personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Ben bundan yaklaşık 10 gün önce bir aksilik var demiştim burada kızılca kıyamet kopmuştu.

Gene fikrimin arkasındayım bir aksilik varr....

seval003 ' Alıntı:
çarşamba tam 80 gün oluyor sınava da 31 gün kalıyor komisyonu sınava sokacağız diyelim ve 31 günde çalışsınlar bakalım kaç alırlarmış görürüz

arkadaşlar şu an aranan olabilir ben size söyleyim.tesmerin sitesini açamıyorum nerden açıyorsunuz?

Tek kelime ile açıklayayım: REZALET. Yuh artık arkadaş sonuçlar en az 4-5 gündür tesmer'de ve açıklanmıyor.

karakule1702 ' Alıntı:
Ben bundan yaklaşık 10 gün önce bir aksilik var demiştim burada kızılca kıyamet kopmuştu.

Gene fikrimin arkasındayım bir aksilik varr....

nasıl bir aksilik sence ve bu bize nasıl yansır...?

ATABARI ' Alıntı:
Tek kelime ile açıklayayım: REZALET. Yuh artık arkadaş sonuçlar en az 4-5 gündür tesmer'de ve açıklanmıyor.

kesin tesmerdemi?

ATABARI ' Alıntı:

nereden biliyorsunuz sonuçların 4-5 gündür tesmerde olduğunu...

LEMSAN ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:
çarşamba tam 80 gün oluyor sınava da 31 gün kalıyor komisyonu sınava sokacağız diyelim ve 31 günde çalışsınlar bakalım kaç alırlarmış görürüz

arkadaşlar şu an aranan olabilir ben size söyleyim.tesmerin sitesini açamıyorum nerden açıyorsunuz?

sayfa açılıyor sorun yok http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=66

Burada ortaya çıkan sonuç bir sorunun varlığı ama bizlerin lehine mi aleyhine mi sonuçlanacak orasını zaman gösterecek...

LEMSAN ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:

yapmayın arkadaşlar site çok hızlı açılıyor

dayanamadım tesmeri aradım geçikmenin farkındalar belli bi nedeni var mı çeşitli senoryalar yazılmakta dediğimde katılımın çok olmasından kaynaklandığı şeklinde cevap verdi
daha öncede dediğim gibi salladılar cevap kağıtlarını okumayı bayram geçsin başlarız yılbaşı geçsin derken gün geldi yetiştiremediler
başvuru süresi bildiğiniz üzere uzayacakmış ne kadar bir süre diye sorduğumda ona da cevap yok tabiki de

öyle saçma sapan denetim soruları sorarsanız tabi herkes kalır. tek denetim vardı bi ay kala çalıştım başlamaya, kursa bile gittim. iki tane kitap bitirdim. notlardan tekrar ettim. yine de hala tereddütlerim var kalabilirim de geçebilirim de. sanırım vergi de zormuş. ne diyim umarım bi güzellik yaparlar.

seval003 ' Alıntı:
dayanamadım tesmeri aradım geçikmenin farkındalar belli bi nedeni var mı çeşitli senoryalar yazılmakta dediğimde katılımın çok olmasından kaynaklandığı şeklinde cevap verdi
daha öncede dediğim gibi salladılar cevap kağıtlarını okumayı bayram geçsin başlarız yılbaşı geçsin derken gün geldi yetiştiremediler
başvuru süresi bildiğiniz üzere uzayacakmış ne kadar bir süre diye sorduğumda ona da cevap yok tabiki de

Ben bu türlü sallama olduğunu düşünmüyorum. Daha önce de sınavlar bayrama, yılbaşına denk geldi ama bu kadar uzamamıştı Başka birşey var bence de

Arkadaşlar BSMMMO'nı aradım çarşambaya bekliyoz dedi. Bilgilerinize ...

karakule1702 ' Alıntı:
Masum Türker diyor ki;

Çok kalan olduğu için vergi ve denetim kağıtlarını tekrar okutuyoruz.

Birkaç gün sonra Mustafa Gülşen diyor ki;

Ark.lar gecikmenin farkındayız. Ama emin olun bu gecikme sizin lehinize....

Burada ortaya çıkan sonuç bir sorunun varlığı ama bizlerin lehine mi aleyhine mi sonuçlanacak orasını zaman gösterecek...

tespitin güzel
inş lehimize sonuçlanır

çarşamba 80,gün rekor kırdılar ya bu kadar da olmaz

BSMMMO gecen 02 şubat veya 6 subat da demıştı ama acıklanmadı sonuclar acıklanmadan
ben kımsenın demesıne ınanmıyorum artık umut ederek beklemekten sıkıldık artık bunun mantıklı bır acıklamasını resmı olarak yapmaları gerekir kulaktan duyma sözler ile olmaz bu işler resmi bir kurumsa bunu resmi olarakda acıklaması gerekir

yalancı yalancı sana kimse inanmaz(tesmer)hepsi yalan söylüyor.lehimize olması bu yapılanın kanuna aykırı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.şikayet edebileceğimiz bir kurum bile yok ortada.denetimde kasıyorlar.kendilerini denetleyemiyorlar.

GARİPKUL ' Alıntı:
adamlara da hak vermek lazım ipini koparan muhasebede alıyor sonucu. adam bitiriyor işletme iktisat fakültesini bi yere dikiş tutturamıyor sonra geliyor muhasebeci sonra smmm oluyor.

bu belgeyi alanların çoğunu al hiç birinin dünyadan haberi yok..

geçen dönem smmm ruhsatını alıp bürosunu açanlar arıyorlar beni. abi sigorta girişi yaptım e bildirgeden. bölge çalışmasını hazırladım bunu unkapanınamı veriyoruz postaya mı veriyoruz.

yok işyeri açılışı nasıl yapılıyor. yok telefon faturasını işlerken ö.i.v leri nereya atıyoruz. yok işçi çıktı tazminatını nasıl hesaplıyoruz...

yok dünyadan haberi..... ama smmm......

hem mesleğin kalitesi düşüyorlar hemde piyasasını

tesmer ne yapsın turmob ne yapsın
arkadaşım sen hangi bölümden mezunsun?

ÜZER ' Alıntı:
yalancı yalancı sana kimse inanmaz(tesmer)hepsi yalan söylüyor.lehimize olması bu yapılanın kanuna aykırı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.şikayet edebileceğimiz bir kurum bile yok ortada.denetimde kasıyorlar.kendilerini denetleyemiyorlar.

aynen öyle abi
bi de o soruları kendilerine sor kendileri hiç geçemezler
eminim