personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

suyunun suyu oldu bu dönem allah bildiği gibi yapsın.hatta şeytana teslim edelim.direk cehennem.

bunları bende hiç unutmıycam...oy verirken verecekler bunların hesabını.beyefevndi açılıştaymış bide hiç utanmadan şovv yapıyoer yani..sen önce üyelerini düşün bakalım.bilmiyormu bugün açıklanması gerektiğini sanki..en geç.millet çıldıracak biliyor ama umrunda değil. arkadaşlar nolur unutmayalım bu günleri belge alınca da hiç kimsenin arayı(odadan) sizi tebrijk etmesine iizn vermeyinçonların hiçbir katkısı yok başarınızda ..böyle düşünün.hatta bu haksızlığa odalarımızda ortaklar.hatta ben artık şöyle yapacam...odadan arandığımı anlarsam kesilikle açmayacağım telimi.nasılsa öğrenicem netten b zevki kimseye yaşatmam.hakları yok buna.üste çıkartmam kimsyi.

TÜRMOB

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim
bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.

Kanuni süresi 60 gün olan smmm yeterlilik sınav sonuçları neden zamanında açıklanmıyor,Bu sürenin geçmesi halinde bir yaptırım var mı? Yoksa kanunun amacı nedir?Birlik kurullarının bu konudaki yaptırımı var mı?Varsa neden harekete geçilmiyor?Yoksa neden bu kanun orada duruyor? Süresinde açıklanmayan sonuçlar dolayısıyla psikolojisi bozulan stajerin bu konuda yapabilecekleri nelerdir?

Şimdi odaya da göndereceğim,faydası olmayacak ama stres atıyorum böyle,

amaaan boşverin arkadaşlar valla ebn bu haftaya yoğunlaşmıştım açıklanacak diye ama bugün veya yarında açıklanmazsa Allah müstahaklarını versin der işime bakarım. yapacak başka bişeyimiz yok.

Arkadaşlar bende forumun sessiz takipçisiyim. Bugüne kadar da sakin sakin içimde fırtınalar koptu sadece. Ama bu sabahtan itibaren keçiler kaçtı. Patronum da seferber oldu. İsmmmo da aramadığımız kimse kalmadı. Çeşitli yetkililerden ortak Yanıt: Bu tesmer in son hatası olacak. Haklısınız. Sonuçlar p.tesi gelecek, salı günü açıklanacak.
Sınav süresi uzasın diyorum, belki olabilir diyor.
Allah hepimize çok sabır versin. Çıldırmamak elde değil. Önümüzdeki sınava benim gibi kesin girecek olanlara da kolaylıklar diliyorum.

o yazılanların hepsi yapıldı. öncede yazdım. başbakanlığa,maliye bakanlığına,türmoba, tesmere hiç birinden cevap gelmedi. sadece maliye bakanlığından geldi onlarda muhatabınız biz değil tesmer diye mail göndermiş.

arkadaşlar bizim mart sınavında öğleye doğru odalar aramaya başlamıştı bugün açıklanma ihtimali hala var.

hsntpc ' Alıntı:
Arkadaşlar bende forumun sessiz takipçisiyim. Bugüne kadar da sakin sakin içimde fırtınalar koptu sadece. Ama bu sabahtan itibaren keçiler kaçtı. Patronum da seferber oldu. İsmmmo da aramadığımız kimse kalmadı. Çeşitli yetkililerden ortak Yanıt: Bu tesmer in son hatası olacak. Haklısınız. Sonuçlar p.tesi gelecek, salı günü açıklanacak.
Sınav süresi uzasın diyorum, belki olabilir diyor.
Allah hepimize çok sabır versin. Çıldırmamak elde değil. Önümüzdeki sınava benim gibi kesin girecek olanlara da kolaylıklar diliyorum.

bu bir hata değil suç ilk önce odalar tesmer türmob ve komisyon bunu aklına getirmeli. hata yapılan yanlışlıkdır. suç kurallara uymamaktır.

BARBOROS ' Alıntı:
o yazılanların hepsi yapıldı. öncede yazdım. başbakanlığa,maliye bakanlığına,türmoba, tesmere hiç birinden cevap gelmedi. sadece maliye bakanlığından geldi onlarda muhatabınız biz değil tesmer diye mail göndermiş.

Kimi kime şikayet edeceksin yani

Barboros kardeş bende biliyorum sonuç çıkmayacağını da başka nasıl stres atacağım yoksa,bazen kendime ben delimiyim diyorum,inana hiç bir iş yapamıyorum,boşveremiyorum ya nette haber bile okuyamıyorum ,aklım fikrim forumda,offffffffff

sanmıyorum pazaretesi salıya kalacağını bugün veya yarın biter bu iş.

Tekirdağ ve Yalova odalarıda arandı.. Ellerinde herhangi bir veri yok sınav sonucu için.. İSMMMO telefonları hala cevapsız..

sonkale ' Alıntı:
BARBOROS ' Alıntı:

Kimi kime şikayet edeceksin yani

ben şikayetimi smmm me yapacağım. Allah sizin cızırtınızı versin. böyle adamları başımız getirdiğiniz için diyeceğim.:)

HAFTAYA CUMA KALMIS ODA ÖYLE DİYOR

şakacı seni şaka dimi

BENCEDE ŞAKADIR...

bencede ismmmo nun önünde eylem yapalım