personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule yaaaaa kafayımı sıyırtacaksın bize yanlış harfemi bastın dye düşündüm bir an

artık insanlar sınıra kadar gelmiş ona göre davranalım lütfen.

gerçi sınırda olsak ne yazar ne yapabilirizki böyle arkadaşlara sanki

Tesmeri arayan var mı arkadaşlar? Son durum nedir?

crazy2477 ' Alıntı:
Moderatör arkadaşlar, bizim sinir sitresimizi bozanlar yüzünden forum sayfamızı kapatacağınıza şu arkadaşları sistemden uzaklıştırsanız daha iyi olmaz mı???

Başüstüne

Moderatör arkadaşlar ben emir filan vermedim böyle alaycı yazıyorsunuz. sadece soru sordum. isterseniz benide kapatın ne yapayım yönetici sizsiniz.

arkadaşlar. burada ciddi bir bilgi paylaşımı yapıyoruz. dalga geçmek istiyen, sövmek isteyen, manita arayan, dezenfarmasyon yapmak istiyenler içinde uygun başka siteler var. lütfen!!!!!!!!!!!!

Ben nerden bilicam aranıp aranmadığınızı???. Belki gerçekten arandıç
Bizim görevimiz forumun sağlıklı yürümesini temin etmektir.
Sizlerle kişisel hiç bir sorunumuz yoktur.
Kurallara aykırı birşey görürseniz (moderatöre bildir) sekmesini kullanarak bizi uyarabilirsiniz.

Ayrıca her zaman online olmayabiliriz. Maşallah o kadar çok ve hızlı yazıyosunuz ki? yetişmek mümkün değil.

crazy2477 ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
Moderatör arkadaşlar, bizim sinir sitresimizi bozanlar yüzünden forum sayfamızı kapatacağınıza şu arkadaşları sistemden uzaklıştırsanız daha iyi olmaz mı???

Başüstüne

Moderatör arkadaşlar ben emir filan vermedim böyle alaycı yazıyorsunuz. sadece soru sordum. isterseniz benide kapatın ne yapayım yönetici sizsiniz.

sayın nguroy sizce kırmızı ile yazan yazı bu sorunun cevabı olarak güzel görünüyormu gözünüze yada bu durumda siz olsaydınız tepki verirmiydiniz.

Hala aranan yokmu yaa aklımı oynatcam bu nasıl bir işkenceydi bize ben anlamadımki.korkarımki bu sınav iptal falan olcak herhalde ,kağıtları kaybettilermi acaba da açıklayamıyorlar.yoksa bu yaşadığımız hiç normal bişey değil ya.allah sonunu hayır etsin bir sürü aklını oynatmış mali müşavir olacağız bu gidişle:))

iyice gerdiler.niye bu kadar uzattılarki.bundan sonraki dönemlerdede 80 gün dolmadan açıklamazlar.

Sn Crazy

Ne demek istiyorsunuz ? Sizi anlayamadım. Yukardaki açıklamamı okumadınız mı?

walla bir terslik olduğunu düşünmemek elde değil. herşey yolunda derken tam işte bu iş bitti derken hep bir terslik olur. Umarım bu o durumlardan biri değildir. gerçekten herkes patlama noktasına geldi . allah hepimizin yardımcısı olsun .

nguroy ' Alıntı:
Sn Crazy

Ne demek istiyorsunuz ? Sizi anlayamadım. Yukardaki açıklamamı okumadınız mı?

Sn Nguroy,

Sizin yazdığınız yazıyıda okudum. Sadece sormak istediğim şey. Örnek verecek olursam siz bir konuda fikir beyan ediyorsunuz ve formun yöneticisi size alaycı bir şekilde BAŞÜSTÜNE diyor. Bu verilen cevap karşısında sizin tepkiniz ne olurdu lütfen açıkca söyleyin.

Arkadaşlar açktı örgündü faslını kapattık şimdide ağız dalaşına mı başlıyoruz. Bırakın bunları allah aşkına. Düzgün bilgi verecek, duyumlarını paylaşacak arkadaşlar yazsın lütfen. Kimsenin şaka kaldıracak hali kalmadı.