personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

sanki benim için bi anlamı kalmadı.allah bildiği gibi yapsın

faber ' Alıntı:
tesmere burdan çok çok teşekkür ediyorum.demek hafta içi açıklayacaklarmış.bizi çok mahçup ettiler doğrusu. neden acele ettiler.biz 16 şubattı bekliyoduk >:(
süper ya

sınava başvuru tarihi uzasa nolur uzamasa nolur... önemli olan sınav tarihi...birazcık sorumluluk duyguları olsa haftasonu bu işi bitirirlerdi...bu sabah öğrenirdik...nasılsa gecikti deyip daha cok salıyorlar...

bir meslek mensubu olarak böyle bir kurumun üyesi olmaktan utanıyorum arkadaşlar

bukadar uzaması bence normal değil. bence bi terslik var. galiba bunlar bizim sınav kağıtlarımızı kaybettiler. şimdi hangi notu versek diye düşüncedeler. :-\

lisede öğretmenin birisi kağıtları okumuyormuş. merdivenin 10. basamağına çıkıp kağıtları atıyormuş. kaçıncı basamakta durursa ona göre not veriyormuş. bu da bir usul

arkadaşlar ben de artık bir aksilik olduğu düşüncesindeyim...

aslında olabilir yani sınav kağıtları kaybolmuş olabilir. bir aksilik vardır illaki. cok gecikti...

başkan sempozyumda imzalayamadı sınav sonuçları açıklanamadı ne kadar mantıklı ise bence bunuda aynı oranda ciddiliğini düşünmeliyiz

bugunden okadar ümitliydimki kötünün iyisi diye düşünüyordum içten içe ama artık hiç umudum kalmadı bence bunlar bizi unuttular yoksa böyle bir sınav olmadımı biz sına girmedikmi ;D

betul77 ' Alıntı:
bugunden okadar ümitliydimki kötünün iyisi diye düşünüyordum içten içe ama artık hiç umudum kalmadı bence bunlar bizi unuttular yoksa böyle bir sınav olmadımı biz sına girmedikmi ;D

bence yarın öğlen ararlar akşam 4-5 gibi de açıklanır tesmer in sitesinde
ama kendimize yapılan keleği unutmayalım arkadaşlar

yarın açıklanacak tüyosunu bu sayfalarda defalarca gördük. herkes gönlünden geçeni tüyo diye yazıyor.

betul77 ' Alıntı:
bazen bana da öyle gliyor..sınava girdim mi girmedim mi ...düşüşüyorum :) :'(

azize_22 ' Alıntı:
nasıl unutalım böyle kelegi
abi girerken yiyoruz kelegi acep smmm olduktan sonra ne kelekler bekliyor bizi çok meraklandım bak şimdi. :-\

bu eziyet bitsin artık 4 dersten girdim sayısallar okey de sozeller konusunda bir daha aynı eziyeti çekmek istemiyorm geriye 2 sözelim hukukla vergi var bu sene bitirmek istiyrum bu işi aslında çalışsam martta bitirecektim ama boşverdim daha 1+1 yaptım sınavlar ama şimdiden sıkıldım sınava gir çık sonuçları bekle insanın ömründen ömür alıyor hepimize Allah Yardım etsin eziyet çektirip duruyorlar

çarşamba tam 80 gün oluyor sınava da 31 gün kalıyor komisyonu sınava sokacağız diyelim ve 31 günde çalışsınlar bakalım kaç alırlarmış görürüz