personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

denizyılmaz ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:
bütün gün ekran açık bakıorum.rezil olaca m kalırsam millete:) o kadar bekledi de noldu gözüyle bakacaklar.çekmeyen bilemez bu işkenceyi.

bir de tek dersin son hakkınsa...
hele hele o ders denetimse...

Benim de denetim tek ders deniz kardeş. İnşallah veririz de kurtuluruz bu dertten.

Arkadaşlar,

Azönce İzmir odasını aradım Türmob'la görüştüklerini sonuçların haftaya kaldığını söyledi yaaa bunlar ne dediklerinin gerçekten farkında değiller saçmalamaya başladılar artık. :'(

cuneytglp75 ' Alıntı:
Arkadaşlar,

Azönce İzmir odasını aradım Türmob'la görüştüklerini sonuçların haftaya kaldığını söyledi yaaa bunlar ne dediklerinin gerçekten farkında değiller saçmalamaya başladılar artık. :'(

bence hiç açıklanmasın. kimse de smmm olmasın ;D hayat daha güzel olur kesinlikle

En güzeli haftaya arkadaşlar. Hem Tesmer kendi rekorunu da geliştirmiş olur. Bunlar kafayı mı yedi ya :-[

dedim ya eskişehir odasıda önümüzdeki hafta demişti.ne güzel değil mi, hakkımız yeniyor,bizde ölee bekliyoruruz.ellerimiz kollarımız bağlı.bunun hesabını verin diyemiyoruzda,hala ne zaman açıklanır diye sorabiliyoruz >:(

Bu saatten sonra kimseye inanmam kusura bakmayın arkadaşlar. Her an her şey olabilir. O yüzden bu tür bilgiler konusunda çok septik davranıyorum artık.

cuneytglp75 ' Alıntı:
Arkadaşlar,

Sanırım espriydi bu. bende kalp var ona göre

ehk ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
Arkadaşlar,

Sanırım espriydi bu. bende kalp var ona göre

Vallaha espiri değildi Adam ciddi ciddi haftaya dedi yaaa Bu nasıl iştir anlamadım

Tesmer'i şimdi aradım bugün için beklemiyoruz diyolarrrrrrrrrrrrrrrrr.Yarın sorusuna da bilemiyoruz diyorlar.

mare_nostrum ' Alıntı:
Bu saatten sonra kimseye inanmam kusura bakmayın arkadaşlar. Her an her şey olabilir. O yüzden bu tür bilgiler konusunda çok septik davranıyorum artık.

Bu bilgi gerçek olabilir arkadaşlar oda yönetiminde arkadaşım var dün msn den yazmıştı en geç p.tesi yada salı açıklanır diye bende kızmıştım ama şimdi salıya kadar kalabileceğini düşünüyorum

artık pes yani ne diyeyim.bütün bedduaları hakediyolar

Şimdi ki aklım olsa kpss ye girer uzman olurdum. Ne hayallerle başlamıştık halbu ki. Sınav sonucumuzu bile zamanında öğrenemediğimiz,objektiflikten uzak,şeffaf olmayan uygulamaların yapıldığı bir mesleği icra edicez. Sizi bilmem ama insanı meslekten soğutuyorlar. İnanın bizleri yolunacak kaz gibi görüyorlar ne acı.

sabır arkadaslar vardır bı hayır bunda da.hayır bıldıgınde ser ser bıldıgınde hayır var derler.

nasıl olacak bu işler istanbul odasını aradık yarın açıklanabilir diyorlar kargoya verilebilir diyorlar bizde anlmadık kime inanacaz her kurala uyuyoruz bekliyoruz neden geçikti ya anlayış bekliyoruz sınavada az kaldı

Bu kadar beklemeye rağmen birde sonuçlar istediğimiz gibi olmazsa o kötü işte. Dedim ya bu saatten sonra kimsenin bilgisine itimat etmiyorum. Kaç gündür çalışamıyordum. Artık çalışıcam ara sıra bakıcam siteye o kadar. Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

tesmeri tebrik ederim. haftaya sarkıtırsalar. :-X >:(

Sabır falan kalmadı artık sinir sistemim bozuldu neden işlerini yapmazlarki anlamadım.Bizleri bukadar magdur etmeye ne hakları var.En iyisi hiç açıklamasınlar zaten bu vakitten sonra açıklasalarda bir espirisi kalmadı.Sınava bu kadar az zaman kalmışken

bı problem var ama anlayamadık
bukadar uzun sürmemelıydı
kagıtları bastan mı okuyorlar napıyorlar