bunun ilk ayağı stajın 3 yıla çıkmasıdır.BEN ' Alıntı:bilemiyorum ama eğer mesleğe girişi yavaşlatmak adına umarım bu sınavı senede 2 kereye düşürmezler (tabi aldıkları ücretleride iki katına çıkararak)sonkale ' Alıntı:BEN ' Alıntı:arakadaşlar sınav bilgi ölçme sınavı değil eleme sınavı tabiki her fırsatı değerlendiriyorlar bakın staj süresi 3 yıl oldu bile nerdeyse her üniversitelerin her bölümünden kişi bu mesleği tercih edebiliyor zaten zamanında beleş verilen belgelerle meslekte bir enflasyon yaşanıyor sonuçların geçmiş döneme göre geç kalmasının en büyük nedeni katılımın fazla olması diyorum ben
katılım gelecek sınavda iki katına çıkarsa ne yapmalıyız arkadaşım
**İBRAHİM** ' Alıntı:hadı fıkra yazalım ;D ;D ;D
ben boyle lakayıt boyle sorumsuz ınsan görmedım
tesmerı aramıyorlar sormuyorlar bı baskı kurmuyorlar sınav hakkında bısey yapmıyorlar
kac ders beklıyoruz yazmıyorlar bı komısyonu tutuyorlar bı de oturmus geyık yapıyorlar
hangı sınav 75 gunde acıklanıyor acaba bu ulkede
ben utanıyorum artık soranlara acıklanmadı demeye
ınsanlar artık hayalı bı sınava gırdım sanıyorlar ;D
hollyka ' Alıntı:ibrahim sende amma abarttın yaw. insanlar zaten gergin millete laf söylemekten başka şey bilmez misin kardeşim. iyi polis kötü polis oynamanın sırası değil.
sonkale ' Alıntı:arkadaşlar tartışmayı bırakalım ve sonuçlara odaklanalım
bu konudaki son duyumlar tesmerle görüşenler bilgilerini paylaşsınlar lütfen
**İBRAHİM** ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:arkadaşlar tartışmayı bırakalım ve sonuçlara odaklanalım
tesmerı aramaz bunlar bunların canı sıkılıyor haralde yazıyorlar sınav dısında herseyı
aradım ben tesmerı gelmedı dedıler ;D
arkadaşlar biraz önce oda sekreteriyle konuştum. tesmer den ona çarşamba dan sonra açıklanacak denmiş. bugünde umut yok boşuna beklemeyin.**İBRAHİM** ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:arkadaşlar tartışmayı bırakalım ve sonuçlara odaklanalım
tesmerı aramaz bunlar bunların canı sıkılıyor haralde yazıyorlar sınav dısında herseyı
bu kötü haber işteyeterlii ' Alıntı:arkadaşlar biraz önce oda sekreteriyle konuştum. tesmer den ona çarşamba dan sonra açıklanacak denmiş. bugünde umut yok boşuna beklemeyin.**İBRAHİM** ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:arkadaşlar tartışmayı bırakalım ve sonuçlara odaklanalım
BARBOROS ' Alıntı:ibrahim bey tesmerle kiminle konuştun ?
**İBRAHİM** ' Alıntı:ne bılıyım kımle konustum 3 u tusladım bı kadın cıktı gelmedı dedı
sıze tesmerı aradıgınızda alo ben eda nasıl yardımcı olabılırım mı dıyorlar yoksa ;D