star ' Alıntı:yaa odalar hiçbirzaman kesin bişey söylemiyorki.bazı odalar kazananları ararken bazılarıda arayanlara henüz komisyondan çıkmadı diyor.geçmişte hep yaşandı bunlar
**İBRAHİM** ' Alıntı:star ' Alıntı:aslında biz 70 oldu 75 oldu diyoruz ama komisyon bayram tatilini ve aradaki diğer resmi tatillerifalan çıkartıyor aradan. onlara sorarsanız daha 50 falandır yani
ne alakası var.ılk defa mı kurban bayramı tatılı oldu.her kasım sınavı bayrama denk gelıyor.en gec 73 gunde acıklanmıs 55 gunde acıklanan bıle var
demekki o sınavları bayağı erken açıklamışlar arkadaşım
BARBOROS ' Alıntı:arkadaşlar tesmeri aradım valla açıklayacaklarmış. üzülmeyin dediler.
Belki yarın belki yarından da yakıncuneytglp75 ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:arkadaşlar tesmeri aradım valla açıklayacaklarmış. üzülmeyin dediler.
ne zaman
oda yönetimlerinin çokta umrunda sanki "mesleğe onlarca kişi daha geldi zaten kriz var tahsilat sorun mükellef kıl bide kendi içimizdeki rekabet"star ' Alıntı:yani iyide ben şimdiye kadar hiçbir odanın yarın elimizde olur açıklayacaz dediğini görmedim.
E.Eker ' Alıntı:iki gün önce arkadaşım bursa odasını aradı, yönetim kurulunda bulunan bir tanıdığı bu cuma için sonuçlar geliyor merat etmeyin diye cevap vermişti.gerçi ben bunların alayına güvenmiyorum ama neyse...yarını bekleyip görücez
[/qu
inşallah senin dediğin gibi olur arkadaşım benim bir hafta sonu daha bekleyecek sabrım kalmadı
ocelot ' Alıntı:Yarın beklemeyin arkadaşlar. Ciddi ciddi sonuçlar haftaya kaldı.
Ne zaman olursa olsun artık umurumda değil. İşime dönüyorum
ben. Herkese saygılar. Bol sabır ve iyi notlar diliyorum hepinize.
kaldı gibi sankivozger ' Alıntı:ocelot ' Alıntı:Yarın beklemeyin arkadaşlar. Ciddi ciddi sonuçlar haftaya kaldı.
inşallah haftaya kalmaz.felaket olur haftaya kalması.
ocelot ' Alıntı:Yarın beklemeyin arkadaşlar. Ciddi ciddi sonuçlar haftaya kaldı.