personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Sabır falan kalmadı artık sinir sistemim bozuldu neden işlerini yapmazlarki anlamadım.Bizleri bukadar magdur etmeye ne hakları var.En iyisi hiç açıklamasınlar zaten bu vakitten sonra açıklasalarda bir espirisi kalmadı.Sınava bu kadar az zaman kalmışken >:(

zaten bu güne kadar yeteri kadar yolunmadık mı.önce oda yoldu, sınava başvuru parası-dosya parası,sonra malimüşavirler yoldu ssk parası-muhtasar parası-maaş yok tabi-arada bide odaya kurs parası,sonra tesmer yine sınav ve dosya parası.hayır kazansak daha da yolunacaz ,kazanmasak bu kadar para ve emeğe yazık.bide üzerine bu kadar geç açıklanması.gerçekten pes bi durum.ben de bu yola başkoyup-pişman olanlar grubundanım.ya sizler.(tabi işi öğrenememek o apayrı bi durum.)

ya şimdi ben anlamıyorum. mart sınavına 16 şubata kadar başvuru son tarihi. bide itiraz etme durumu düşünlürse süreç nasıl işleyecek kısaca bahsedebilirmisiniz. bi maliet var geçsekde kurtulsak bir hakkım kalacak zaten.

arkadaşlar burda bi hakka tecavüz var, hakka tecavüzün suçu nedir? bilen varmı?

Bence sınav tarihi ya değişicek yada itirazları 1 haftada okuyacaklar 16 Şubat son başvuru tarihi olduguna göre ben mantıklı bir sonuç bulamıyorum doğrusu

itirazda değişen bişey yokki tenezzül edip kağıdını okumuyoler bile .nasıl olsa aynı notu veriyorlar.

betul77 ' Alıntı:
Bence sınav tarihi ya değişicek yada itirazları 1 haftada okuyacaklar 16 Şubat son başvuru tarihi olduguna göre ben mantıklı bir sonuç bulamıyorum doğrusu

Bence sınav tarihinin değişmesi gerekli. İtiraz süresi çok da önemli değil. Ama bir hesap yaparsak En kötü ihtimalle salı günü açıklandığını düşünelim 10/Şubat/2009 İtiraz eden arkadaş oldu diyelim 10-15 günde itirazın cevabını beklenir Büyük ihtimalle olumsuz gelir Sınava kalan süre 20 gün falan çok rezil durum ayıppppp yuhhhhhhhhh

ben hiç duymadım valla.aynı notu veriyorlar.okumadığı kağıdın nasıl notunu değiştirebilirki.

bu ne ya olmaz böyle bişey insanın dilinden o kadar çok şey gelip geçiyorki söyleyemiyor içinde patlıyor bizimle dalga geçiyolar kesin karar verdim kesin

iş yapacak kafamı kaldı allah aşkına.bizimle dalga geçiyorlar yalan söylüyorlar bende oturup şu an işmi yapacam

tesmerı aradım nezaman acıklanıcak dedım
komısyondan nezaman gelırse dedıler ;D ;D
komısyondan nezaman gelır dedım ;D ;D
bılmıyoruz dedı ;D ;D
haftaya acıklarsınız sanırım dedım ;D ;D
olabılır dedı ;D ;D

Acaba tesmere tazminat davası açsak ,davanın neticesi ve davayı açan kişinin durumu ne olabilir.? Ben psikolojik olarak 60.günden itibaren sıkıntı çekiyorum.İyi tanıdığm bir avukat olsa bu işin peşini bırakmayacağım ama yok.Neyse ALLAH'a havale ediyorum. O ne yapacağını en iyi bilendir.

Şu tanıdıkları olanlar vardı yaa yönetim de tekrar arayıp soramazlar mı yaa hafta sonu geçmez abi

bende de 3 sorunun 2 si kabak gibi doğruydu.... hatta tesmerin kitabındaki cevaba noktası virgülüne uyuyordu... vergi dersindenn.. 3 soru da yarımdı... 40 aldım itiraz ettim... o kağıt düzelmediyse bence hiç bir kağıt düzelmez

çetinn ' Alıntı:
bende de 3 sorunun 2 si kabak gibi doğruydu.... hatta tesmerin kitabındaki cevaba noktası virgülüne uyuyordu... vergi dersindenn.. 3 soru da yarımdı... 40 aldım itiraz ettim... o kağıt düzelmediyse bence hiç bir kağıt düzelmez

Yeniden okumuyorlar ki düzelsin. Sadece notları tekrar topluyorlar. 70 günde toplamada yapamıyorlarsa, ne yapıyorlar bilmiyorum.

millet sınav sonu diyor ki: elalemin adamları var... bu işlerde torpil çok önemli.... torpille geçti bütün dersleri vb...
gelcek sınav son hakkım.. bu torpiller nasıl yapılıyor... kim yapıyor... bilgisi olan yokmu

susu ' Alıntı:
çetinn ' Alıntı:

Yeniden okumuyorlar ki düzelsin. Sadece notları tekrar topluyorlar. 70 günde toplamada yapamıyorlarsa, ne yapıyorlar bilmiyorum.

doğru dedin aynen öyle
sadece topluyorlar
özürlüler :)