personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

ÜZER ' Alıntı:
temenni süpersin.bende vergiye hiç çalışmamıştım.soruyu görünce dayanamadım.ha yazdım de yazdım.alaka desen yooookkkk:):)

arkadaşım senin sın hakkındı galiba ve tek vergi , hangi soruyu yazdında yazdın alakasız anlamadım?

lemsan benim ilk girişimdi.transfer fiyatlandırması ile ilgili soru.yevmiye kaydı düzeltmeleri hakkında görüş bildirdim.%1 kdv hesaplaması falan yaptım.işin can alıcı noktası transfer fiyatlandırmasına gelince ceza yerler yazdım:)ben vergi ve mali analizi direk elemiştim.5 derse hazırlanabilmiştim.iş uygulama sorusu olunca elim durmadı.zaten sınavda herkes durmadan yazınca insanın siniri bozuluyor ve kendini yazmak zorunda hissediyor.:)

günaydın arkadaşlar bugün de açıklanmayacak bence ama bakalım

günaydın arkadaşlar. hepinize hayırlı bir hafta diliyorum. ama bu gidişle çok skıntılı bir hafta olacağa benziyor.

günaydın arkadaşlar, yarın yada çarşamba günü açıklancak bugün boşuna beklemeyin.

ÜZER ' Alıntı:
lemsan benim ilk girişimdi.transfer fiyatlandırması ile ilgili soru.yevmiye kaydı düzeltmeleri hakkında görüş bildirdim.%1 kdv hesaplaması falan yaptım.işin can alıcı noktası transfer fiyatlandırmasına gelince ceza yerler yazdım:)ben vergi ve mali analizi direk elemiştim.5 derse hazırlanabilmiştim.iş uygulama sorusu olunca elim durmadı.zaten sınavda herkes durmadan yazınca insanın siniri bozuluyor ve kendini yazmak zorunda hissediyor.:)
transfer fiyatlandırması sorusu yoktu ama , benimde kritik 2 sorum var diğerleri saçma sapan....

cuneytglp75 ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:
tesmeri arayan varmı

Aradım ama haftaiçi diyorlar başka da birşey demiyorlar. Cuma'ya kalırmı dedim bilmiyoruz diyorlar... >:(

bilmiyoruz demeleri varya ...sözün bittiği an işte o an.o kadar sinir oluyor ki insan.ben geçenlerde dedim.komisyon dediğimz kişilerin telefon nosu yok mu sizde kayıp mı bu adamalr arayıp soramıyormusunuz ne zaman bitiriyorsunuz diye dedim. şöle bi ııı dedi sonra tabiki hanfendi söylüyoruz şikayetlerinizi beklentinizi iletiyoruz daha ne yapalım dedi.sadece söylüyorla yani bi cevap almıyorlar demekki.anlaşılan çok korkuyorlar bu adamalrdan biizm tesmer.

eee napcaz şimdi derdimizi başbakanlığa ilettik maliye bakanlığına ilettik türmoba ilettik tesmere ilettik, ee nolcak şimdi kimse tınmıyor bizi.

denizyılmaz ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:
tesmeri arayan varmı

Aradım ama haftaiçi diyorlar başka da birşey demiyorlar. Cuma'ya kalırmı dedim bilmiyoruz diyorlar... >:(

çok yardımcı oldunuz demedin mi

Abi,

Adamlar zaten 2-3 kelime konuşuyorlar. Ben de fazla yormak istemedim. Malum çok yoğun insanlar.... :D

Aradım ben de Tesmeri. Beyfendi çok nazik bi şekilde konuştu:) Bugün gelirse bugün, perşembe gelirse perşembe açıklıycaklarmışmış. Nerden geliyo dedim komisyondan mı, evet komisyondan dedi. :-X

gokhankum ' Alıntı:
Aradım ben de Tesmeri. Beyfendi çok nazik bi şekilde konuştu:) Bugün gelirse bugün, perşembe gelirse perşembe açıklıycaklarmışmış. Nerden geliyo dedim komisyondan mı, evet komisyondan dedi. :-X

İyi bari haftaya gelirse haftaya falan dememiş

cuneytglp75 ' Alıntı:
gokhankum ' Alıntı:

İyi bari haftaya gelirse haftaya falan dememiş

Bu hafta kesinmiş... :-[

komisyondan çıkacak süpriz yumurtamı merak ediyorum.

Abc ler gibi yüksek notlarla karşılaşır isek beklediğimize değecektir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Arkadaşlar sonuçlar geç açıklanırsa ve mart sınavı için son başvuru (internetten) 16 şubat.Bu sürede de müracaat edemezsek ne olacak.Bu konuda bir yorum yapamıyorlar herhalde,bilginiz varmı?