kanuna uymak için gereken tedbirleri de almalıdır. Hakkımızın gasp edildiği çok açıktır Hiç bir mazeret hakkımızın gaspını haklı gösteremez.
Bu tartışma da beni üzen tek şey hakkımızı gasp eden bu insanların haksızlığa uğrayan kader birliği ettiğimiz başka bir arkadaşım tarafından savunulmasıdır.

bravo.bazı ınsanlar hakettıgı gıbı yönetılır denır.ızcan sen hakedıyorsun bu sorumsuzlugu demek ama bız pek haketmedık marta sınava gırcez sen daha komısyondasın

**İBRAHİM** ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:

arkadaslar bız komısyonun sorumsuzlugundan bahsedıyoruz ızcan forma gırmıs nerdeyse ıyı yapıyorlar dıyor
ınsanın sınırını zıplatıyor

Hocam muhakkak söylediklerinde haklısındır. Ama İzcan'ıda biliyoruz. Uzun zamandır buralarda. Birşeyler söylüyosa mutlaka bir bildiği vardır. Haklıdır demiyorum. Ama buradan farklı düşünceler çıkması kadar doğal ne olabilir ki...

Senin doğrun sana benim doğrum bana... ;)