personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

16.00-18.00 aralığı demek daha doğru olacak sanırım...

çok var o saate tabi yarına da sıkıldım bunaldımmm

bana daral geldi artık ya. yeterki kalayım ama şu sonuçlar açıklansın artık. bende işimi bileyim yaaa

deneyimi olan arkadaşlar acaba yarın açıklanacak olsa ne zaman aramalar başlar ya ölecem meraktan ya çok sıkıldım artık bi tesmere bi buraya bakmaktan

arkadaşlar birşey sormak istiyorum?
bu bahsettiğiniz aramalar tüm sınavı geçenler için herhalde.yani belgeyi almaya tamamiyle hak kazandığınızda tesmerden mi arıyorlar merak ettim.bu arama olayı nedir.biri beni aydınlatırsa sevineceğim???

EN ERKEN 14:00 DAN SONRA .BEN KAZANDIĞIM DÖNEM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SAAT 16 .00 GİBİ ARANMIŞTIM.aMA SAAT 14:00 GİBİ ARAMALARA İZMİR ODASI START ALMIŞTI. BEN İSTANBULDAN ARANMIŞTIM....

elif_1981 ' Alıntı:
arkadaşlar birşey sormak istiyorum?
bu bahsettiğiniz aramalar tüm sınavı geçenler için herhalde.yani belgeyi almaya tamamiyle hak kazandığınızda tesmerden mi arıyorlar merak ettim.bu arama olayı nedir.biri beni aydınlatırsa sevineceğim???

Tesmer sonuçların hepsini (geçen geçemeyen) sınava girenlerin bağlı oldukları odalarına kargo ile bildiriyor, odalarda geçenlere telefon ile haber veriyor, bazı odalar geçemeyenleri de arıyor...

beni aramazlar.arayamazlar.çünkü 7/7 hedefle girmedim.ama hepsindende kaldıysam bileyim.kaçla kaldım bileyim.rüya görmekten bunaldım.yatır gibi olduk.

aynen arkadaşım benimde rüyalarla başım dertte sorma hergün bir başka rğya görüyorum bir gün hepsinden kalıyorum bir gün hepsinden geçiyor birgün 2 sinden kalıyorum böyle devam edip gidiyor hastalandım valla şlaçlara başladım bende diğer arkadaşlar gibi

beni bırakın artık arkadaşlarım rüyalarında benim sınav sonuçlarımı görmeye başladılar hergün bu muhabbet ben unutmak istesemde çevrem hatırlatıyor

insanlara tuhaf geliyor.bir sınav sonucu bu kadar uzun sürermi.sanki yalan söylüyormuşum gibi bakanlar oluyor

beni de iş erkadaşalrımdan tutan başka arkadaşlarıma kadar herkes görmeye başladı.

bu arada tesmeri aradım arkadaşlar.klasik belli değil dediler.dediler demesine de ben sordum ilk önce cumadan sonraya kalm olasılığı varmı diye.tabiki var belli dğeil çünkü ne zaman geleceği dedi.kesin cuma diyemiyouz dedi.
:( acaba gıcıklık olsun diye mi dedi ben sorunca.

cumadan da umudum yok benım subatın 16 sına kadar bekletır bunlar ınsanı

üzülmeyin arkadaşlar 13 mart a kadar kesin öğreniriz ;D

azize_22 ' Alıntı:
deneyimi olan arkadaşlar acaba yarın açıklanacak olsa ne zaman aramalar başlar ya ölecem meraktan ya çok sıkıldım artık bi tesmere bi buraya bakmaktan

Sabahtan başlıyorlar aramalara. Ama odadan odaya da fark ediyor (İstanbul kalabalık olduğu için erken başlıyor mesela) . Aramalar bitmeden de siteye giriş yapmıyorlar.

üzülmeyin arkadaşlar geleckte birgün gelecek ;D
iğrenç bi espiri oldu ama bu stresle bu kadar oluyo

bence bu sefer aramalar olmadan yayınlanacak

hepiniz bnm gibi bıktınız dimi..hiç canınızı sıkmayın yrn sabah aranmalar başlar öğreniriz hepimiz..Allah başka dert vermesin :'(

idaiaya giren var mı bence bugünde açıklanmayacak ::)