personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Hep bana derler ki;

Yahu bu muhasebeciler manyak oluyo sen de öyle misin?

Derdim ki ne alaka canım stresli meslek ama o kadar da değil. Ama staj başvurusu yaptığım günden beri kaç kere stresten geberdik. E bu kadar stresten sonra akıl mı kalır adamda.

geçen hafta bi arkadaş demişti 6 şubatı bekleyin diye. ilk başka bu kadar da olmaz demiştim ama olucak gibi ???

mare_nostrum ' Alıntı:
geçen hafta bi arkadaş demişti 6 şubatı bekleyin diye. ilk başka bu kadar da olmaz demiştim ama olucak gibi ???

üzgünüm ama o arkadaş ben oluyorum. ne kadar şom ağzı m varmış. şimdi anladım. :-X

mare_nostrum ' Alıntı:

Arkadaşlar bu haftada açıklamazlardiye korkuyorum. İnş Cumaya olur bari onada razıyız ama mümkünse hafta sonu kriz geçirmeyelim yeter bukadar stres.

Ah barboros ah ...6 dicene 2 si 3 sü desene be hocam... :-\

karakule1702 ' Alıntı:
Ah barboros ah ...6 dicene 2 si 3 sü desene be hocam... :-\

bende ona kızıyorum hala, dilimi eşşek arısı sokası da şişmese bari

Bu arada forumun Ostradamusunu bulduk. Barboros muş... ;D

en azından bilgin sağlam bi yerdenmiş. düşünsenize cuma da açıklanmıyormuş ;D

arkadaşlar burası yeri değil ama diğer yerlerde aradım göremedim.
sgk da başıma bir iş geldi.
yeni işyeri tescille beraber 2 sigortalı girişi postayla gönderdim. sağolsun kurumda bana mektup göndermiş 852 ytl cik. bu konuda görüşü olan varmı?

BARBOROS ' Alıntı:
arkadaşlar burası yeri değil ama diğer yerlerde aradım göremedim.
sgk da başıma bir iş geldi.
yeni işyeri tescille beraber 2 sigortalı girişi postayla gönderdim. sağolsun kurumda bana mektup göndermiş 852 ytl cik. bu konuda görüşü olan varmı?

Sende de hiç utanma kalmamış. Ayıp değil mi adamlara mektup gönderiyorsun. ;D

GARİPKUL ' Alıntı:
arkadaşlar tesmere o kadar yazdık adamlar kayda almıyor...

bazı arkadaşlar böyle sorunlarla ilgilenen abbas güçlü ye mail atmaya başlamışlar..

bende burdan duyurayım dedim..

bizi kayda almıyorlarsa abbas güçlü yü mutlaka kayda alırlar :)

abbas güçlü mail adresi

[email protected]

eğer bugun baya bi e posta bombardımanına tutarsak

abbas güçlüünün dikkatini çekeriz....

[email protected]

Hepiniz geyik peşindesiniz inanamıyorum sizlere. Kaç gündür eziyet çekiyoruz, sınavlar açıklanmadı diye hafıylanıyoruz. Arkadaş belki tesmer ve türmob'un ve diğer odaların kulağını çekebilecek bir medya gücünden bahsediyor, sizler hala ciddiye almadan birbirinizle laf yarıştırıyorsunuz. O zaman kimse kusura bakmasın yapılanları hak ediyoruz.

saka mı bu ya ;D ;D
okadar da degıl artık ;Dabbas guclu napsın abı ya ;D
okuyamadık kagıtları derler gecerler ;D ;D

**İBRAHİM** ' Alıntı:
saka mı bu ya ;D ;D
okadar da degıl artık ;Dabbas guclu napsın abı ya ;D
okuyamadık kagıtları derler gecerler ;D ;D

güzel kardeşim Abbas güçlü medyanın yarısından fazlasına hakim olan doğan grubunun kıymetli yazarlarından biri.
belki onun bir köşe yazısıyla bazı şeyler yoluna girecek denemekte ne zarar var ?
sen geyik yapmaya devam et, ben senin yerine de gönderirim

Arkadaşlar Merhaba ;

Öncelikle hepimize de sabırlar diliyorum. Eski kapatılan sayfadan beridir forum u takip ediyorum. Ancak Sessiz sessiz izliyordum. Hepiniz ayrı bir güzelsiniz arkadaşlar. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben kayseri deyim. Kasım da ilk defa girdim bende. Biraz önce ne yapayım diye düşünürkün hem bahsedilen gazeteciye bir mail attım hemde kayseri milletvekili kendisi de mali müşavir olan Ahmet Öksüzkaya ya mail attım durumu anlattım. Elimizden başka da bişey gelmiyor şu anda. Hepimize tekrar sabırlar diliyorum. Teşekkür ediyorum.

[email protected]

light38 ' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba ;

Öncelikle hepimize de sabırlar diliyorum. Eski kapatılan sayfadan beridir forum u takip ediyorum. Ancak Sessiz sessiz izliyordum. Hepiniz ayrı bir güzelsiniz arkadaşlar. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben kayseri deyim. Kasım da ilk defa girdim bende. Biraz önce ne yapayım diye düşünürkün hem bahsedilen gazeteciye bir mail attım hemde kayseri milletvekili kendisi de mali müşavir olan Ahmet Öksüzkaya ya mail attım durumu anlattım. Elimizden başka da bişey gelmiyor şu anda. Hepimize tekrar sabırlar diliyorum. Teşekkür ediyorum.

[email protected]

napıyorsunuz sız ya bı sınav sonucu ıcın kım sızı dıkkate alır
10 gun gecıktırdıler okadar.