personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

hasanvolkan ' Alıntı:
Herşeye rağmen benim gibi sinirden kudurmuş olan değerli yol arkadaşlarımdan biraz daha sakin olmalarını ve sayın forum yöneticilerinin de içinde bulunduğumuz durumu göz önüne alarak biraz daha esnek olmalarını rica ediyorum.

Sonuçta sizlerin de bildiği gibi; kurallara uyun deyip, kendi koyduğu kurallara uymayan Tesmer'i eleştirebildiğimiz tek yer bu forumlar. O yüzden değerli yol arkadaşlarım bu platformu da kaybetmeyelim ve eminim değerli forum yöneticileri biraz sert olsada karşı duran ve eleştiren seslerin çıkmasına müsaade edeceklerdir.
;)

Sakin olalaım lütfen.
Biz birçok forumdan daha esnek davranıyoruz. Ancak sizde genel ahlak ve yasalara uygun davranmaya özen gösterin lütfen.

evet şimdi açılıyor. fazla yükleme olmuş olabilir :-[

acaba marttaki sınav ertelenirmi ?
ertelenirse ne zaman ertelenir?
sınav takvimine baktıysanız böyle giderse marttaki sınav sonuçlarında da aynı şeyleri yaşayacağız.

erteleme olmaz.adamlar16 şubatta ceplerine girecek paranın hesabını çoktan yapmışlardır.yani ne imiş para para para

122 Diğer / Stajyer Sorunları / Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair... : Ocak 27, 2009, 05:20:16 ÖS

06/02/2009 cuma açıklanır arkadaşlar

TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE
YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER
TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ BAŞKANLIĞI?NA

ANKARA

22-23 Kasım 2008 SMMM Yeterlilik sınavına girdim ve sonuçlarımız henüz açıklanmadı. Bir sonraki sınav dönemi 14-15 Mart 2009 olup sınava çok kısa bir süre kalmıştır. Sınav sonuçlarının açıklanmayışı, sınav tarihlerinin ise iki hafta öne alınması ben ve benim gibi stajyer arkadaşları mağdur etmektedir. Bu mağduriyetimizin giderilmesi yönünde sınav tarihlerinin normal tarihine çekilmesi veya daha sonraki bir tarihe alınmasını talep etmekteyim.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla

Tel: 0274 226 17 86

14.03.2009 sınav 60 gün eklenise 13.05.2009 oluyor diğer sınava da 53 gün eğer o zamanda aynı hesap olursa çok kötü
en güzeli temmuz 05.07.2009 sınav +60 gün 03.09.2009 oluyor 06 aralığa da 94 gün tabi orda da 15 gün atarlarsa 79 gün kalır bunlara göre en iyi ders çalışma zamanı gibi tabi hakkı kalana

Alıntı sahibi: sonkale üzerinde Ocak 27, 2009, 05:20:16 ÖS
06/02/2009 cuma açıklanır arkadaşlar

hayır arkadaşlar abartmayalım o kadar yani.ben 4.ye girmiş bi arkadaşnızı olarak denyeyimelrime dayanarak 60 günü 1 hafta geçe açıklanacağını biliyorum.yani bu cuma kesin.en geç bu cuma yani.ötesi yok

arkadaşlar forumun geçmiş sayfalarını okumak artık daha eğlenceli gelmeye başladı hatta tavsiyem eski sınavlara ait formları okuyun

Açıklanır bu cuma deniyorda tesmer açıklanmaz diyor haftaya kaldı diyor arkadaşlar .

Ark.lar slm. Son durumumuz nedir yahu...

Bugünde mi umut yok. Ben acayip yoğunum fazla giremiyorum.

evet ismmmo yuda aradım maalesef haftaya tesmerin sitesini takip edin diyor :(

karakule1702 ' Alıntı:
Ark.lar slm. Son durumumuz nedir yahu...

Bugünde mi umut yok. Ben acayip yoğunum fazla giremiyorum.

işine bak kardeş sen boşver göz görmeyince gönül katlanır derler kendi kendini strese sokma en azından takip edip

stajyer32 ' Alıntı:
tmm admin_fast abi uyarız

Lütfen işin ciddiyetini anlayalım ve forumda huzursuzluk yaratmayalım.

ÜZER ' Alıntı:
pardon uygunsuzluk nerde oldu aceba ben ne kaçırdım
104-106 Sayfalar arasına bakarsanız hakaretler dönüyordu. ...

hasanvolkan ' Alıntı:
Dikkat ettiniz mi? Herkes, her kurum bizleri bazı kurallar yumağına uymaya zorluyor. Uymazsak stajımız yanıyor, belgemiz iptal ediliyor ve burada da forumdan uzaklaştırılıyoruz. Olmasın demiyorum elbette olsun, bu bir arada yaşamamızın bir gereği zaten bu kurallar.

Ama sıkıntıdan geberen ve sağ işaret parmağıyla boğazını göstererek "burama kadar geldi" diyen bir topluluktan kurallara uymasını beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Herşeye rağmen benim gibi sinirden kudurmuş olan değerli yol arkadaşlarımdan biraz daha sakin olmalarını ve sayın forum yöneticilerinin de içinde bulunduğumuz durumu göz önüne alarak biraz daha esnek olmalarını rica ediyorum.

Sonuçta sizlerin de bildiği gibi; kurallara uyun deyip, kendi koyduğu kurallara uymayan Tesmer'i eleştirebildiğimiz tek yer bu forumlar. O yüzden değerli yol arkadaşlarım bu platformu da kaybetmeyelim ve eminim değerli forum yöneticileri biraz sert olsada karşı duran ve eleştiren seslerin çıkmasına müsaade edeceklerdir.

Merhaba,

Yeteri kadar esnekliği sağladığımızı düşünüyorum. Sadece burada ortamı geren, birbirine hakaret eden üyeler görmek istemiyoruz.

durum belli dünden buğüne değişen bir şey yok

arkadaşlar bugün de sınav açıklanmaz. ismmmo ile görüştüm salı günü diyorlar. isterseniz arayın. salı ayın 10 u. 1 ay 3 kalacak. benim ilk sınavımdı. 3 dersim kalmıştır diye düşünüyorum. belki bir kaçına girmem. yeterince çalışamayağım çünkü.

geçen sene 4 şubat ta açıklanmıştı fakat mart sınavına daha uzun süre vardı.
yeni rekoru bilemiyoruz ama mart sınavına geçen seneden daha az bir süre olacağı kesin

arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın. odaları aradığınızda başkanla veya yönetimden birisiyle görüşün.
elbetteki diğerlerinin haberi olmaz.