personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ozgezer35 ' Alıntı:
yarına açıklanır deniliyor da cumartesi günü sınav açıklandı mı acaba şimdiye kadar bu konuda bilgim yok yarına da bekleyelim mi yani?

Kasım 2006 sınav sonuçları c.tesi günü siteye yüklendi fakat aynı gün bir müddet sonra siteden sildiler, sonuçları o anda sitede olanlar görebildi, p.tesi günü tekrar yükleme yapılarak kayıtlara geçti, bu durum tesmere sorulunca yüklemede yanlışlık yapıldığını söylemişlerdi...

karakule1702 ' Alıntı:
Doğru birdir. Doğruyu söylemek siyaset değildir. Söylenen doğru da bizlerin mesleki geleceğini etkiliyorsa forum kuralları açısından sorun yok.... ;)

çok doğru bir yorum.tebrik ederim karakule

bir ark.ım yücel akdemir ile görüşmüşler.
Gaziantepte açılıştalarmış
sınavların açıklanması önümüzdeki hafta
salı yada çarşamba günü. daha önce beklemeyin bu gecikme sizin lehinize olacak
acele etmeyin demiş.

Garipkul kardeşimiz imla hatası yapmış onlara biraz daha dikkat etse daha iyi olacak.

karakule1702 ' Alıntı:
acele etmeyin demiş.

Yaa şimdi sınav sonucunun geciktiğine mi üzülelim yoksa lehimize olacağına sevinelimmi karakule

karakule1702 ' Alıntı:
acele etmeyin demiş.

lehimize derken ne anlamalıyız bundan. notları yüksek mi verecekler

Ben mart sınavının kaydırılması gibi algıladım ama bilemiyorum tabi...

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
Garipkul kardeşimiz imla hatası yapmış onlara biraz daha dikkat etse daha iyi olacak.

bu stresle bu kadar oluyor. bende fazla dikkat te etmedim..

eğer rabbim nasip ederse o ruhsatı alırsam eğer tören mi ne yapıyorlarmış.. ozaman sağlam bir imlayla daha geniş detaylı anlatacam...

yoksa içimde kalır kanser olurum :)

izcan ' Alıntı:
ozgezer35 ' Alıntı:
yarına açıklanır deniliyor da cumartesi günü sınav açıklandı mı acaba şimdiye kadar bu konuda bilgim yok yarına da bekleyelim mi yani?

Kasım 2006 sınav sonuçları c.tesi günü siteye yüklendi fakat aynı gün bir müddet sonra siteden sildiler, sonuçları o anda sitede olanlar görebildi, p.tesi günü tekrar yükleme yapılarak kayıtlara geçti, bu durum tesmere sorulunca yüklemede yanlışlık yapıldığını söylemişlerdi...

Kasım 2007 sonuçları ise telefon ile aramalar olmadan doğrudan siteye yüklendi ve sonuçlar sınava girenler tarafından odalardan önce öğrenildi...

Bence de karakule'nin dediği gibidir.2009 temmuz sınavları,ayın başında yapılacak ve diğer sınavda aralıkta yapılacak.Arada oldukça bir zaman aralığı var.Temmuz ayınıda kaydıra bilirler martla beraber.Benim şahsi görüşüm tabi ;)

bu dönem kazananların bir çoğu eminim töreni protesto ederek gitmez. hatta törende belgeyi yakanları bile duyarız kim bilir ;D

yeterlilik ' Alıntı:
Bence de karakule'nin dediği gibidir.2009 temmuz sınavları,ayın başında yapılacak ve diğer sınavda aralıkta yapılacak.Arada oldukça bir zaman aralığı var.Temmuz ayınıda kaydıra bilirler martla beraber.Benim şahsi görüşüm tabi ;)

Benim şahsi görüşüm notları bol verecekler yönünde

valla süper olur ya şöyle bol not verseler. özellikle denetimden dimi ya ;D

Benim bildiğim yücel akdemir boşa konuşmaz. birşey diyorsa kesin doğrudur. bence ertelenme olmazsa öyle bişi yapacaklar ki buradaki siniri stresi unutturacaklar...

karakule1702 ' Alıntı:
Benim bildiğim yücel akdemir boşa konuşmaz. birşey diyorsa kesin doğrudur. bence ertelenme olmazsa öyle bişi yapacaklar ki buradaki siniri stresi unutturacaklar...

o zaman forumda bir ilk gerçekleşir ve meslek adayları her sınavdan sonra dua ederler inşallah geç açıklanır diye ;D

yeterlilik ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

o zaman forumda bir ilk gerçekleşir ve meslek adayları her sınavdan sonra dua ederler inşallah geç açıklanır diye ;D

;D ;D ;D

En güzeli herşeyin vakti zamanında yapılması. Keşke tam 60.günde açıklansa da hiçbirşeye gerek kalmasa...

galiba bunlar ciddi ciddi bugün de açıklamıycaklar sonuçları. sabah mümkün değil bugün açıklanır bunlar bu şekilde de bizim le kafa buluyorlardır diye düşünmüştüm, ama bugünkü umudumu da yitiriyorum. hakkımı istiyorum. fazla notta geri kalsın.sadece sonuçları öğrenmek istiyorum. çocuklara elma şekeri verip kandırmaya çalışırlan ya bizide böyle avutmaya çalışıyorlar.