personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

benide ekleyin arkadaşlar mail gönderenler listesine... tesmer artık bu işi kaldıramıyor.bir açıklama yapmaktan bile aciz kaldılar.. yeni bir oluşum gerekiyor.. hizmet kalitesi artacağına gittikçe kötüleşmekte. herkese selemlar.. muammer yapıcı

şimdi pazartesi yi mi bekleyecez yoksa çarşambayı mı ....

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
arkadaşlar geçen yazmıştım annanem yoğun bakımdaydı ya..annem bugün yanına girmiş..sevinsin die sınavlarımın hepsinden geçtiğimi söylemiş kulağına..gözlerinden yaş gelmiş..şu an sadece söylenenleri duyabiliyor ama konuşamıoyor ve tepki veremiyor..bunun için böle bi tepki vermesi beni o kadar mutlu ettiki anlatamam..hepsinden kalsam da umrumda değil :) ama tesmerin yaptığına bakın..1000lerce insanız bekliyoruz..Ellerinden gelebilecekken bir vakit bile vermekten acizler...En azından kesin bir tarih söleseler de ona göre beklesek..

Büyük geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah. Bugün tesadüfen kurs hocamla karşılaştım. Yarın açıklanabilir dedi. Ama bu zamanda kimsenin dediğine güven olmuyor.

Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
8- Betül DİNÇER DEMİRBİLEK
9- Muammer YAPICI

http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.

Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.

benide ekleyin listeye zeynep karahan

Bu kadar az kişimi okadar kişi isyan ederken hakkımızı aramak için parmakla sayılıcak kadar azız ne kadar kötüüü bir durum

hasanvolkan ' Alıntı:
Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
9- Muammer YAPICI
10- Zeynep KARAHAN

http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.

Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.

betul77 ' Alıntı:
Bu kadar az kişimi okadar kişi isyan ederken hakkımızı aramak için parmakla sayılıcak kadar azız ne kadar kötüüü bir durum

:-[ Neyazıkki böyle işte nasrettin hoca ve timur hikayesi hesabı. Formu şöyle bir tarayalım. Kimse mangalda kül bırakmıyor.Altına adını yaz derdini şikayetini söyle diyoruz. 10 kişi bile yokuz. :-\
Arkadaşlar herzaman inter aktif veya gerçek mekan farketmez. Nicim(Recep KEZİk) olmuştur. Söylediğim hercümlenin arkasında durmuşum arkasında duramayacagım hiçbir cümlede söylememişimdir. Toplumlar hakettiklerigibi yönetilmeye layıktır Bu cümleyi bağzen üzülerek hatırlıyorum.
:-[

listeye ekleyebilirsiniz..

hasanvolkan ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
9- Muammer YAPICI
10- Zeynep KARAHAN
11- Hakan Sarıçam

karakule1702 ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
arkadaşlar geçen yazmıştım annanem yoğun bakımdaydı ya..annem bugün yanına girmiş..sevinsin die sınavlarımın hepsinden geçtiğimi söylemiş kulağına..gözlerinden yaş gelmiş..şu an sadece söylenenleri duyabiliyor ama konuşamıoyor ve tepki veremiyor..bunun için böle bi tepki vermesi beni o kadar mutlu ettiki anlatamam..hepsinden kalsam da umrumda değil :) ama tesmerin yaptığına bakın..1000lerce insanız bekliyoruz..Ellerinden gelebilecekken bir vakit bile vermekten acizler...En azından kesin bir tarih söleseler de ona göre beklesek..

İçim bi garip oldu... Allah acil şifalar versin...

çok teşekkür ederim :'(

kater ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:

Büyük geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah. Bugün tesadüfen kurs hocamla karşılaştım. Yarın açıklanabilir dedi. Ama bu zamanda kimsenin dediğine güven olmuyor.

çok teşekkür ederim arkadaşım..ama yarından hiç ümitlenmeyelim cumartesi bizim için hayatta çalışmazlar..

Bugün de pek bakamadım buralara. Beni de ekleyin maili gönderdim. Yusuf GÜVEN... ;)

Buraya bu kadar kişi girmiyor. Bu listenin şu anda 100 kişi olması gerekirdi ama olmamasının nedeni açık. İnsanlar kimliği ifşa olup mimlenmekten korkuyorlar. Her türlü illegalin dönebildiği, insanların bazı kurumları çiftlik gibi kullanabildiği bir ülkede bu korku da yersiz değil.

Onursuzca galip gelmektense onurlu bir mağlubiyet her zaman daha doğrudur...

Bugün 76.gün ve şu an için bir sonuç yok...

Hayırlısı inşallah....

Aldığım duyumlar ve genel tahminlere göre 11 Şubat Çarşamba açıklanacağını düşünüyorum...

Klasik kapanışımı yapıyorum...

Sabah ola hayrolaaaa......

Günaydın Arkadaşlar ;

Bende mail gönderdim beni de ekleyin listeye...

Ahmet Türkoğlu.

Arkadaşlar organize olup birleşip Ankara'ya yürümeyi teklif ediyorum. Basının da haberi olur. Böylece bu sadece bizim bildiğimiz bir sıkıntı olmaktan çıkar. Bakın önümüzdeki hafta sonu sınavlara başvuru için son gün. Bugün daha sınav sonuçları açıklanmadı. Sesimizi çıkartmaksak bişeycik olmaz. Maille telefonla olmuyor görüyoruz. Kol kırılıyor yen içinde kalıyor.

Eğer bu şekilde organize olamazsak herkes bütün derslerinden itiraz etsin :) Var mısınız yok musunuz?