karakule1702
Tanınmış Üye
Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
Nurcan seni de türk hekimlerine emanet ediyorum..
Nurcan seni de türk hekimlerine emanet ediyorum..
mare_nostrum ' Alıntı:geçen hafta bi arkadaş demişti 6 şubatı bekleyin diye. ilk başka bu kadar da olmaz demiştim ama olucak gibi ???
mare_nostrum ' Alıntı:geçen hafta bi arkadaş demişti 6 şubatı bekleyin diye. ilk başka bu kadar da olmaz demiştim ama olucak gibi ???
karakule1702 ' Alıntı:Ah barboros ah ...6 dicene 2 si 3 sü desene be hocam... :-\
BARBOROS ' Alıntı:arkadaşlar burası yeri değil ama diğer yerlerde aradım göremedim.
sgk da başıma bir iş geldi.
yeni işyeri tescille beraber 2 sigortalı girişi postayla gönderdim. sağolsun kurumda bana mektup göndermiş 852 ytl cik. bu konuda görüşü olan varmı?
GARİPKUL ' Alıntı:arkadaşlar tesmere o kadar yazdık adamlar kayda almıyor...
bazı arkadaşlar böyle sorunlarla ilgilenen abbas güçlü ye mail atmaya başlamışlar..
bende burdan duyurayım dedim..
bizi kayda almıyorlarsa abbas güçlü yü mutlaka kayda alırlar
abbas güçlü mail adresi
[email protected]
eğer bugun baya bi e posta bombardımanına tutarsak
abbas güçlüünün dikkatini çekeriz....
[email protected]
BARBOROS ' Alıntı:valla mail attım abi ne baarıyon.
**İBRAHİM** ' Alıntı:saka mı bu ya ;D ;D
okadar da degıl artık ;Dabbas guclu napsın abı ya ;D
okuyamadık kagıtları derler gecerler ;D ;D
BARBOROS ' Alıntı:valla mail attım abi ne baarıyon.
light38 ' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba ;
Öncelikle hepimize de sabırlar diliyorum. Eski kapatılan sayfadan beridir forum u takip ediyorum. Ancak Sessiz sessiz izliyordum. Hepiniz ayrı bir güzelsiniz arkadaşlar. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben kayseri deyim. Kasım da ilk defa girdim bende. Biraz önce ne yapayım diye düşünürkün hem bahsedilen gazeteciye bir mail attım hemde kayseri milletvekili kendisi de mali müşavir olan Ahmet Öksüzkaya ya mail attım durumu anlattım. Elimizden başka da bişey gelmiyor şu anda. Hepimize tekrar sabırlar diliyorum. Teşekkür ediyorum.
[email protected]