personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

80 gunmu oldu ? olacak iş değil dünyada acaba böyle sonuçlarının açıklanması uzun süren bi sınav varmıdır ? 40-50 gün daha geç olacak olsa askerliği yapıp gelirdi insanlar..

eğer tesmerin eğitim işine geleceksen benimde söyleyeceğim bir şeyler var. cd seti porojesi tam bir skandal. kim buradan ne öğrenir. ben şöyle yaptım. cd yi bilgisayara taktım. bilgisayarın sesini kapattım. ara sıra devam tuşuna bastım. böylece bitirdim setleri.

eğer bu işten bir fayda bekleniyorsa ( maksat bizi soymak değilse ) bu cdler açık platform olur. trt deki açık öğretim dersleri gibi salakça olmaz. piyasadan dünyanın kitabını almayız. bu bilgilerin hepsi burada bulunur. ister ordan okuruz. ister referans olarak kullanırız. istersek print ederiz. yani bir işe yarar.

aramızda cd setlerini bitirdikten sonra tekrar faydalanmak için kullanan varsa bütün söylediklerimi geri alırım.

crazy2477 ' Alıntı:
susu ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
sevgili faber ve susu,

eğerki sınvalarımın bazılarından geçersem anlarımki kanun maddesine gerek kalmıyırmuş. Siz diyorsunuz ki bu sınvalar mı çıtamızı belli ediyor. Bizler hep aynı şeyleri sözlemedikmi?? Üniversitede aynı, lisede aynı vs... çıtamızı belli eden nedir? Hayatımızda sorulan sorular ve sorduklarımız sorular değilmidir?Karşılığında verilen cevaplar bizlerin bilgi dağacığını göstermiyor mu? Evet bizler bu kanunları kuralları ezbere bilmek zorundayız. Bu sınav için değil bizim iyi birer smmm olabilmemiz için. Bizler nereye ve nasıl bakmamız gerektiğini bilmeliyiz. Bizler aklıyla mantığıyla ve bilgileri ile para kazanan veya kazanacak olan insanlarız.

Yapmayın arkadaşlar, hangi çağda yaşıyoruz. Hanginiz t cetveli çizip defter tutuyorsunuz. Kanunları satır satır ezberliyoruz sınavda yazacağız diye. Herhangi bir yorum sorusu var mı orada. Müşterileriniz bir soru sorduğunda kanunu ezberden söyleyince aferin mi diyecek ya da sorununu çözmenizi mi bekleyecek.
Mesleğin farklılaştığını söylüyorsunuz, bu durumda ezberlemeye değil yorum yapabilmeye ihtiyacımız var ama bu sınavlar sadece ezberletiyor, yanlış mı düşünüyorum?

susu senin sınavın ilkmi son mu bilemiyorum. Analize girdin mi? yanlış hatırlamıyorsam 7 formul vermişti (EZBER) buna göre piyasa koşulları ile karşılaştır demişti ve sonraki yıl tahminlerini verip durum değerlendirmesi sormuştu. yani tamamı olmasa bile çoüunluğu bilgi ve yoruma dayanıyordu. Tabiki yanlış hatırlamıyorsam......

Finansal analiz benim çok önce verdiğim bir ders, bu sefer girmedim ama finansal analiz sınavı başka nasıl yapılabilir bilmiyorum. Benim girdiğim sınav üniversitede girdiğim sınavlardan hiç farklı değildi. 7 sınav için de yorum yapabileceğin bi tane bulmuşun tebrik ederim. O zaman vergi ve meslek hukuku ezberlemeye devam edelim :)

temenni ' Alıntı:
eğer tesmerin eğitim işine geleceksen benimde söyleyeceğim bir şeyler var. cd seti porojesi tam bir skandal. kim buradan ne öğrenir. ben şöyle yaptım. cd yi bilgisayara taktım. bilgisayarın sesini kapattım. ara sıra devam tuşuna bastım. böylece bitirdim setleri.

eğer bu işten bir fayda bekleniyorsa ( maksat bizi soymak değilse ) bu cdler açık platform olur. trt deki açık öğretim dersleri gibi salakça olmaz. piyasadan dünyanın kitabını almayız. bu bilgilerin hepsi burada bulunur. ister ordan okuruz. ister referans olarak kullanırız. istersek print ederiz. yani bir işe yarar.

aramızda cd setlerini bitirdikten sonra tekrar faydalanmak için kullanan varsa bütün söylediklerimi geri alırım.

Ben cd bile görmedim. Yüksek lisans mezunlarını cd'den muaf tutuyorlar (değişmiş olabilir bilmiyorum) ama bu uygulama bile ne kadar işe yarayacağı konusunda bakış açılarını anlamaya yetiyor bence.

ilkeraktas217 ' Alıntı:
SİTE AÇILMIYOR SANIRIM SONUÇLAR YÜKLENİYOR

alıştık artık.... merak etme internetinde sorun var....yüklenmiyor... jet hızıylan açılıyor:)

site açılıyor arkadaşlar lütfen birkaç kere teyit etmeden yazmayalım şöyle şeyler.

jet gibi açılıyoo bağlatın ayarlarını kontrol edin

aramalar sabahtan başlıyor ve şimdiye kadar aranan olmadıysa yarına kaldık
o da en iyi ihtimalle ??

Cuma günü açıklarlar son başvuruyuda çarşambaya ertelerler herşey hallolur arkadaşlar. Tesmer bu güne kadar hiç bir aday meslek mensubunu madur ettiğini duydunuz mu? Ha bana muaf olduğum halde e-use cdsi gödnerip parasını aldılar o ayrı ama oda boş bir anlarına gelmiştir.

içimde bir korku var ya açıklamazlarsa. o sınavı saymıyoruz yeniden gireceksin derlerse. offfff
Allahım bizlere sabır ve kolaylıklar ihsan eyle.

gokhankum ' Alıntı:
Geçmiş dönem sonuçlarının sayfaları bende açılmıyor. Sizde de aynı mı?

açılıyor ciğerim hepsi açılıyor.heyecan yapma açılıyor.

susu ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
sevgili faber ve susu,

eğerki sınvalarımın bazılarından geçersem anlarımki kanun maddesine gerek kalmıyırmuş. Siz diyorsunuz ki bu sınvalar mı çıtamızı belli ediyor. Bizler hep aynı şeyleri sözlemedikmi?? Üniversitede aynı, lisede aynı vs... çıtamızı belli eden nedir? Hayatımızda sorulan sorular ve sorduklarımız sorular değilmidir?Karşılığında verilen cevaplar bizlerin bilgi dağacığını göstermiyor mu? Evet bizler bu kanunları kuralları ezbere bilmek zorundayız. Bu sınav için değil bizim iyi birer smmm olabilmemiz için. Bizler nereye ve nasıl bakmamız gerektiğini bilmeliyiz. Bizler aklıyla mantığıyla ve bilgileri ile para kazanan veya kazanacak olan insanlarız.

Yapmayın arkadaşlar, hangi çağda yaşıyoruz. Hanginiz t cetveli çizip defter tutuyorsunuz. Kanunları satır satır ezberliyoruz sınavda yazacağız diye. Herhangi bir yorum sorusu var mı orada. Müşterileriniz bir soru sorduğunda kanunu ezberden söyleyince aferin mi diyecek ya da sorununu çözmenizi mi bekleyecek.
Mesleğin farklılaştığını söylüyorsunuz, bu durumda ezberlemeye değil yorum yapabilmeye ihtiyacımız var ama bu sınavlar sadece ezberletiyor, yanlış mı düşünüyorum?

herkesin kendine göre doğruları vardır.kendi doğrularıyla yaşar.dediğim gibi artık çok sıkıldım ve yoruldum bu saatten sonra polimiğe girmeyelim

kakbas ' Alıntı:
...Tesmer bu güne kadar hiç bir aday meslek mensubunu madur ettiğini duydunuz mu?

Allah için hiç duymadık. Bizleri çok düşünürler. Saolsunlar >:(

merhaba arkadaşlar ...öncelikle güzel bir hafta diliyorum herkese...umarım bekleyişimizin güzel bir şekilde sona ereceği bir hafta olur hepimiz için...

doyduk doyduk aşka doyduk doyduk meşke doyduk elhamdülillah.