personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

tepki koymak tabiki güzel. ama bu diğer toplumsal olarlara benzemiyor. burası oldukça özel bir meslek ortamı. bu ortamında nasıl değişeceği bu meslek grubunda insanların demokratik tercihlerine bağlı. yani şu anda bizlere haksızlık yapıldığını düşündüğümüz insanlar girmeye çalıştığımız meslek grubunun üyeleri.

bu problem aslında bu ülkedeki genel bir iş yapma ahlakı problemi. bizler önümüzdeki yıllarda bir paradigma değişikliği için uğraşmalıyız. yoksa hepimiz toplanık tesmerin binasını bassak hiçbir şey değişmez.

herkese merhabalar
Ben tesmere mail atmanının sonuç vermeyeceğini düşünüyorum kimi kime şikayet ediyoruz ki.
Bu sorunu oluşturanlar kendileri zaten ve yoğun telefonlardan şikayetlerden bilgileride var ama kaç yıldır herhangi bir
çözüm getirilmedi.
Benim önerim daha yüksek bir makama bildirmek ;'' Maliye Bakanlığı'' olabilir mi?
Ya da sizin önereceğiniz başka bir yer.

Ben kasım sınavında vergiye girdim,verirsem artık bir derdim kalmayacak ama bundan sonraki arkadaşların aynı madur durumda kalmasını istemiyorum. Staj başlatmayı kazandığımda 25 yaşındaydım şimdi 27 bitti ve hayatımın maddi manevi en stresli dönemiydi. İşimiz zaten gün içinde çok stresli ve ağır sorumluluğu olan bir iş ve buna ilaveten ders çalışmak sınava gitmek sonuç beklemek ve aynı zamanda maddi olarak kaygılanmak ağır bir yük olarak mesleğimizin daha başlangıcında omzumuza yükleniyor. En azından hergün bugün sınav açıklanacak mı diye sinirlerimiz bozulmasın....

bende ismmmo ve tesmere gönderdim ama hiç bir yerden ses seda yok mailleri silmek kolay orda maillerin başında biri vardır yönlendiren bunları hemen dlt ile yok ediyordur tahminim

merhaba arkadaşlar ...ben tesmeri şikayet etmenin ve mail yollamanın bir ses getireceğine inanmıyorum ..cidden biz kimi kime şikayet edeceğiz ki...mailleri okuyan ve onları olması gereken yerlere gönderenlerde ...yine o grubun bir üyesi ...açıkçası ümitsizim bu anlamda..pazartesi açıklanması en büyük dileğim şu anda...ne olursa olsun .yeter ki bitsin bu bekleyiş diyorum ...benimle beraber çevremdeki herkeste bekliyor...inanılmaz gergin bir 15 gün geçirttiği için tesmer e ...ve bu bekleyişte yanımızda olmayan sayın ismmmo ya teşekkür ediyorum ....sakin bir hafta sonu diliyorum herkese..

on gündür benimle beraber ailemin pisikolojisini bozdun çalışamaz oldum muhabbetlerimin tadı tuzu yok, ruh gibiyim arkadaşlar bu halimden şikayetçi ailem sağlığımdan şüpheli sanki verdiğin o belgeyle herşey bitecek sanki. hayalimdeki hayata kavuşturacaksın ya hani beni. bu isyanlar sana nasıl bi zevk veriyor acaba? burada yazamayacağım sana okuduğum dualar burdan kars a yol oldu allah bu durumda olmamızda emeği geçen herkezi bildiği gibi yapsın son hakkım olsada mail attım çok ta umrunda dimi???

vergi son hakkım 50 almam lazım,sonuç muamma,birde açıklanmayınca tam belirsizlik oluyor.bu nasıl sistem?hertarafı sorumsuzluk.

hasanvolkan ' Alıntı:
Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
8- Betül DİNÇER DEMİRBİLEK
9- Muammer YAPICI
10- Zeynep KARAHAN
11- Hakan Sarıçam
12- Ogün GÜNEŞ
13- Ayşe Naz AYDIN
14- Yusuf GÜVEN
15- Ahmet TÜRKOĞLU
16- Duygu KORKMAZ
17- Nurcan BERÇİN
18- Mehmet KÜLTE
19- Merdiven
20- Volkan ÖZGER
21- Görkem MERT
22- runo00
23- Osman KAVAK
24- İsmail Kaykusuz
25- Uğur KUŞHAN

http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.

Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.

hasanvolkan ' Alıntı:
Ben bu konuyu ulasal yayın yapan bir radyoya da taşıyacağım. Radyo programcısının sesimize kulak vereceğine ve bu hususu gündeme getireceğine yürekten inanıyorum. Çünkü daha önce de bir sorunumuzu dile getirmiş ve kendisi de bize destek vermişti. Buradan size bu konunun radyoda ne zaman konuşulacağını da bildiririm.

Arkadaşlar radyoya üç sayfalık uzun bir mail attım. Sesimizi duyuracağımıza yürekten inanıyorum. Artık bizlerin farkına varmak zorundalar.

Bu tepkilerimizi sadece kendimiz için değil, bizden sonraki arkadaşlar için de yapmalıyız.

"Benden sonrası tufan" anlayışı bizleri bu hale getirmiştir. Lütfen bu anlayışa sahip insanlar olmayalım, eğer öyle isek de bu anlayıştan biran önce kurtulalım.

arkadaşlar ben en son cuma günü aradığımda pazartesinden sonra denilmişti. bozulan sinirlerimden bahsetmeyeceğim.görüyorum ki herkes aynı. bizleri değerlendiren insanların haline baktıkça bir kere daha '' bu yola girdiğime ve harcadığım yıllarıma acıyorum ''

Arkadaşlar gecenin bu saatinde bile bakıyorum. Artık bunlar bizi de düşünsünler.

Arkadaşlar herkes sıkıldı bende çok sıkıldım.

Ama şu bir gerçek şu anda tam sakin olma zamanıdır. Kimin için mi? Kendimiz için.

Önümüzdeki hafta sınavlar açıklandığında ikinci bir stres yaşayacağız. Son hakkı olanlar geçmiş ya da kalmış olmanın stresini yaşayacak. MArt sınavına girecekler için ise hızlı bir hazırlık dönemi başlayacak. Şu anda stresimizi kontrol altına alamazsak sağlıklı bir hazırlık dönemi geçiremeyiz. Afedersiniz eşekten düşmüşe döneriz...Şimdi sakin olmanın ve bundan sonra nasıl bir taktik strateji izleyeceğimizin planını yapmalıyız. Hep söylediğim gibi neyinizi kaybederseniz kaybedin neşenizi kaybetmeyin....

Sabah oa hayrolaaaa.....

Herkese iyi pazarlar........

Pazartesi sonuçlar gelince siteye yüklerler artık, tahminim odalar devre dışı kalır...

Öğleden sonraya kadar hiç sonuç beklemeyin arkadaşlar...

15 gündrü kabusum oldu her dakika siteyi kontrol ediyorum

yarın telefonum çalsın, lütfen ama ya :'(

arkadaşlar, yarın arananız olursa, iki dakika buraya bilgi verin, en azından bilelim aynı gün nete verileceğini ...

iyi akşamlar arkadaşlar
biraz önce bir arkadaşımla görüştüm. kendisi Masum Türker`in katıldığı bir seminerde dinleyiciydi. Masum Bey sınav sonuçlarının çok gecikildiğinin farkında olduklarını söylemiş. sebepleri ise denetimle vergiden çok fazla kalan olmuş. Bunun için sınav kağıtları tekrar gözden geçiriliyormuş. salı veya çarşamba günü sonuçlar ilan edilecekmiş.
bilginize...