hsntpc ' Alıntı:Arkadaşlar bende forumun sessiz takipçisiyim. Bugüne kadar da sakin sakin içimde fırtınalar koptu sadece. Ama bu sabahtan itibaren keçiler kaçtı. Patronum da seferber oldu. İsmmmo da aramadığımız kimse kalmadı. Çeşitli yetkililerden ortak Yanıt: Bu tesmer in son hatası olacak. Haklısınız. Sonuçlar p.tesi gelecek, salı günü açıklanacak.
Sınav süresi uzasın diyorum, belki olabilir diyor.
Allah hepimize çok sabır versin. Çıldırmamak elde değil. Önümüzdeki sınava benim gibi kesin girecek olanlara da kolaylıklar diliyorum.
BARBOROS ' Alıntı:o yazılanların hepsi yapıldı. öncede yazdım. başbakanlığa,maliye bakanlığına,türmoba, tesmere hiç birinden cevap gelmedi. sadece maliye bakanlığından geldi onlarda muhatabınız biz değil tesmer diye mail göndermiş.
sonkale ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:o yazılanların hepsi yapıldı. öncede yazdım. başbakanlığa,maliye bakanlığına,türmoba, tesmere hiç birinden cevap gelmedi. sadece maliye bakanlığından geldi onlarda muhatabınız biz değil tesmer diye mail göndermiş.
Kimi kime şikayet edeceksin yani
şakacı seni şaka dimistajyer32 ' Alıntı:HAFTAYA CUMA KALMIS ODA ÖYLE DİYOR
BEN ' Alıntı:şakacı seni şaka dimistajyer32 ' Alıntı:HAFTAYA CUMA KALMIS ODA ÖYLE DİYOR